steel Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Uf to je hruza http://www.hodinkee.com/blog/watch-shopping-in-san-francisco-inside-hq-milton-mission Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Nadhera, jednou za cas sleduju, co nabizi Jacek na forech ale to co maji na krame je teda masakr...to jsem nevedel ze drzi tolik hodinek skladem. Ty stary Speedy straight lugs...ufff. O starych Subech nemluve. Cetl jsem nekde uz drive, ze ten jejich kram je trochu v shady neighborhood coz vysvetluje oteviracka by appointment only. Uz bych se tam nekdy i zastavil, ale je mi blby si domlouvat schuzku kdyz nic nechci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Jo ty speedy jsou mazec, uvazuju na svoje o podobnym strapu, hodinkee je maj nove v nabidce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi3 Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 No pani, toto je jedini chlapec od ktoreho z US berem. Zakazdim ked sa dovalim pracovne do Palo Alto tak sa tam musim stavit Vrele doporucujem !!! Po dakych nakupoch sa s nim aj o cenach da slusne jednat. Aspon teda z Jackom. Scott mi moc nesedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 (upraveno) Tak Mondani pro sběratele a fanoušky Rolexu připravil další úžasnou knihu, tentokráte věnovanou limitovaným edicím hodinek zhotovených výhradně z oceli. Dostupnost je omezená na 599ks, tak o to víc jsem zvědav http://www.collectingwatches.com/en/news-and-events/1121-steel-rolex-a-new-book-a-new-concept.html Upraveno 28. července 2013 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 Obavám se, že 80% knihy bude recyklováno z double Rolex bichle, GMT-master bichle a Submariner bichle. Ale rád bych se mýlil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 Obavám se, že 80% knihy bude recyklováno z double Rolex bichle, GMT-master bichle a Submariner bichle. Ale rád bych se mýlil... Tak sned ne, spíš to vypadá na souhrn všech limitek, které jsou povětšině nedostupné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 Uf to je hruza http://www.hodinkee.com/blog/watch-shopping-in-san-francisco-inside-hq-milton-mission no to me po**r. jezdil jsem kolem toho 2 tydny a vubec jsem nevedel, ze to tam je.. tak priste.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 (upraveno) Kdybyste nekdo mel chut rozsirit svoji sbirku On The Block: A Rolex Day-Date Owned By Arnold Palmer, And Another Given To Jack Nicklaus For Winning The 1980 US Openhttp://www.hodinkee.com/blog/two-rolexes-owned-by-arnold-pamer-and-jack-nichlaus Upraveno 29. července 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Dnes vyšlo další číslo National Geographic ... mimo tradiční reklamy na hodinky uvnitř čísla, je v závěru krásný reprint fotografie z roku 1959 se Submarinery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Tak sned ne, spíš to vypadá na souhrn všech limitek, které jsou povětšině nedostupné No bude tam určitě několik hezkých prototypů, pár zakázkových ciferníků pro Comex, Panama canal, italskou policii, nějaká ta Coca Cola, Domino Pizza, samozřejmě PanAm, pár Emírů a Sultánů. Ale ceny se bojím. Vážení zákaznící sice u Guida jsme, ale to nic nemění na tom že to bude raketa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 (upraveno) No bude tam určitě několik hezkých prototypů, pár zakázkových ciferníků pro Comex, Panama canal, italskou policii, nějaká ta Coca Cola, Domino Pizza, samozřejmě PanAm, pár Emírů a Sultánů. Ale ceny se bojím. Vážení zákaznící sice u Guida jsme, ale to nic nemění na tom že to bude raketa. Psal jsem Mondanimu email s dotazem na cenu. Je vysoká, ale co už Takže jsem poslal zálohu 280E a na přelomu září a října bude kniha na cestě Upraveno 4. srpna 2013 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Pro ty co se jim SDDS zdají velké ... srovnání s YM II https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=311418 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 no tos prave hezky z te profilovky prokazal v cem je problem sdds Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 no tos prave hezky z te profilovky prokazal v cem je problem sdds Mě právě rozdíl přijde velmi malý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 problem je to dynko, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 No jo, dýnko ... Ještě že se mi krásně vmáčkne do ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Reklama na Submariner z roku 1964 ... 195$ ... v přepočtu na dnešní hodnotu dolaru to vychází na necelých 1500$ Současná cena je však úplně jinde ... je hezky vidět jak se nám hodnota RLX zvyšuje ... no nic, jdu leštit svoje vintage Suby zdroj: http://rolexforums.com/showthread.php?t=311571 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Reklama na Submariner z roku 1964 ... 195$ ... v přepočtu na dnešní hodnotu dolaru to vychází na necelých 1500$ Současná cena je však úplně jinde ... je hezky vidět jak se nám hodnota RLX zvyšuje ... no nic, jdu leštit svoje vintage Suby Jak to počítáš na dnešní hodnotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Je to v odkazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se