Vit Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Rolex: Deepsea D-Blue Dial Edition(watchtime.net) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Jedno na dobrou noc http://www.youtube.com/watch?v=h2le4ptlF8MDiky, mrkl jsem na to az rano, ale nevadilo mi to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalba Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Jsou ve stylu modrých GMT a navíc se zeleným nápisem, kterej už mi tam nějak nesedí. Mohli by se kluci držet víc při zemi. Moc barvy a hodně písma mi prostě nedělá dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 ...psal jsem to již do vlákna s novými Deepsea,ale sem se to jako aktuální zpráva hodí také,.......kdyby se to módům nelíbilo,ať si to smáznou kde uznají za vhodné. ....." již při prvním pohledu na zelený nápis DEEPSEA jsem měl divné tušení a to se mi teď potvrdilo :-).......na tu "mastnou plechovku od tuňáka za 280 klacků" neplatí žádná sleva a je na ně fronta jak v Polsku na maso :-))) .....to samé platí i o GMT-Master WG Pepsi luneta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Nevim, jestli s tim zrovna do zajimavosti... dobrovolne si nechal namatlat pvd na expy II. http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=1078749 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Možná to tu už je... anatomie rolexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 vdaka za video je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 .....jako zajímavost ze světa s korunkou bych uvedl mou novou zkušenost,kterou právě mám :-))) :....skončila výroba starých skel s kyklopem bez antireflexu,.....takže kdo si bude teď chtít nechat vyměnit sklo na SUBMARINER nebo DATEJUST aj.,.....má smůlu a i na staré paštiky dostane namodralého Kyklopa a běda jak s ním pak někde škrtne,.....někdo to možná přivítá ( i když až se dozví cenu,tak ho přejde smích ) ale já z toho neřvu,protože teď potřebuji jedno sklo a mám s tím honičku. Dnes jsem jen tak ze sportu ťuknul servis Bechyně ( normálně tam vzhledem k znalosti jejich výkonů nechodím ) jestli nemají ještě skladem to staré,abych se tím nemusel zabývat více než je mým zvykem a kolik by to kdyžtak stálo,......odpověď taková klasická komunistická,......dodání 4 TÝDNY ( a stejně přijde to s antireflexem,na to vsadím boty) a cena skoro SEDM s prací,bez přetěsnění zbytku :-))))) UUUÁÁÁÁÁ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Myslel jsem ze se R chlubi tim ze maji sklady plny starejch dilu a vyservisuji to s tim co tam patri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 (upraveno) Dabl Upraveno 14. října 2014 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Tak AR se dá pro zachování autenticity hodinek odstranit celkem snadno ne? Ale je to teda pakárna, od RLX bych takový přístup nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 .....jsem docela zvědavej,....jak z toho Kyklopa odstraníš ten spodní antireflex,........údajně je oboustranný :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 údajně je oboustranný :-))) Vyapada, ze je to tak, vysledek po odstraneni kyklopa. Zdroj, fotka WUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Tak to jsem netušil, ale třeba by to na požádání v servisu byli schopni nějak pořešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 ......Rolex ?.........toto ?.......a na požádání ?.....:-))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 .....j a cena skoro SEDM s prací,bez přetěsnění zbytku :-))))) UUUÁÁÁÁÁ Díky za info. Pro nás neznalé, kolik byla cena předtím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Jeste aby je postihla dulkova koroze a muzem to jit zabalit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 jak zjistim LC kod u Rolad co nemaj punched papers? Nikde to nevidim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 .....to nezjistíš,.....pokud tam není náznak nějakého dealera a nebo nejsou vyplněné v US stylu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 ....jinak co se teď relativně diskutovaných DEEPSEA týká tak ty modro/černý pouťovky se zeleným nápisem mne neberou,je to podle mne šlápnutí vedle ....když něco extra,tak tyhleeee :-)).......ROLREX DEEPSEA TIME BOMB-MILTEC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se