Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je zde někdo kdo holduje tomuto koníčku??

zde máte nějaké úlovky z mojí zahrádky :oneeyed02:

marinskgrorabamstagosla.jpg

762x25tokarev.jpg

1kreuzerfrantieki1800.jpg

dlosteleckgrant76mm.jpg

Chodím hledat cca 2 roky, na odreagování je to super věc.Jen tak vědět do čeho zrovna kopnete :unsure:

Odesláno
Moc pekny konicek, napinavejsi nez golf

:thumbsup_anim: chystam se na to,ale zatim neni cas

je to hlavně o kopání, a to doslovně :worried_anim:

ale ten moment překvapení za to stojí . . . . . .

Odesláno
Napinavy to zacne bejt teprve tehdy az kopnete do neceho co pak kopne do vas. :)

a o tom to je

neříkám že adrenalin ( a strach) nestoupá na 110%, ale když máš ten krásný zvuk ve sluchátkách.Tak Ti to stejně nedá :smile_anim:

Odesláno
DNESKA CELEJ DEN V LUBECH A ANI h...o.....PARADNI USTUPOVKA,ALE SAMY PATRONY

ustupovky já moc rád

máš nafocené nějaké nálezy??

Kluci a nechcete si udělat nějaký kurz?

http://www.pos.cz/htm/skoleni.htm

to už pak není o tom adrenalinu a momentu překvapení :thumbsup_anim:

ale díky za nabídku

Odesláno
hele Píte a proč teda nebyl v rybárně ohňostroj??? :)

No asi protože by nás nebolela jenom hlava. A hlavně by pak nebyla Rybárna a ty by jsi neměl kam přijet příště. A to nejdůležitější, ohňostroje není můj obor ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak dnes jsem vyběhl v dopoledních hodinách a vyplatilo se :-)

Vše nalezeno v lese.Zlaty prsten leže u dubu v cca 50 cm.

zlatprsten.jpg

1903i.jpg

podkova.jpg

Upraveno uživatelem Hayamen
Odesláno
Pěkný...

Kdybych si taky občas takhle chtěl "vyběhnout do lesa", co bys doporučil za detektor?

za sebe mohu doporučit žluťáka ace 250 začínal jsem sním a stále ho vlastním.Žádný detektor neurčuje na 100%.Na Aukru se dá sehnat kolem 4000 kč včetně záruky.Nechtěl jsem hned do detektoru investovat desetitisícové částky.Nevěděl jsem jestli mě bude mrcasení bavit.Zkus žluťáka a uvidíš, snad tě to chytne. :guitar:

Návštěvník SukHoi
Odesláno (upraveno)

hele tohle by mně asi bavilo, akorát nevím kdy bych hledal, když sem furt ve worku nebo sekám trávu - nicméně jak se pozná, že není v půlmetru hřebík, ale kilo zlata ? - chce to ušní cvik nebo to je právě ten hřebíkovej adrenalin :)

edit: už jsem to našel - chce to koupit ten dražší :D

Vlastnosti: Zobrazení velikosti cíle (GTP), grafická analýza cíle (GTA), zvukova identifikace vodivosti, okénková diskriminace, určení hloubky u mincí, signálový procesor DSP, mikroprocesorové řízení, mód pro vyloučení soli, automatické vyloučení vlivu země, multitón, automatika výšky a rychlosti skenování, poslední použitý mód, jednodotykové ovládání. Nastavení: citlivost/hloubka, frekvence, prahová úroveň, hlasitost, Multi-Noch v plném rozsahu. Další vlastnosti: podsvícený LCD, reproduktor, konektor pro sluchátka (Jack 6.3 mm), Volitelné příslušenství: doplňková cívka 10x14"DD Power, doplňková cívka 4.5" Crossfire II, krytky na všechny typy cívek, kryt proti dešti, sluchátka. Záruka: 2 roky

Upraveno uživatelem SukHoi
Odesláno
za sebe mohu doporučit žluťáka ace 250 začínal jsem sním a stále ho vlastním.Žádný detektor neurčuje na 100%.Na Aukru se dá sehnat kolem 4000 kč včetně záruky.Nechtěl jsem hned do detektoru investovat desetitisícové částky.Nevěděl jsem jestli mě bude mrcasení bavit.Zkus žluťáka a uvidíš, snad tě to chytne. :guitar:

Tak s tím žluťákem jsme taky běhali-dokence jsme i pár věciček našli(mince,prsteny,části zbraní),ale ani nevím proč,nás to přestalo bavit :sad01_anim: Ale jako relax je to super a nejlepší je když se ozve signál a člověk se začne vrtat v zemi a očekávat......

Odesláno

tendle tejden-----tu kudlu neber vazne,strejcek me ji nechal pochovat a neda ji ani kristovo.....daval sem mu za ni bidrosovou skrin minimalne za pade a stejne nic....kver je sehnanej z baraku pomoh Pandice,trosku horsi stav,ale lepsi jak h...o

post-4087-1273424266.jpg

post-4087-1273424286.jpg

post-4087-1273424301.jpg

post-4087-1273424320.jpg

post-4087-1273424342.jpg

post-4087-1273424366.jpg

post-4087-1273424381.jpg

post-4087-1273424394.jpg

Odesláno
hele tohle by mně asi bavilo, akorát nevím kdy bych hledal, když sem furt ve worku nebo sekám trávu - nicméně jak se pozná, že není v půlmetru hřebík, ale kilo zlata ? - chce to ušní cvik nebo to je právě ten hřebíkovej adrenalin :)

edit: už jsem to našel - chce to koupit ten dražší :D

Vlastnosti: Zobrazení velikosti cíle (GTP), grafická analýza cíle (GTA), zvukova identifikace vodivosti, okénková diskriminace, určení hloubky u mincí, signálový procesor DSP, mikroprocesorové řízení, mód pro vyloučení soli, automatické vyloučení vlivu země, multitón, automatika výšky a rychlosti skenování, poslední použitý mód, jednodotykové ovládání. Nastavení: citlivost/hloubka, frekvence, prahová úroveň, hlasitost, Multi-Noch v plném rozsahu. Další vlastnosti: podsvícený LCD, reproduktor, konektor pro sluchátka (Jack 6.3 mm), Volitelné příslušenství: doplňková cívka 10x14"DD Power, doplňková cívka 4.5" Crossfire II, krytky na všechny typy cívek, kryt proti dešti, sluchátka. Záruka: 2 roky

Když tam to kilo zakopeš , tak to můžeš natrénovat !

Odesláno
xxxxxfazerxxxxx

tak přezka je nádherná, o dýce nemluvě :guitar:

a co ta dukla předsedo ?? :-)

jo pracka se povedla.....mas to taky pekny,ja nemam na gold stesti...............................ty vole to je daleko jak prase.....navic jak sem daL JAK STO METRU VOD BARAKU,JE DYCKY PRUSER....NECHAM TO PROJIT HLAVOU

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...