Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

Jestli dobře čtu, tak je máš v Eltonu na renovaci přes 4 měsíce? To znamená povídka o 2-3 měsících neplatí, tak to si ještě počkám...

Byl jsem předem informován,že to bude trvat kolem 3 měsíců plus mínus.Takže s nějakým zdržením jsem počítal.Navíc to bylo v létě,doba dovolených...Pracuje tam pár lidí,nedělám z toho vědu,ale už se těším.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem chtel jit do renovace ale ve stylu ELTON sport. Bohuzel neumi vyrobit hlinikovou lunetu a zadni viko pouze vyfrezovat coz se mi moc nelibi. takze asi pujdu do klasicke renovace sportu. Na puvodnich byl napis na viku vyrazeny nebo frezovany? ja myslim ze vyrazeny.

Odkaz ke komentáři

Nádhera !

vdaka :)

Gratuluju! ten původní ciferník vypadá moc dobře!

ano vyzera naozaj paradne. velmi ma presviedcali aby som ho vymenil za novy, ale odolal som.. odviedli celkovo peknu robotu. jedine slabe miesto je luneta ktora ma trochu volu a aretaciu by som chcel trochu tuhsiu..
Odkaz ke komentáři

Krásné a vypadá to, že máš bombírované ručky - vypydá to hezky, jen se dávaly pouze na černý lesklý ciferník a na ELTON sporty, ale vypadá to fakt prďácky. :thumbsup_anim:

A luneta - opatrně ji odrýpni ostrým nožíkem a vyndej z ní pružinu a tu víc napruž(naohýbej) a je po problému.

Odkaz ke komentáři

Nemusíš s tou lunetou dělat nic, ono se do ní tak během půlroku zanese dost nečistot, že budeš rád, že s ní pohneš. Pak jí budeš stejně muset sundat a vyčistit. To je konstrukční vada našich milovaných Igenů.....

Jsou ale moc povedené a ať Ti dobře slouží

Odkaz ke komentáři

Tak aj moje už sú doma.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Zdar, je tady někdo z Brna, kdo by mi mohl ukázat renovované igeny s černým číselníkem a černou lunetou? Uvažuji o renovaci, ale chtěl bych je nejdřív vidět live :-).

Kdyz pockas do konce listopadu, tak jedny budu mit ja. Teda luneta bude bila, ale budu k nim mit navic i cernou.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...