Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 1. 6. 2010 v 17:34, 'ricous' napsal:

Po neděli budu muset objednat stůl, kolik nás teda bude...?

ricous

Enodis

Kočkodaan

tak rad bych te videl,avsak po alkoholu se spatne kontroluju.Nehodlam ti rozvracet manzelstvi tim,ze ti vzbudim dvojcatka,zakopnu o manzelku a pobleju psa...........tak snad jindy a jinde-cumim,ze to tam mas sameho bazanta-to zas budes chytrouckej EDIT.Hele placni sem este nakou fotku na Simsonu-ta prvni byla prdacka Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
  • Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já se v hodinkách taky prd vyznám a proto buď potřebujeme nějakého znalce a nebo si holt pošleme do kola ty vlastní, skoukneme je a pak se budeme bavit o ... no vaše historky s pandicí bychom určitě uvítali... :thumbsup_anim:

Odesláno
  V 16. 5. 2010 v 7:16, 'ricous' napsal:

Takže bych si dovolil dát nový termín (snad už nám to Vary nebo Praha nenaruší):

<i><b>11.6.2010 od 19:00 hod., Mexická restaurace (Klíše)</b></i><u></u>

Chtělo by to dát seznam zájemců aspoň týden před termínem, kvůli rezervaci.

Bohuzel mam vecer schuzi... sorry chlapi...

Odesláno

To se nás víc jak tři nesejde? Má vůbec objednávat stůl...? Klucí jestli zůstaneme jen v triu, tak vám pošlu ve čtvrtek SZ a můžeme jít třeba, třeba do Tria...

Odesláno

No uvidíme - třeba to pro malou účast přesuneme na další termín - do třetice... Přišly mi už nějaké SZ, že je tenhle termín nevyhovující a že v jiném by členové dorazili.

Odesláno
  V 7. 6. 2010 v 18:46, 'ricous' napsal:

No uvidíme - třeba to pro malou účast přesuneme na další termín - do třetice... Přišly mi už nějaké SZ, že je tenhle termín nevyhovující a že v jiném by členové dorazili.

Já bych mohl teď v pátek 11.6., ale pokud se to přeloží, tak se pokusím dostavit i v dalším náhradním termínu...

Odesláno

Já jsem na tom stejně jako Twinsfather... Ale jsem spíš do počtu a přijedu s prázdnýma rukama... Zatím pouze vstřebávám...

Takže bych byl možná pro překlad, abych Vás dva moc nevyčerpal a nenudil... K hodinkám Vám těžko řeknu něco nového. x)

• po měsících...
Odesláno

můžou i totální greenhorni bez znalostí a sjedněma G-shockama? :wheelchair:

každej nějak začínal, no ne? :smoke:

Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 18:40, 'solidus' napsal:

můžou i totální greenhorni bez znalostí a sjedněma G-shockama? :wheelchair:

každej nějak začínal, no ne? :smoke:

Jasnačka že může, pokud teda nějaký ten sraz uděláme...

Takže co to znovu zkusit, řekněme 24.9. v pátek?

Odesláno

Právě jsem z Ústí přijel, musím přiznat, že tam máte skvělé Svijany a tatarák(a název hospody ať po mě nikdo po 8mi třináctkách nechce..). Takže místo na sraz parádní!

(za to "hotel" Vladimír je jako z filmu Good Bye Lenin..- mazec výlet do historie ;))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...