Honza.manta Odesláno 24. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Krásná prace - stále je se na co koukat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Gratuluji!!! Buuuu a ja zase nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 tak se hlásim take do klubu, po přečtení snad všech vláken ohledně PRIM SPORTU jsem je začal doma hledat, protože si pamatuju že je měl můj otec a já jsem také dostal jedny SPORT 2 těsně po revoluci.Stav IGENu více méně na renovaci, prasklé sklo, odřené pouzdro od nošení a strojek nejde. Je to verze 68.3. Při rozebírání na mně doslova vyteklo těsnění.Sport 2 jsem už odnesl hodináři, také na výměnu skla a opravu strojku.Foceno jen mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Tak vítej v klubu - hezký začátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Tak jsem se po přečtení tohoto vlákna neudržel a ty svoje IGENY jsem taky vyfotil. Jedná se o původní hodinky bez renovace (což je poznat z fotek) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 S tou kočkou jim to sluší - jen si předou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 jjjj.... :-D, pořád zvažuji zda je nechat renovovat, nebo ne ??? Fakt nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Minulý týden jsem si vyzvedl nějaké kousky u hodináře a opravdu prokoukly. Nefunkčí opravil za pár kaček, takže spokojenost. Omluva za foto humbert ve vlákně o Igenech. PS. koukám na ty fotky ,v reálu to není skoro znát ,ale nové ručičky by se hodily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Ahoj všem, tak už jsem taky ulovil svuj prvni kousek :-) Zatim fotka z aukce aukra, pozdeji az budou po renovaci pridam vlastni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Ahoj všem, tak už jsem taky ulovil svuj prvni kousek :-) Zatim fotka z aukce aukra, pozdeji az budou po renovaci pridam vlastni. Ty fotky tady budou zajímat více lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 jjjj.... :-D, pořád zvažuji zda je nechat renovovat, nebo ne ??? Fakt nevím... Nevirěl jsem fotky ze stran a zezadu, ale zepředu vypadají pěkně. Nechal bych si je takhle, jak jsou - v originále prostě dělají větší radost. Jestli chceš renovovat, tak za cca 500 korun koupíš vrak na renovaci a budeš mít oboje - půvdní originál i remake k nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Nevirěl jsem fotky ze stran a zezadu, ale zepředu vypadají pěkně. Nechal bych si je takhle, jak jsou - v originále prostě dělají větší radost. Jestli chceš renovovat, tak za cca 500 korun koupíš vrak na renovaci a budeš mít oboje - půvdní originál i remake k nošení. Asi mas pravdu Honzo, neco na tom bude. Kdyz jsou v peknym stavu je skoda nechavat renovovat - lepsi je asi nechat pekne v puvodnim stavu s patinkou a na renovaci poslat nejaky srot, kdy v eltonu stejne vsechno vymeni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Konečně mi přišel pod ruku foťák, tak přidávám foto dvou zničených ciferníků, než na to zapomenu. Ten vpravo je lesklý, černý je i zespod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 (upraveno) Dnešní úlovek od místního člena "legacy" (zdravím Pepo a díky za fajn obchod) které dorazily poštou a hned jsem je "přibil" na ruku - maj fajnovou patinku, jak je luneta ze stran ošoupaná do mosazi, takže žádná renovace - pěkně zůstanou v tomhle stavu (jen ta korunka není úplně podle mého gusta)... Upraveno 29. června 2012 uživatelem marekparek111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildafleck Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Někde byla diskuze ohledně lumi na ciferníkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Začátkem února mi dorazily z Eltonu renovované Igeny, chtěl jsem na ně bombírované ručky a kaučukový pásek "ala Orlík" taky jsem chtěl původně nechat původní zachovalé dýnko, ale paní Krsková z Eltonu mě přemluvila, že vzhledem k tomu, jak strojek vypadá pěkně, zasloužil by si průhledné dýnko... tak jsem nakonec souhlasil a řekl jsem si - když už průhledné dýnko, tak ať tam jsou modřené šroubky... a tady je výsledek: Nádhera, přesně tak nějak bych si to představoval, jen lumi bych chtěl o něco vintážnější Co mi nesedí je ta bílá drážka na modřených šroubech vypadá to velmi, velmi podivně. Mimochodem nemáte náhodou někdo strojek zdobený perlováním, zajímalo by mne jak to vypadá v Elton provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Perlování se teprve snad bude dělat, nedávno to snad vyzkoušeli a mělo by to již být přpravené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Co mi nesedí je ta bílá drážka na modřených šroubech vypadá to velmi, velmi podivně. Když se tady začteš tak zjistíš že právě ta drážka má být v barvě materiálu šroubku údajně je to složitější na výrobu a je to pravě předvedení toho co výrobce dovede. Abych nekecal ..... ale někde jsem to tu četl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Když se tady začteš tak zjistíš že právě ta drážka má být v barvě materiálu šroubku údajně je to složitější na výrobu a je to pravě předvedení toho co výrobce dovede. Abych nekecal ..... ale někde jsem to tu četl. Tak jsem se mrknul na gůglu na strojky JLC a pro sichr ještě na Nomos a všechny šroubky mají modřenou drážku, takže bych řekl, že tak to má být správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 ...a nebo ještě lépe, nevim co je správně, ale víc se mi prostě líbí šroubek který je modřený celý včetně drážky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se