mrakodrap Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Ahojky chronolidičky, chci zjistit zájem o návštěvu firmy Romain Jerome. Jelo by se autem do Ženevy s přespáním na jednu noc. Prohlídkou města a návštěvou firmy Romain Jerome. Zatím pouze zjišťuji zájem, abych věděl, jestli má smysl něco takového domlouvat.
spiderer Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 A kdy se tam chystas + na jak dlouho?
mrakodrap Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Termín ještě neznám. Chtěl bych se tam kouknout a myslím, že by se to dalo dohodnout. Výlet by byl na dva dny.
skalis Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Ja bych predbezne zajem mel (jen mezi 30. kvetnem a 5. cervnem jsem mimo republiku, takze ty dva vikendy mam zabity a pak je chronosraz).
dknespl Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Hele a jste si jisti, že něco takovýho jako Romain Jerome fabrika existuje? Aby to nebyly jen kanceláře marketingového a designerského oddělení.
cody Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Hele a jste si jisti, že něco takovýho jako Romain Jerome fabrika existuje? Aby to nebyly jen kanceláře marketingového a designerského oddělení. "Doufam, ze muzete alespon naznacovat?"
dknespl Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Já nevím jak řeší výrobu pouzder a ciferníků, ale strojky pro ně dělalo BNB. Třeba je tam fabrika, na dvoře leží kus vraku Titanicu, vedle plechů z Apolla a hromádek měsíčního prachu a popela z Ejafijá....., prostě z tý sopky. Nevím ...
cody Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Hmm. Ted jsem jeste vic zvedav s jako kluci prijedou. Jestli pojedou.
dknespl Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Ještě ty jednodušší strojky dělal La Joux-Perret (zajímavý subdodavatel strojků, moc se o nich nemluví) a Concepto Watch Company (ex Jacquet SA, kteří se zapletli s přeprodáváním ruských strojkůi), ti dělají i pro Volna, další Arpův projekt po vyhazovu z RJ. Rytecké práce dělal pro ně Kees Engelbarts. Když se podíváte na jeho vlastní věci, podezíral bych ho i z někerých těch ciferníků
cody Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Koukam, koukam. OT: muzes prosim ozivit nejakym bonbonkem vlakno o astro komplikacich nebo moonphase?
jane Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 ahoj lidi, hezkyy, ja bych taky jela hned, aspon na ty sopečný hodinky se mrknout...jen ten víkend 12.,13.6. jsem pryc.
NIGHTinGALE Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 ahoj lidi, hezkyy, ja bych taky jela hned, aspon na ty sopečný hodinky se mrknout...jen ten víkend 12.,13.6. jsem pryc. Protože má Jana asi 148cm a 40 kilo, tak ji doporučuji, moc místa nezabere
jane Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Na tohle nemohu nereagovat - grrrrr.... sem sice mensi, ale 148 cm fakt nemam, jelikož ram kola mam 16ti palcovej. Merim o hodne vic Ale díky za doporučení.. Protože má Jana asi 148cm a 40 kilo, tak ji doporučuji, moc místa nezabere
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se