filo-boxer Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Úžasná "hodinová ručička": Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Kalibr 153, 43,5 mm průměr. Limitka 99 kusů, cena kolem 8200 Jůro. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Bert Posted April 25, 2010 Report Posted April 25, 2010 Frajeřinka. Hodinový čtvereček je fakt bomba. Surfnu si web pro pár lepších fotek. Parádní by asi byla zrychlená animace pohybu čtverečku :-). Bohužel, ML se pro mne diskvalifikuje svojí slevovou politikou. Našel jsi ale opravdu parádní kousek
filo-boxer Posted April 26, 2010 Author Report Posted April 26, 2010 Ono technicky to asi není rozdíl oproti normální hodinové ručce - místo ní je na čepu nasazený ten ozubený čtverec. Ale právě ta kombinace ozubení, čtverce, trojkruhu a rotace působí ďábelsky.
Z. Posted April 26, 2010 Report Posted April 26, 2010 Už to tady nedávno bylo. Viz tohle vlákno od Snowa. Je tam i odkaz na video s animací pohybu.
filo-boxer Posted April 26, 2010 Author Report Posted April 26, 2010 Už to tady nedávno bylo. Viz tohle vlákno od Snowa. Je tam i odkaz na video s animací pohybu. Dík, to mi uniklo. Hledal jsem "Masterpiece Regulateur Roue Carrée" a nic jsem nenašel.
Recommended Posts