Přejít na obsah

Kvalitní kopie Rolexů

Doporučené příspěvky

Návštěvník thomaes
Odesláno

Ahoj,

dá mi prosím někdo tip na web kde seženu kvalitní kopii Rolexů. Rád bych je koupil jako dárek, ale 100000 na hodinky nemám. Moc děkuji za tip.

Tomáš

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Něco jako kvalitni kopie Rolexu, je nesmysl. Kopie je vzdycky levna napodobenina. Vetsinou asijska. Pokud nemas na Rolexy, je spousta levnejsich znacek, ktery Ti nebudou delat ostudu, a pri setkani s nekym kdo ma na ruce pravy Rolexy, nebudes rudnout. Kdyz na nadrz JAWY /nic prozi JAWE/ nalepis samolepku Harley Davisdson, a namontujes jiny svetla, vejfuk od kamose co se vyzna, a blatniky co si vyrobis v garazi, porad to bude zbastlena motorka a ne Harley.

Odesláno

Souhlas s předchozím názorem (nebo mi to připomíná Fiatisty co si lepí na kapotu znak Ferrari) navíc nevim, jak by se tvářil obdarovaný na napodobeninu hodinek. Mam pocit, že když někdo nosí napodobeninu nějakých značkových hodinek, vždy se vystavuje riziku výsměchu ze stran odborníků či jen fandů do hodinek a hodinářů. Ale jiná věc je, jestli ten pro koho jsou hodinky určeny, touží po hodinkách na řezání dřeva a hrubší práci - jak už tu někdo poznamenal, že na takové práce tyto hodinky využívá:-). Jinak pokud tě nic neodradí od tvého záměru(rozhodně nechci napodobeniny tady nijak profanovat), zkus se podívat v zastavárnách, bazarech a u stánkových prodavačů.

Moje osobní rada je vymyslet třeba nějaký jiný dárek za pár tisíc.

S pozdravem Viktor

Návštěvník trust
Odesláno

Posledni dva prizpevky zase neber tak vazne. Samozrejme ze existuji celkem vydarene kopie, ktere urcite nikdo bez blizssiho prozkoumani nerozezna od pravych to je logicke! Dle zkusenosti znamych se urcite vyplati nakup zde: http://rws.ofurenergyvalue.com/

Odesláno

Já tedy nevím, chce-li někdo nosit fake hodinky na veřejnosti, tak je to jeho věc, ztrapní maximálně sám sebe. Ale dávat to jako dárek? To mi přijde opravdu už dost divné. Hodláš vůbec obdarovanému přiznat, že hodinky nejsou pravé? Vždyť na světě nejsou jen Rolexy, existuje mnoho levnějších a přitom "pravých" a velmi kvalitních hodinek.

trust: nevím, školy nemám, ale opravdu si myslíš, že je za 200 USD možné vyrobit opravdu kvalitní repliku? V této cenové kategorii vůbec není běžný ani standardní ETA automatický strojek. Viděl jsem vcelku povedenou repliku Submarineru s ETA strojkem, o které výrobce prohlašoval, že bez otevření ji nikdo nepozná od pravých, ale také za ni chtěli přes 1000 dolarů.

Odesláno

Měl jsem možnost vidět asi 4 exepláře těchto hodinek za 200 USD a musím potvrdit, že kvalita odpovídá ceně. Rozhodně nedoporučuji kupovat na všech bylo poznat, že to jsou levné napodobeniny. Já osobně bych z nošení takových hodinek radost neměl spíš špatný pocit, a pokud se občas pohybujete ve společnosti lidí, kteří kteří nosí Omega, Rolex ... Tak je to přímo blbost. Musím říct, že jeden známý si je pořídil, měl jsem možnost je podrobně prozkoumat, a ačkoli se o hodinky nezajímá tak mi prozradil, že při obchodních jednáních je schovává do rukávu a po několika týdnech je dal na hraní dětem. Myslím, že mít takové hodinky na práci na zahradu jsou vyhozené peníze.

Odesláno

Dali: mentalita lidí, kteří nosí veřejně nosí fake hodinky (ale i padělky jiných věcí) a snaží se jimi ohromit by stála za psychologickou studii :-) Nedávno jsem byl ve Španělsku na meetingu, kde se šéf jedné větší IT firmy snažil dělat dojem pomocí IWC. Jen si měl možná předem zjistit, že k IWC Portugese Chrono-Automatic trhaně poskakující velká sekundová ručička quartzového strojku opravdu tak nějak nepatří...

Odesláno

Koupil jsem hodinky Orient automat za 150Kc. Kupoval jsem je s tím,že je budu používat při práci na zahradě a pod.Za 150 Kc je jedno jaké hodinky koupím. Byla to náhoda. Ale,dávat 200 usd za padělek věhlasné značky,to nemůže nikoho těšit. Diskutovat o fake zde nemá cenu. Maximálně poradit když se někdo napálí ale radit kde je koupit,to fuj!

Odesláno

i ja bych chtel prispet svoji troskou do mlyna. musim predem poznamenat, ze nejsem priznivcem uzivani kopii (obecne, nemyslim ted jen hodinky, rad za KVALITNEJSI vec zaplatim) ale nikomu jsem nikdy nerikal "u stankaru nesmis kupovat ctyrprouzkove adidasy", ale nejsem ani tvrdym odpurcem jako par odpovedi v tomto thredu.

vezmu to trosku jinak: kdysi jako student jsem chtel dati sve (tenkrat) mile cd nasi spolecne oblibene kapely, to cd slo na trh asi 2--3 dny pred jejima narozkama. tak jsem ho za drahy peniz (500--600) koupil i kdyz jsem vedel, ze cd nosic bych stihnul "sehnat jinak" na netu, jen by nemel krasny booklet a potisk. po par dnech se me kolega zeptal: "... a tos nemohl prepalit?" odpovedel jsem "...mohl, ale jak myslis ze by se tvarila, kdyz to byl darek k narozeninam?!"

zaver: jestli chces nekomu udelat OPRAVDU RADOST hodinkama nebo necim pripadne jinym tak bych si koupi repliky jeste rozmyslel.... je preci spousta krasnych a levnejsich modelu hodinek, ktere oslavenci udelaji radost -- napriklad tim, ze se po par tydnech nerozpadnou nebo neprestanou fungovat po prvnim desti ;-) jak jsem se z praxe presvecil tak i sebelepe mysleny nekvalitni darek prinese vzdy jen opacny efekt, kterym rozhodne neni radost obdarovaneho.

par prikladu peknych hodinek jen z tohoto fora:

http://forum.chronomag.info/viewtopic.php?id=230

http://forum.chronomag.info/viewtopic.php?id=98

a jestli nekdo "POTREBUJE" hodinky s napisem "rolex" (nepises nic o konkretnim modelu, takze Ti vazne asi jde jen o tu znacku) a nema na nej tak ver, ze kopie mu moc radosti neprinese zvlaste jestli se pohybuje v prostedi, kde se na hodinky "hledi".

jestli chces koupit ty kopie rolexek tak:

-- kolegove v praci co si jich vsimnou a nerozumi hodinkam Ti budou zavidet "ze na to mas".

-- kolegove co tomu rozumeni tak si budou klepat jen na celo "co to je za typa" ze nosi kopie.

... no delej jak myslis ;-)

• po 4 týdnech...
Návštěvník kahira
Odesláno

Nejvíc mě tu baví alibisti, kteří tvrdí, že používají fake hodinky na tvrdou práci. Sekání dřeva, trávy, případně při generálce auta. Už je vidím, jak se vyzouvají ze svých značkových miláčků, natahují falešné Rolexy a jdou měnit olej.

Já mám kromě jiných kopie automatů Rolex Yachtmaster a Omegy Speemaster. Oboje vypadají úžasně a i při porovnání na snímcích v katalogu není rozdíl příliš patrný. Jistě, malé ciferníky u Omeg místo stopek ukazují datum, ale to je nakonec pro běžné využití výhoda. Pokud jde o přesnost, vejdou se do +-15 s/den. Bez natažení a pohybu vydrží kolem 40 hodin.

Jsem rád, že je mám, i když mě žádný pocit blaženosti, kteří asi zažívají majitelé originálů, nepolívá. Vůbec se s nimi nestydím vyjít na ulici. Jednak jak už jsem uvedl, vypadají dobře a jen obtížně by je nezasvěcený člověk odlišil od originálu a jednak mí známí ví, že bych si mohl určitě originály dovolit, takže by je to asi nijak nezaskočilo, kdyby je u mě viděli. Ale hlavně se netřesu hrůzou, že je někde zapomenu, rozbiju a nebudím se ze spaní s myšlenkou, kde jsem je naposledy odložil. Zkrátka vydat za jedny hodinky několik více desítek tisíc korun mi připadá iracionální a zbytečné. S mými napodobeninami jsem spokojen a ani mě netrápí myšlenka, že jsem švýcarské hodináře připravil o skývu chleba. Nepřipravil, nebojte. Já bych si ty jejich předražené hodinky stejně nekoupil.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  kahira napsal:
Jsem rád, že je mám, i když mě žádný pocit blaženosti, kteří asi zažívají majitelé originálů, nepolívá. Vůbec se s nimi nestydím vyjít na ulici. Jednak jak už jsem uvedl, vypadají dobře a jen obtížně by je nezasvěcený člověk odlišil od originálu a jednak mí známí ví, že bych si mohl určitě originály dovolit, takže by je to asi nijak nezaskočilo, kdyby je u mě viděli.

Hlavně když se člověk nestydí a je rád, že má "fake" hodinky. Každému co jeho jest ;)

Odesláno

Je velice zajímavé, co se tu dočtu. On ten pocit blaženosti, který polevá nas, co máme originály, má své opodstatnění. Myslím si, že kdo to prostě myslí s hodinkami vážně, jinak to prostě napsat nemůžu, koupí si prostě originál hodinek prodávající se pod určitou značkou za nějakou cenu a ví, že je prostě MÁ. Koupím si to, na co mám. Koupil jsem Rolexy a mám Rolexy! Nasazovat falešnou tvář nikdy nedělalo nic dobrého. Ahoj

Odesláno

Kahira nezapoměl zdůraznit, že na originály má a že to jeho známí samozřejmě ví. Ona to asi není pravda. On má asi spíš holou prdel. Jinak nevím, proč by se měl budit hrůzou, že je někde zapoměl. Rolexy a Omegy jsou masové zboží a není problém si je koupit znovu, často i stejný model a ve stejné barevné kombinaci.

Návštěvník vasco
Odesláno

Na druhou stranu díky tomu, že kopie Rolexů se dají koupit v každé tržnici, už mě nebaví stále odpovídat na dotazy, jestli moje Submarinery jsou originál nebo kopie. Jak jste na tom vy?

P.S. Veselé vánoce všem...

Odesláno

to kahira: nedávno jsem dostal lajnu na dodavatele fejků. Na obrázku byly k nerozeznání od originálů. Všechny ceny cca 240 - 280 USD.

Za ty peníze koupíš řadu originálů, např. pěkné PRIM, atd. ...

Slovy veterináře z Vesničky: Musel bych si sám sebe přestat vážit.

Odesláno

No on Kahira má i "fake" identitu,nejen hodinky:) Chlap a dává si tam ženskej obrázek a jméno,nic proti,každej jsme ňákej,zas to s tím fake-ováním nepřeháněj.

Já si radši koupím originál když na ten který mám,za prvé pro pocit a osobní uspokojení,promiň ale fakem bych si fakt radost udělat nemoh a jsou další důvody,kopie Breitlingu nebo Fortisů ti asi určitě nevydržej to co originál,zvlášť u Fortisu a podobně "bytelnejch"značek.,atd..

2all: Pěkný Vánoce a krom zdraví hodně peněz do novýho roku na naše milášky:-))

Odesláno

to kahira: myslim, ze nezasvecenemu cloveku je uplne jedno jestli mate Omegy, Rolexy ...

bude hodnotit spis celkovy vzhled a znacka mu asi moc nepovi.

Clovek, ktery hodinkam rozumi Vas bude povazovat prinejmensim za ubozaka, ktery si hraje na neco co neni.

Jinak pokud date za hodinky nekolik desitek tisic, nestane se Vam, ze si nevzpomenete, kam jste je naposled odlozil. Kde mate auto si pamatujete take ne?

Návštěvník Kamil
Odesláno

2 w.a.l.t.e.r.:

Souhlasím s tebou co se týká hodinek, ale už se mi párkrát stalo, že jsem si na parkovišti u supermarketů nemohl vzpomenout kde ho mám :) Myslím auto!

Odesláno

Hehe, s tím autem souhlas. Nejlepší je nechat ho na parkovišti P3 u amsterdamského letiště a odletět tak na dva týdny pryč. I když mám auto, kterých je v celém státě pět a z řady vždy notně vyčuhuje (i doslova), stejně je to občas dost pakárna ho tam najít.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...