Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobrý deň.Mám možnosť kúpi týchto hodiniek breitling for bentley len neviem či sú pravé a rozobrať ich (zatial) nemôžem.Zatial som tu také nevidel len podobne a spodok sa mi zdá byt nejaký odfláknutý tak neviem či je to fake alebo sú tak opotrebované a či sa oplatí dat za ne 50 eur alebo či maju daku hodnotu.A ešte koliečko s čím sa nastavuju je volne vytrča nezapadne trocha to tam aj vidiet.dakujem

a ešte mesiacovník mesiace idu naopak.

qyg9h6gkidr0go93qj8_thumb.jpg

43h2y4jvb34567sbqkp_thumb.jpg

24xuup410y16j39v2dg_thumb.jpg

h0z9wl551slfo8vye41u_thumb.jpg

Upraveno uživatelem sagDEG
Odesláno

preto za 50? bo su v jednej založni a viem že hodinky draho nepredávajú mali tam aj 10000sk hodiny a predávali ich za 1200 sk a boli prave.ale ked vidím že si robíte srandu asi prave nie su.dakujem

Odesláno
preto za 50? bo su v jednej založni a viem že hodinky draho nepredávajú mali tam aj 10000sk hodiny a predávali ich za 1200 sk a boli prave.ale ked vidím že si robíte srandu asi prave nie su.dakujem

Sorry, ale co takhle zkusit po ranu zapojit hlavu?

Odesláno

Je to tak, saqDEGu.

Je to lákavé, to je jasný, ale skoro vezmi jed na to, že vevnitř budou vypadat asi jako tyhle: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry315175 :thumbsdown_anim:

Raději bych sledoval prodeje tady, často jsou tu za rozumné peníze pěkné kousky.

Chvilku čti, diskutuj, urči si kritéria, urči si cenový limit a pořiď si pěkné a "čisté" hodinky,

hodně štěstí

Odesláno (upraveno)

Zlatý stříbrný Cyber a jeho základní, černobíle jednoduchá, nicméně doposavad bohužel stoprocentně fungující metoda určení pravosti.

Teď mu jí sice na základě některých jeho textů podsouvám já, ale myslím, že bude souhlasit. Princip je jednoduchý: jsou pravý? NE, protože jsou tak levný!

Celý život se těším, že se mě samotnému podaří to vyvrátit, ale osudový supervýhodný nákup se nikomu z nás nedaří. Čím to? :-)

edit: překlepy

Upraveno uživatelem mmako
Odesláno
Ty vole ber to....sou paradni a nenech se votravit kecama mistnich zavistivcu....proste jednou se povede udelat dobrej kseft

Fazer is back, konecne, uz mi ty tvoje vagabundovsky bonmoty chybely :lol2:

Odesláno (upraveno)

No, mě spíš udivuje, že si někdo vůbec dokáže myslet, že za takto nízké peníze by to mohly být pravé brajtle ... :D

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno (upraveno)

no to mozeme pripisat tomu ze dotycny nema absolutne sajnu co stoja "Drahe hodinky" ... ale preboha ked sa uz len pozriem na to dorypane puzdro (inak nebol by som prekvapeny keby to bola len pochromovana mosadz) tak je mi jasne ze s tymi hodinkami nie je vsetko OK aj keby som nemal paru ako vyzera original.

EDIT: schvalne si vsimnite korunku ...

http://uploader.sk/imagehosting/43h2y4jvb34567sbqkp.jpg ...ze by sa nam olupovala nerez? :withstupid:

Upraveno uživatelem Pixelator

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...