filo-boxer Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Úžasná "hodinová ručička": Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kalibr 153, 43,5 mm průměr. Limitka 99 kusů, cena kolem 8200 Jůro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Frajeřinka. Hodinový čtvereček je fakt bomba. Surfnu si web pro pár lepších fotek. Parádní by asi byla zrychlená animace pohybu čtverečku :-). Bohužel, ML se pro mne diskvalifikuje svojí slevovou politikou. Našel jsi ale opravdu parádní kousek
filo-boxer Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Ono technicky to asi není rozdíl oproti normální hodinové ručce - místo ní je na čepu nasazený ten ozubený čtverec. Ale právě ta kombinace ozubení, čtverce, trojkruhu a rotace působí ďábelsky.
Z. Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Už to tady nedávno bylo. Viz tohle vlákno od Snowa. Je tam i odkaz na video s animací pohybu.
filo-boxer Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Už to tady nedávno bylo. Viz tohle vlákno od Snowa. Je tam i odkaz na video s animací pohybu. Dík, to mi uniklo. Hledal jsem "Masterpiece Regulateur Roue Carrée" a nic jsem nenašel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se