Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nějak jsem dnes opět narzil na tyto hodinky a zjistil jsem, že mi nepřijdou tak podivné, jako dřív, inu poohlédnul jsem se po ceně a našel je za 5000eur, což v porovnání s místní cenou Submarinerů není zlé... Vím, že těch 43mm je u Rolexu podivné atd. Ale mají něco do sebe. Neříkám, že o nich přemýšlím, spíše mi zajímá, jestli je někdo máte, tak vaše zkušenosti s nimi. Klasický sub je asi na běžné nošení lepší a pro mě suchozemce postačující, ale ta masivnost má něco do sebe, přeci jen by to moje tlapa snesla. Rozhodl jsem se vyčkat nového subu, tedy vydržím-li to. Sibirnaya zase rozjel další kolo mámení, ten člověk mi jednou zabije :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nic lepšího ještě RLX neudělal. A s ničím jiným z kolekce Rolex to nejde srovnávat. Z ruky je nedám :) A jestli si je někde sehnal za 5kE, tak nic neřeš, rozbij prasátko, prodej plynovku, Seika, humidor i Breitlingy, a utíkej si je koupit. Je to super cena, a nic lepšího u Rolexu nenajdeš. A za tuhle cenu je to povinnost !

Odesláno
Nic lepšího ještě RLX neudělal. A s ničím jiným z kolekce Rolex to nejde srovnávat. Z ruky je nedám :) A jestli si je někde sehnal za 5kE, tak nic neřeš, rozbij prasátko, prodej plynovku, Seika, humidor i Breitlingy, a utíkej si je koupit. Je to super cena, a nic lepšího u Rolexu nenajdeš. A za tuhle cenu je to povinnost !

Snad by to šlo i bez humidoru... Díky za info, opravdu mi začaly zajímat, jakmile bude trochu času, zajdu si je vyzkoušet.

Odesláno

Cybere fotku na ruce bys neměl prosím? Všude se řeší výška pouzdra, ale představu nemám... Díky.

Odesláno

A co takhle udelat nejaky fotky, hmmm :thumbsup_anim: . Cybere, ze ses s takovym spekem nepochlubil (nebo mi neco uteklo)? SDDS je opravdu v ramci kolekce R. unikatni kousek. A to nejen velikosti, diky ktere je muze leckdo povazovat za ulitbu modernim trendum :). Nazivo jsem je nevidel, tak si tu mohutnost nedokazu uplne predstavit, ale prave napriklad neobvykle se zuzujici naramek se mi u R. vseobecne velmi libi. Kazdopadne, Cybere, gratulace a pokud najdes chvilku na par fotek, tak predem diky.

Odesláno
Cybere fotku na ruce bys neměl prosím? Všude se řeší výška pouzdra, ale představu nemám... Díky.

Ještě jsem se nedostal do stavu, že bych si pravidelně fotil ruce :), ale ve středu bych snad něco mohl spáchat na odevzdaném modelovi. Tedy jestli na to nezapomenu.

Ta výška je fakt impozantní. Ale tady i opodstatněná. Směšně to působí u metrosexuálních časomír s vodotěsností 100 metrů, ale tady je vodotěsnost skoro čtyři kilometry,

takže usazení půlcentimetrovýho skla se holt někam musí vměstnat. Jo jsou to velký hodinky, ale jak říkám, vším jsou unikátní. Jak velikostí, tak vodotěsností, lunetou, barvou

luminiscence, tahem, sponou, tloušťkou i tvarem skla, nemusí se líbit každýmu, ale mě se líbí maximálně :) .

Odesláno (upraveno)
A co takhle udelat nejaky fotky, hmmm :thumbsup_anim: . Cybere, ze ses s takovym spekem nepochlubil (nebo mi neco uteklo)? SDDS je opravdu v ramci kolekce R. unikatni kousek. A to nejen velikosti, diky ktere je muze leckdo povazovat za ulitbu modernim trendum :). Nazivo jsem je nevidel, tak si tu mohutnost nedokazu uplne predstavit, ale prave napriklad neobvykle se zuzujici naramek se mi u R. vseobecne velmi libi. Kazdopadne, Cybere, gratulace a pokud najdes chvilku na par fotek, tak predem diky.

Já se moc nechlubím, a mám je už docela dlouho, pokládám je za svou vlajkovou loď, dokonce je mám zařazené výše než Daytony. Jinak kdo nosí Panerai, tak tou výškou šokovaný nebude, kdo oblekové Longinesky, tak asi jo.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno
Jinak kdo nosí Panerai, tak tou výškou šokovaný nebude, kdo oblekové Longinesky, tak asi jo.

Atak to je dobrá zpráva... jestli si vzpomeneš bude to fajn, dík :)

Odesláno
takhle nacpané ve předu se mě na ruce nelíbí, člověče jak máš široké zápěstí ? :)

To sa ti zda tu ruku som mal vykrutenu mam normalnu labku 19cm cca

Odesláno
To sa ti zda tu ruku som mal vykrutenu mam normalnu labku 19cm cca

tak jsem s vzpomněl jak jsem byl v Japonsku a viděl Sumo s místní hvězdou Sashidou Midoshim Kuroshiawou ...

Odesláno
jo normální, já mám zápěstí 16,5cm, takže mám zkreslené vnímání :D každopádně rolexky nosím před "kloubem" ;)

ja tiez len som mal ruku vykrutenu koli odleskom takze to len tak vyzera ze su vpredu moc ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...