Henatko Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 Bude to také "začátečnické hledání" toho pravého . :-)Já mám pracovní G-Shock(moji otloukánci) ale připadá mi že se prostě odcizujeme od klasik a někdy se za nějaké pilotky nebudu zlobit
Moty Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 Jsem rozhodnutej, že si je pořídím,v oranžový , ale zatím jsem je nikde neviděl v krámě, dá se na ně někde v Praze nebo v Ústí n.L. kouknout? Díky za rady, nidke jsem je neobjevil.
enGiN Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 (upraveno) AZwatch Upraveno 19. prosince 2011 uživatelem enGiN
Moty Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 V AZ je ted nemaji, až někdy po Novým roce, ale díky
PokyWolf Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Takové malé postěžování: Taky jsem se zblbnul do Monster na základě komentářů a fotek okolo. Obdržel jsem "Oranžády" a byl zklamán z několika věcí. Předně mě udivila velikost ciferníku, ale půjde jen o zvyk a nahrazuje to masivní luneta, která mě zase příjemně překvapila. A potom problém s tahem. Plechová spona, o které se zdě už několikrát psalo, opravdu kazí celkový dojem bytelných hodinek. A navíc v mém případě začali téměř okamžitě vypadávat osičky z jednotlivých článků tahu. Posílám tedy chudinky zpátky do shopu snad se k tomu nějak rozumě postaví. At´ to klidně zavaří jenom aby to drželo a já se nemusel bát někomu podat ruku.
ggrand Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 PokyWolf: neboj, kdybys viděl spony třeba Orientu ve stejné cenové hladině, potom by sis chrochtal, jak je kvalitní Seiko spona. Ohledně tahu nevím, asi se v tom rýpal někdo, kdo neví, jak funguje, proto se rozpadá. Přeju ti, ať ti dělají radost jako všem tady.
CoolMAN Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Tak mi dneska dorazily Oranžády od Micalka a parada sice jsou menší než na fotkách vypadají, ale na tahu jsou opravdu fajn A oranžová je taková příjemná světlá barva.
CoolMAN Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 (upraveno) Nemůžu editovat svůj předchozí příspěvek, tak se zeptám v druhém, snad to nebude vadit... netušíte kde by se dal sehnat tenhle oranžovej skvost ? (myslím samozřejmě ten pásek hodinky už mám) odkaz Upraveno 13. ledna 2012 uživatelem CoolMAN
PokyWolf Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Ten není vůbec špatný. Sice nemám ještě s výměnou tahu zkušenosti, ale pokud to je otázka chvíle, tak je tohle jistá alternativa.
PokyWolf Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Tak mi právě dorazili z5 s opraveným tahem. Doufám, že teď budou držet jak přibitý. Jinak lidi z iHodinarstvi.cz musím pochválit, jmenovitě pan Zdeněk Mikudík trpělivě odpovídal na všechny dotazy.
Martin12345 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Hezký večer všem tak jsem se přes quartz potápky dostal až k těmhle Monstrům, poradí někdo kde u nás koupit, nebo nemá někdo na prodej ?Děkuji :-)
kdojinej Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/seiko/panske/8312-hodinky-seiko-monster-skx781k3-automatic-diver.php
Martin12345 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 JJ, díky tohle je jedinej obchod kde jsem je ještě našel, na tahu za 5, dá se levněji ?
ggrand Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Lepší to u nás asi nebude...a pak jedině sledovat prodejní vlákno no.
Martin12345 Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 Tak jsem našel ještě o stovku levněji na http://www.ehodinarstvi.cz/SEIKO-SKX781K-SKX781_g7042.html , má někdo s tímto shopem zkušenost ?Díky
A10 Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 Stále se mi nedaří sehnat originální tah na Seiko Monster, na azwatch ho nemaj a mít asi už nikdy mít nebudou (distributor přestal dodávat) hledal jsem ten tah snad všude na netu ale pořád nic? Poradíte kde sehnat? Nebo nějaká alternativa co se hodí k monstrům ??
ggrand Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 Originál má Harold v nabídce. Napiš mu. yobokies@yahoo.com.hk
A10 Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Ještě jsem hledal, náhradu za originál a našel jsem tenhle. Nemáte s tímhle tahem na Monstrech zkušenost? http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p13079h689s709-Stainless-steel-watc.html
ggrand Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Nevymýšlej s prominutím kktiny. Tohle je hnus plechový. Originál je dobrý dost. Když jubilee, tak na nějakém modelu, který evokuje trošku minulost-proto SKX007/9.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se