Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jako, plast mi nevadí až tak. Vždycky stačí vzít pasta na zuby a přeleští se během pár minut. Spíše mi vadí, že jsem byl rozhodnutý stisknout ODESLAT a objednat to pouzdro i s cifrem, ale trošku mě rozhodilo to zdražení. Jsou to sice "jen" necelé tři stovky, ale prostě mě to nasralo a pokazilo chuť, tak si to nechám ještě projít hlavou.

Odesláno

Jako, plast mi nevadí až tak. Vždycky stačí vzít pasta na zuby a přeleští se během pár minut. Spíše mi vadí, že jsem byl rozhodnutý stisknout ODESLAT a objednat to pouzdro i s cifrem, ale trošku mě rozhodilo to zdražení. Jsou to sice "jen" necelé tři stovky, ale prostě mě to nasralo a pokazilo chuť, tak si to nechám ještě projít hlavou.

a kolikrat to uz tak zdazily 100 ? a kolikrat to jeste zdrazi za kousicek nerezi opracovaneho na cnc masine jsem strojar a tyceny jsou prestrelene jasne cnc nestoji par tisic ale preci dokud bude o to zajem tak budou stale zdrazovat cena pouzdra je drazsi nez cele seiko 5 aut i se strojkem a to je smesne.

Odesláno

a kolikrat to uz tak zdazily 100 ? a kolikrat to jeste zdrazi za kousicek nerezi opracovaneho na cnc masine jsem strojar a tyceny jsou prestrelene jasne cnc nestoji par tisic ale preci dokud bude o to zajem tak budou stale zdrazovat cena pouzdra je drazsi nez cele seiko 5 aut i se strojkem a to je smesne.

Super, jestli jsi strojař, udělej pouzdro za hubičku, koupím si jich od Tebe dvacet, když budou dobrá.

Odesláno

Jasne to jsem cekal nerikam ze to ma byt za par kacek ale tolik tisic za pouzdro?jasne jestli ma clovek tu moznost ze neresi kazdou tisicikorunu tak proc ne ale jak jsem jiz psal je to muj nazor je to dost drahe.

Odesláno

Jasne to jsem cekal nerikam ze to ma byt za par kacek ale tolik tisic za pouzdro?jasne jestli ma clovek tu moznost ze neresi kazdou tisicikorunu tak proc ne ale jak jsem jiz psal je to muj nazor je to dost drahe.

Já Ti rozumím! Souhlasím s Tebou! Fakt je to drahý. Mám chuť udělat nějaké svépomocné hodinky už strašně moc dlouho. Pustíme se do toho?

Odesláno

Já Ti rozumím! Souhlasím s Tebou! Fakt je to drahý. Mám chuť udělat nějaké svépomocné hodinky už strašně moc dlouho. Pustíme se do toho?

predatava to je pekna ale realita je nekde jinde :-(

Odesláno

Co myslíte,kolik Elton ročně vyrobí a prodá renovačních pouzder na psI v rámci všech limitek a renovací? Vůbec nehodlám jejich cenu obhajovat,taky mi přijde přemrštěná ,ale myslím že když se budeme bavit o tom celém jako kusové a ne seriové výrobě tak by taková zakázka v případě zad?ní jinde asi finančně o moc jinak nedopadla.myslím to tak,že jinde než v Eltonu by to pouzdro musel nejdřív někdo nakreslit a někdo převédst do elektronické podoby programu pro cnc a právě tohle by asi tu cenu výrobku při pár kusech vytáhlo nepříjemně nahoru. Ale to je jen můj pohled na věc a dost možná špatnej....

Odesláno

Fade: lestit sklicko 4x do roka na puzdre za 220ecok je normalne? podla mna nie. je to akurat tak cena za nostalgiu a namotanost. ostavam pri nerezovych puzdrach. som sa po tejto skusenosti so sklickom utvrdil. a za tu sumu si kupim radsej dalsie hodinky 

Odesláno

Co myslíte,kolik Elton ročně vyrobí a prodá renovačních pouzder na psI v rámci všech limitek a renovací? Vůbec nehodlám jejich cenu obhajovat,taky mi přijde přemrštěná ,ale myslím že když se budeme bavit o tom celém jako kusové a ne seriové výrobě tak by taková zakázka v případě zad?ní jinde asi finančně o moc jinak nedopadla.myslím to tak,že jinde než v Eltonu by to pouzdro musel nejdřív někdo nakreslit a někdo převédst do elektronické podoby programu pro cnc a právě tohle by asi tu cenu výrobku při pár kusech vytáhlo nepříjemně nahoru. Ale to je jen můj pohled na věc a dost možná špatnej....

Nemas pravdu. Je jedno ci ich vyrobi rocne 1000 alebo jeden kus. ma to ako jednu polozku z mnohych vo svojom portfoliu, takze toto nevytahujme ako jednu vec. Takze ani toto nieje argument aby kusok opracovaneho nerezu stal majlant. Naklady aj pri jednom vyrobenom kuse rocne su pre nich minimalne. Jeden clovek prepne program a stroj pracuje, potom sa len dorobia drobnosti. Praca na pol dna maximalne. Predrazeny kus nerezu z toho urobilo par nadsencov , ktory nevahaju za to tie prachy vysolit :) tot moj nazor

Odesláno

a otázka zní, proč by to měl dělat levněji ? narovinu ta cena je vyšší ale zase ne úletová ... úlet mi přijde chtít za nové diplomaty 95 000 ... to mi přijde vtipné, když si je za 15 mohu včetně renovace pořídit ve stavu "nových"

skoro se divím že prim rovnou neprodává řadu hodinek, které by byly zrenovované = takto si udělal řadu za 15 000 hodinek s "přidanou duševní hodnotou" s inhauzzzem :-d v nerez pouzdru

pravda asi by mu to snížilo prodeje jeho top záležitostí ale ... co tohle je stejně nekonečná debata ...

Odesláno

Dnes máme na výběr a proto si myslím, že to drahý není. Nikoho nenutí je kupovat. A když se mrknu do prodejního vlákna, tak se nebojím, že IGENy budou levnější. Ledaže by admin zablokoval veškerou diskuzi o hodinkách PRIM, potom věřím, že by se na ně časem zapomnělo. 

Odesláno

Já to myslel spíš tak,že Elton dobře ví za kolik by schodné pouzdro byla schopna udělet jiná firma v tzv.kusovej výrobě a tak tu cenu maji takhle nastavenou a samozřejmě jim to vytváří zisk a myslim že každý z nás by se choval stejně. Pokud by to bylo právně možné a někdo stejné pouzdro udělal za půlku tak pak by i Elton šel s cenou dolu.

Odesláno

No kdyz se clovek diva na jejich hodpodarske vysledky, tak zrovna mo nevydelavaji. Ty ceny jsou prepalene, eshop strasny a co je dle meho vubec nejhorsi je pristup k zakaznikum a lemplovska vystupni kontrola. Kokik lidi tady uz nastvali, viz napr. Nektere limitky... Vubec bych se nebal tvrdit, ze clenove chronomagu jim budou delat podstatnou cast obratu. Takhle se to podle me delat nema a na vysledcich je to videt. MpM treba dela mizerne hodinky, ale umi obchod a jde jim to lepe, coz je dost smutne...

• po měsíci...
Odesláno

Tak ja se pridam a taky se pochlubim. Na ruce zatim tyden a jsem z nich nadseny. Kaucuk chci vymenit za nejakou kuzi...

f0b9418a54ebc92b012df77887108c0e.jpg

6dfcd0fae1e3b2c65f360b9302a97c2f.jpg

3431652f1ac22794b562a398abb9289f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Igenom podľa mňa tiež viac sadne koža. Ja mám svoje na perlone a to je tiež fajn. Sú to dobré hodinky.

Odoslané z D2303 pomocou Tapatalku

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...