volfda Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Zdravím všechny, dnes jsem se vrátil od známých z Paříže, kde mi moje známá požádala, abych jí poradil, resp. i koupil nějaké hodinky pro manžela k 55 narozeninám. To, že jsou z Francie jsem zdůraznil proto, že tamní styl je značně odlišný od našeho. Onoho potencionálního obdarovaného znám opravdu velmi dobře, je to podnikatel se středně velkou firmou, chodí obyčejně, ale vždy slušně oděn, nemá auto, jen bezpočet motorek, které jen leští v garáži. Prakticky celý den ,,leží" pod autobusem, má autobusouvou dopravu a myslí si, že musí vše dělat sám. Do nynějška nosil dvoje reklamní hodinky své firmy a teď má něco malého na kůži, průměr cca. 35mm s ukazatelem dne a noci, řekl bych do 100eur. Toť popis situace. Jak říkám, francouzi jsou odlišní. Ale mají rádi kvalitní věci. Proto mi napadnul Rolex Datejust I. 36mm by k němu bylo akorát. Myslím, že u něj není možné víc jak 40mm. Cenový limit přímo nemáme, ale bavili jsme se o 2000eur, s tím, že pokud by to za to stálo, nebyl by problém jít ke 3000eur. Jestli kov, či kůže, to je vcelku jedno, já bych mu asi dal spíše ten kov, co kdyby na něj vytekl olej Když se nehrabe v autobusu, tak v motorkách, či maluje Máte někdo nějaké dobré tipy? Omega de ville? Nevím, zda-li by byl pro tuto situaci dobrý Perrelet, ale on jako nacionalista by ho asi bral. V každém případě by to měly být hodinky, které jen tak něco nezničí a zdědí je jeho syn, zas vidím ty Rolády, nemohu si pomoct
NIGHTinGALE Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Do nynějška nosil dvoje reklamní hodinky své firmy... Ač nejsem žádnej velkej fanda Eltónu a jejich obchodní politiky, tak tady bych ti ho z fleku poradil. Tohle je podle mě ideální cílová skupina, ten tvůj známej. Ať si nechá v Eltonu střihnout decentní oblekovky s in-housem a nějakou individualizací ciferníku (odkazující na jeho firmu). A druhý (stejný, ale menší) pro manželku.
volfda Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Do nynějška nosil dvoje reklamní hodinky své firmy... Ač nejsem žádnej velkej fanda Eltónu a jejich obchodní politiky, tak tady bych ti ho z fleku poradil. Tohle je podle mě ideální cílová skupina, ten tvůj známej. Ať si nechá v Eltonu střihnout decentní oblekovky s in-housem a nějakou individualizací ciferníku (odkazující na jeho firmu). A druhý (stejný, ale menší) pro manželku. No, to je velmi dobrý nápad. Jeho žena je češka, mají k ČR velmi kladný vztah, takže by Prim nosil hrdě. To dám do návrhů asi na první místo
baume Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Do nynějška nosil dvoje reklamní hodinky své firmy... Ač nejsem žádnej velkej fanda Eltónu a jejich obchodní politiky, tak tady bych ti ho z fleku poradil. Tohle je podle mě ideální cílová skupina, ten tvůj známej. Ať si nechá v Eltonu střihnout decentní oblekovky s in-housem a nějakou individualizací ciferníku (odkazující na jeho firmu). A druhý (stejný, ale menší) pro manželku. Primky by som neodporucal ! Nakolko kedze sa nevyzna v hodinkach, myslel by si, ze dostal nejake dalsie reklamne:) a to by este nevedel ze kolko stoja, a o tom ani nehovorim, ze keby ich neskor zdedil syn, mali by len hodnotu len pre syna, ale ze by to bola aj ako investicia dobra kupa to by som zrovna netvrdil:(
Pixelator Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 a tak myslim si ze ak by dostal k tym primkam patricny vyklad tak by ich dokazal ocenit na zapade sa veci ako maloseriova vyroba velmi cenia...
volfda Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Díky za tipy, všechny předložím k prodiskutování. Už jsem se spojil s Eltonem, tak uvidím, co z toho vypadne. Ale určitě bych chtěl, aby to mělo in-house a aby ho to něčím oslovilo. Což by právě ty Primky mohly. Udělal bych tam lehkou úpravu, nevím jestli přímo logo firmy, je to autobusová doprava, která má oranžové logo jehož dominantou je Pont de l`anglais (most u angličana) na pařížském předměstí. Spíše bych to orientoval, jestli nemají nějakou edici s českými motocykly, on miluje Jawu a jeho sen je ČZ ,,prasátko" také jsem mu ho už skoro sehnal Tak to vidím, že buď bych mu nechal na dýnko vyrýt ono jubileum a například jména dětí (má 3), nebo něco na ciferník. Mimo jiné je posedlý Harley Davidson, ale nechci z toho udělat kýč, takže zatím jen spekuluji nad možnostmi... Máte někdo s podobnou individualizací zkušenosti? Uvítal bych dobré rady... Jak jsem psal v prvním příspěvku, chci aby to bylo v první řadě decentní.
volfda Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 (upraveno) Tak jsem tedy oslovil Elton a nabídli mi hodinky z edice Kupka, viz. níže s tím, že je možné něco vyrýt na korunku, nejlépe monogram, nebo jí ozdobit nějakým ,,šutrem", což bych já osobně nedělal. Kalibr je in-house (cal. 98), jeho rotor je zdoben rytinou českého lva, pod kterou lze prý téže něco vyrýt, takže bych to viděl na ono jubileum, no a na pouzdro bych mu asi dal jména dětí, má 3. Poté se z oněch hodinek pro něj stane opravdu rodinný klenot a myslím, že bude mít na ruce opravdu hezké hodinky s nápisem ,,CZECH MADE". Já osobně jsem pro verzi s modrýma ručkama. Lze ještě objednat jiný řemen, ale asi bych mu tam nechal klasickou hovězinu... Přemýšlím ještě o překlápěčce. Celkem se mi pro něj tento nápad líbí. Vysvětlím mu pochopitelně vše kolem značky Prim, jak jsem psal, vzhledem k tomu, že je jeho žena původem češka a oni do ČR jezdí často, bude to pro něj opravdu stylový dárek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. května 2010 uživatelem volfda
Micey Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 (upraveno) Tak jsem tedy oslovil Elton a nabídli mi hodinky z edice Kupka, viz. níže s tím, že je možné něco vyrýt na korunku, nejlépe monogram, nebo jí ozdobit nějakým ,,šutrem", což bych já osobně nedělal. Kalibr je in-house (cal. 98), jeho rotor je zdoben rytinou českého lva, pod kterou lze prý téže něco vyrýt, takže bych to viděl na ono jubileum, no a na pouzdro bych mu asi dal jména dětí, má 3. Poté se z oněch hodinek pro něj stane opravdu rodinný klenot a myslím, že bude mít na ruce opravdu hezké hodinky s nápisem ,,CZECH MADE". Já osobně jsem pro verzi s modrýma ručkama. Lze ještě objednat jiný řemen, ale asi bych mu tam nechal klasickou hovězinu... Přemýšlím ještě o překlápěčce. Celkem se mi pro něj tento nápad líbí. Vysvětlím mu pochopitelně vše kolem značky Prim, jak jsem psal, vzhledem k tomu, že je jeho žena původem češka a oni do ČR jezdí často, bude to pro něj opravdu stylový dárek... A nebude tam toho pak už moc? Odkaz na Kupku, vyrytá jména dětí, jubileum, monogram.. Mi to přijde hrozně přeplácaný, hlavně ten Kupka mi tam přijde vyloženě navíc.. ale s tim se asi těžko něco udělá. Ty ručičky jsou něčim natřený, ne? Takhle přece nevypadá klasický modření, nebo..? Jinak si myslim že primky jsou dobrej nápad, jenom bych byl prostě opatrnej s těma úpravama. Upraveno 3. května 2010 uživatelem Micey
volfda Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 A nebude tam toho pak už moc? Odkaz na Kupku, vyrytá jména dětí, jubileum, monogram.. Mi to přijde hrozně přeplácaný, hlavně ten Kupka mi tam přijde vyloženě navíc.. ale s tim se asi těžko něco udělá. Ty ručičky jsou něčim natřený, ne? Takhle přece nevypadá klasický modření, nebo..? Jinak si myslim že primky jsou dobrej nápad, jenom bych byl prostě opatrnej s těma úpravama. Tak ono to na první pohled nebude vidět, ty detaily bude vědět vlastně jen on a nejbližší. Monogram na korunce bude ,,JD", rotor bych osobně asi nechal být a ze spodu nechal vyrít něco k tomu jubileu (datum, nebo číslo 55, nevím přesně, však to vykoumáme), případně i ty děti, ty mu udělají radost. Nechám to na jejcih zvážení a poté na konzultaci s Eltonem, bezpochyby nám udělají návrh a pošlou nám ho, pak uvidíme...
volfda Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 (upraveno) Já osobně bych se na Prim vykašlal. Tolik krásných hodinek za ty peníze. Třeba takové IWC Mark, nebo výše jmenované JLC. Tak pošlu jim ještě další návrhy, ale zase pro ně má opravdu Prim své kouzlo. Mají rádi originalitu a čechy. Myslím, že ve Francii bude jeden z mála, kdo bude mít tyto Primky, či Primky vůbec... Jinak ty Primky by vyšly na 50k i s individualizací... Základní cena je 39k Upraveno 3. května 2010 uživatelem volfda
SOZ Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Mně se zdá PRIM pro tuto příležitost jako dobrý nápad. Taky jsem pro modré ručičky.
volfda Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Dnes jsem jim to poslal k verdiktu... Přidal jsem ještě IWC Mark XVI jak s černým cifrem, tak i spitfire, pak JLC master control a Rolex datejust I. Pak jsem tam ještě přihodil Portofina, která jsou tu v prodejním vlákně. Ale osobně si myslím, že vyhraje Prim
Dóďa Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Odesláno 12. června 2010 Primky mi přijdou perfektní nápad, podobné hodinky jsou http://www.photowatches.eu/displayimage.php?album=random&cat=5&pos=-141 <!--quoteo(post=424593:date=3.5.2010 - 14:47:name=Alda)--><div class='quotetop'>QUOTE(Alda @ 3.5.2010 - 14:47) 424593[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Já osobně bych se na Prim vykašlal. Tolik krásných hodinek za ty peníze. Třeba takové IWC Mark, nebo výše jmenované JLC.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Tak pošlu jim ještě další návrhy, ale zase pro ně má opravdu Prim své kouzlo. Mají rádi originalitu a čechy. Myslím, že ve Francii bude jeden z mála, kdo bude mít tyto Primky, či Primky vůbec... Jinak ty Primky by vyšly na 50k i s individualizací... Základní cena je 39k
radeno Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Odesláno 12. června 2010 A Čo tieto FC s inhouse, alebo tieto su aj so ss puzdrom, alebo tieto tiež je to inhouse.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se