Přejít na obsah

Zajímavosti ze světa hodinek s korunkou

skalis

Doporučené příspěvky

Nadhera, jednou za cas sleduju, co nabizi Jacek na forech ale to co maji na krame je teda masakr...to jsem nevedel ze drzi tolik hodinek skladem. Ty stary Speedy straight lugs...ufff. O starych Subech nemluve. Cetl jsem nekde uz drive, ze ten jejich kram je trochu v shady neighborhood coz vysvetluje oteviracka by appointment only. Uz bych se tam nekdy i zastavil, ale je mi blby si domlouvat schuzku kdyz nic nechci... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pani, toto je jedini chlapec od ktoreho z US berem. Zakazdim ked sa dovalim pracovne do Palo Alto tak sa tam musim stavit :)

Vrele doporucujem !!!  Po dakych nakupoch sa s nim aj o cenach da slusne jednat. Aspon teda z Jackom. Scott mi moc nesedi :D 

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Tak Mondani pro sběratele a fanoušky Rolexu připravil další úžasnou knihu, tentokráte věnovanou limitovaným edicím hodinek zhotovených výhradně z oceli. Dostupnost je omezená na 599ks, tak o to víc jsem zvědav :)

http://www.collectingwatches.com/en/news-and-events/1121-steel-rolex-a-new-book-a-new-concept.html

Upraveno uživatelem Jarett
Odkaz ke komentáři

Kdybyste nekdo mel chut rozsirit svoji sbirku ;)

On The Block: A Rolex Day-Date Owned By Arnold Palmer, And Another Given To Jack Nicklaus For Winning The 1980 US Open

http://www.hodinkee.com/blog/two-rolexes-owned-by-arnold-pamer-and-jack-nichlaus

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

Tak sned ne, spíš to vypadá na souhrn všech limitek, které jsou povětšině nedostupné :)

No bude tam určitě několik hezkých prototypů, pár zakázkových ciferníků pro Comex, Panama canal, italskou policii, nějaká ta Coca Cola, Domino Pizza, samozřejmě PanAm, pár Emírů a Sultánů. Ale ceny se bojím. Vážení zákaznící sice u Guida jsme, ale to nic nemění na tom že to bude raketa.

Odkaz ke komentáři

No bude tam určitě několik hezkých prototypů, pár zakázkových ciferníků pro Comex, Panama canal, italskou policii, nějaká ta Coca Cola, Domino Pizza, samozřejmě PanAm, pár Emírů a Sultánů. Ale ceny se bojím. Vážení zákaznící sice u Guida jsme, ale to nic nemění na tom že to bude raketa.

Psal jsem Mondanimu email s dotazem na cenu. Je vysoká, ale co už :) Takže jsem poslal zálohu 280E a na přelomu září a října bude kniha na cestě ;)

Upraveno uživatelem Jarett
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Reklama na Submariner z roku 1964 ... 195... v přepočtu na dnešní hodnotu dolaru to vychází na necelých 1500$ :)

Současná cena je však úplně jinde ... je hezky vidět jak se nám hodnota RLX zvyšuje :) ... no nic, jdu leštit svoje vintage Suby :D

zdroj: http://rolexforums.com/showthread.php?t=311571

Odkaz ke komentáři

Reklama na Submariner z roku 1964 ... 195... v přepočtu na dnešní hodnotu dolaru to vychází na necelých 1500$ :)

Současná cena je však úplně jinde ... je hezky vidět jak se nám hodnota RLX zvyšuje :) ... no nic, jdu leštit svoje vintage Suby :D

Jak to počítáš na dnešní hodnotu? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...