Návštěvník km.kmk Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 (upraveno) Vanoce v Rime mely taky neco do sebe... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. dubna 2013 uživatelem km.kmk
vojt Odesláno 6. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2013 (upraveno) Cari Amici Chronomagisti, už od 20. 4. jsem doma, ale dřív jsem se k reportáži nedostal. Letos ani nekáplo, nikdo se neztratil, zas jsem objevil nový věci. Hned bych se tam vrátil - bloumat po městech, čučet po umění, kouřit doutníčky Moods a kecat s blízkejma lidma. Jak tu někdo psal, bez rolexek to fakt není ono, tak jsem navlíknul pohodlný Explorery. Omega se nacpe všude. Benátky, u San Marca. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parkoviště v Benátkách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na rohu Baziliky San Marco je sousoší Čtyři tetrarchové, vytesané z tvrdýho porfyru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mauzoleum Gally Placidie, Ravenna, období ranného křesťanství. Uvnitř je nádherná mozaika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tohle je pohled zevnitř mauzolea Theodoricha, Ravenna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Assisi, rodiště sv. Františka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na románský katedrále San Rufino v Assisi vidíme, že ta čtyřka se takhle píše už hodně dlouho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bazilika sv. Františka, jedna z nejstarších gotik v Itálii. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A jsme v Římě, nojo, Koloseum. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. San Pietro, ty maličký drtky na ochozu pod polovinou fotky jsou lidi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na Piazza Navona je vždycky děsnej mumraj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Devítimetrová díra v Pantheonu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Snoubení moderní architektury s antikou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Levitace.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Večerní paprsky jasně vybízejí k meditační kontemplaci v usebrání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Překrásná gotika - dóm v Sieně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Piazza del Campo v Sieně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bez komentu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady jsem rovnal věž v Pise. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pokušení na poušti. Řekni ďáblovi ne. Moje oblíbený zadní dveře dómu v Pise. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zase jsme zajeli ke známejm do lomu na mramor nad Carrarou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Normální dláto je italsky scalpello, zubák je gradino a prejskači říkaj scapezzatore. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pro práci s mramorem se Rolex osvědčil! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Úplně nejradši to mám v Florencii.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tahle ještěrka se vyhřejvá na jednom sloupku na Ponte Vecchio. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Těsně u San Spirito ve Florencii, kam chodil Michelangelo tajně pitvat, je tahle sympatická manufaktura. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Palazzo Vecchio.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takhle to dopadá, když se strká nos, kam nemá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ciao z putovního místa a díky za pozornost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. května 2013 uživatelem vojt
grakij Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Opět paráda, díky i za ty komentáře. Těším se zase na příště ;-)
M916 Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Krásný, Vojte, Assisi a Siena, tam mám ještě dluh, tam jsem nebyl a chybu dělám... hele - a co to, že je letos ten inatalatérista před výkladem tak smutnej? To mu letos všechno vyprodali?
Sorbus Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Tohle vlákno mám moc rád. Díky za další díl seriálu.
honza71 Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Tohle vlákno mám moc rád. Díky za další díl seriálu. +1
vojt Odesláno 11. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Díky všem, vážim si toho velmi Krásný, Vojte, Assisi a Siena, tam mám ještě dluh, tam jsem nebyl a chybu dělám... hele - a co to, že je letos ten inatalatérista před výkladem tak smutnej? To mu letos všechno vyprodali? Čau maestro Desmosedici! Smutnej trochu byl, to je fakt, jednak to odpovídá jeho představám o světě, ale i přímo kvůli něčemu tam během vejletu. Ale víc až při osobním styku
tombed Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 (upraveno) Vojte jako každý rok paráda, včetně fotky před grálem všech paneraistů... díky za fotoreportáž, volám: Grazie, bella Italia! :notworthy: Upraveno 11. května 2013 uživatelem tombed
vojt Odesláno 21. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Buona sera cari amici Chronomagisti, i letos jsem se musel do Itálie podívat. A s sebou samozřejmě Explorery. Pořád mě překvapuje, jakou mi dělaj radost a jak mě bavěj. Jsou moje nejmilejší. Letos na mně byla i část výkladu pro naši výpravu, takže to bylo náročnější, ale něco jsem nafotit stihnul. Takže si teď nalejvám Rosso Umbria, který jsem přivez z Orvieta a pouštim se do toho. Zdá se mi ale, že bych radši seděl na schodech před kostelem Santa Carmine ve Florencii a kecal se známejma o parádách, který jsme ten den viděli. Kdybyste se chtěl někdo příští rok týhle cesty za uměním zúčastnit, stačí se ozvat. Do Benátek samozřejmě pruhovaný tričko. Náměstí San Marco. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Proslulý rybí trh poblíž Ponte Rialto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V Ravenně před San Apollinare in Classe se pase tadyto stádečko z bronzu, skvěle namodelovaný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nádherně sochařsky zdobené průčelí románského San Rufino v Assisi. Uvnitř byli pokřtěni Sv. František i Sv. Klára. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Horní kostel San Francesco, jedno z hlavních poutních míst v Itálii. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Cyklisti v Assisi. Předloni přesně tudy vedla trasa Giro d'italia. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tradice na Piazza delle Commune v Assisi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Etruská nekropole poblíž Cerveteri. Mezi hrobkami jsou náměstíčka a ulice, zkrátka město mrtvých. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A už Řím a jeho antická část. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Capitol a náměstí projektované Michelangelem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Průčelí Pantheonu s ohromnými sloupy z jednoho kusu tvrdé žuly. Pořád se divím. Někdo musel kvádry žuly vylomit, vytesat, dopravit na místo, vztyčit.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Našvihaná Via Condotti, centrum módy a nákupů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pohled z okna vatikánskýho muzea. Kněží už tenis nehrajou, kurt v dolní části fotky je zastavěnej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Detail reliéfu mýho oblíbence Giacoma Manzu, jedny ze vstupních dveří do chrámu Sv. Petra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Překrásný gotický dóm v Orvietu, městečku vystavěném na tufovém skalisku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Detail bočního portálu dómu. Autorem je Emilio Greco, velký italský sochař 20. století. Půvabná nožka anděla plní funkci kliky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jasně, košile musí sedět k pruhované toskánské gotice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A konečně Florencie, perla Toskánska. Sv. Jiří od Donatella ve výklenku kostela Orsanmichele, bývalé sýpky na obilí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Palazzo Vecchio, florentská radnice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Explouše s florentským dómem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ponte Vecchio a jeho osobitý ráz. Vpravo Pátek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Stojí za to večer vylézt nad Florencii ke kostelu San Miniato al Monte a počkat si na západ slunce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zatímco ostatní lezou na Brunelleschiho kopuli, vychutnávám si Santa Maria del Fiore zdola. U kafe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Palazzo Pitti, nejmohutnější z florentských paláců. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pisa, náměstí zázraků. Celé Piazza dei Miracoli působí jako dokonale zkomponovaná symfonie. Charles Dickens napsal, že věž je přesně tak šikmá, jak si náročný turista přeje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Carrarský lom na mramor. Když narazej na dobrou žílu, provrtaj horu skrz naskrz. Těžaři se tady zdravěj "Choď opatrně". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Náherný románský kostel San Zeno ve Veroně, konečně bez lešení. Vrata jsou zevnitř pobita bronzovými reliéfy, které bych označil za naprostou lahůdku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak se mějte dobře a dejte si taky doutník ve Florencii. Potěšení vyššího druhu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M916 Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Vojte, achach... krása, fotky se ti letos obzváště vyvedly... nebo že by to bylo tím, že jsem tam již sám dlouho nebyl?
honza71 Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Grande bellezza, caro vojt. P.S. Pokud jsi ten film ještě neviděl, mrkni na to. Víc italskej film v současnosti už sotva někdo natočí.
vojt Odesláno 10. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Vojte, achach... krása, fotky se ti letos obzváště vyvedly... nebo že by to bylo tím, že jsem tam již sám dlouho nebyl? Díky Jirko! Grande bellezza, caro vojt. P.S. Pokud jsi ten film ještě neviděl, mrkni na to. Víc italskej film v současnosti už sotva někdo natočí.A díky Honzo, slyšel jsem o něm, mrknu
Potkan Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Bella Italia! Vylet k jezeru Como na vystavu Concorso d'Eleganza Villa d'Este zacina prujezdem pres Splügenpass, kde je jeste snih Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a ubytovanim se pobliz "vidlicky" Bellagio v polovine jezera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Villa Carlotta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Morgan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. BMW a Lange byli hlavnimi partnery vystavy, temito auty se cele pobrezi a hlavne mesto Como doslova hemzilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potkan Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Grand Hotel Tremezzo - zde spali nekteri vystavovatele Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ranni probuzeni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Par krasavcu z vystavy u Villa Erba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potkan Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Villa Erba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potkan Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Muj osobni favorit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Koncept od Maserati Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a od Volva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se