hirsch Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 ...a nebo ještě lépe, nevim co je správně, ale víc se mi prostě líbí šroubek který je modřený celý včetně drážky na téma modřených šroubků je např. článek ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 na téma modřených šroubků je např. článek ZDE Týjo díky, zajímavé, to si přímo říká o nějakej ten pokus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Rád bych navázal na diskusi o cifernících. Mám jeden, a som z neho, pán velkomožný, voľaaký zmetený. Vykostil jsem ho z jedněch starých složenin. Trošku mne mate ten měděný odstín povrchu. Podle opotřebení je celkem starý ale kam ho zařadit. Indexy jsou vypadlé. Viděl už ho někdo z vás v minulosti? Díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Rád bych navázal na diskusi o cifernících. Mám jeden, a som z neho, pán velkomožný, voľaaký zmetený. Vykostil jsem ho z jedněch starých složenin. Trošku mne mate ten měděný odstín povrchu. Podle opotřebení je celkem starý ale kam ho zařadit. Indexy jsou vypadlé. Viděl už ho někdo z vás v minulosti? Díky.. Tak tohle snad bude mít z rubové strany lesklou černou barvu- už jsem to jednou viděl, takhle vypadasl ciferník, který se jeden kamarád pokusil umýt jakýmsi rozpouštědlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Tak tohle snad bude mít z rubové strany lesklou černou barvu- už jsem to jednou viděl, takhle vypadasl ciferník, který se jeden kamarád pokusil umýt jakýmsi rozpouštědlem. Je to první původní černý lesklý. ciferník, ale vyrudlý nebo omytý benzínem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Díky chlapi. Asi jo, zezadu je skutečně černý. Mátlo mne, že potisk je celkem v normě. Takže ho mohu připíchnout jako dekoraci na poličku, nebo bývají osudy takových kousků jiné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Zasílám foto pouzdra Igenů, a prosím o radu zda renovovat nebo si je nechat a zrenovovat nějaký vrak. Jde mi o to, zda to pouzdro je KO nebo OK :-) Děkuji za rady a postřehy s úctou Ced Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Melon Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 I kdyz to sem uplne nepatri, tak jsem si vcera pekne nabehl.. Kupoval jsem pres inzerat cervene IGENY. Vsechno se zdalo byt v poradku, cifernik puvodni, korunka zatuhla, ale dala se rozhybat, i kdyz podle me nema urcite puvodni vlozku.Sok ale prisel doma, protoze jsem si s sebou nevzal klic na dno - otevrel jsem - vse ciste a v pohode.To ale jen do dalsi vteriny, kdy jsem si vsiml, ze nemaji puvodni kolecko natahu s napisem prim a take uplne jiny mustek bez rysek na nastaveni vlasku..Volal jsem prodavajici osobe a ta mi slibila bud vratit penize nebo vymenit za jine, co ma po manzelovi. Nemyslim si, ze je to cele cina - kalibr 683 tam zapsany je - spis to bude nejaky bastl. Dost mi to vcera zkazilo den, protoze jsem se na ne uz pres tyden tesil. A za cenu pres 2000 dostat bastl mi taky neni zrovna po chuti. Leda snad sehnat puvodni kolecko a mustek a nechat to opet predelat.. No nevim.Kazdopadne jsem se hodne poucil - vzdycky si uz s sebou budu brat klic na dno. Co myslite? Vratit nebo to zkusit doplnit origo dily a vyhadat si slevu, pokud bude prodejce i nadale komunikovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 I kdyz to sem uplne nepatri, tak jsem si vcera pekne nabehl.. Kupoval jsem pres inzerat cervene IGENY. Vsechno se zdalo byt v poradku, cifernik puvodni, korunka zatuhla, ale dala se rozhybat, i kdyz podle me nema urcite puvodni vlozku. Sok ale prisel doma, protoze jsem si s sebou nevzal klic na dno - otevrel jsem - vse ciste a v pohode. To ale jen do dalsi vteriny, kdy jsem si vsiml, ze nemaji puvodni kolecko natahu s napisem prim a take uplne jiny mustek bez rysek na nastaveni vlasku..Volal jsem prodavajici osobe a ta mi slibila bud vratit penize nebo vymenit za jine, co ma po manzelovi. Nemyslim si, ze je to cele cina - kalibr 683 tam zapsany je - spis to bude nejaky bastl. Dost mi to vcera zkazilo den, protoze jsem se na ne uz pres tyden tesil. A za cenu pres 2000 dostat bastl mi taky neni zrovna po chuti. Leda snad sehnat puvodni kolecko a mustek a nechat to opet predelat.. No nevim. Kazdopadne jsem se hodne poucil - vzdycky si uz s sebou budu brat klic na dno. Co myslite? Vratit nebo to zkusit doplnit origo dily a vyhadat si slevu, pokud bude prodejce i nadale komunikovat? Hoď sem foto strojku. Ale na mne to působí jako následek nějaké opravy z dostupných dílů - novějších z kalibru 68.4. Bastl to nebude. Odkud jseš? Já tyhle díly mám doma a vyměnit je není velký problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Zasílám foto pouzdra Igenů, a prosím o radu zda renovovat nebo si je nechat a zrenovovat nějaký vrak. Jde mi o to, zda to pouzdro je KO nebo OK :-) Děkuji za rady a postřehy s úctou To pouzdro zase až tak špatné není, na renovaci mi ho přijde škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Melon Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Hoď sem foto strojku. Ale na mne to působí jako následek nějaké opravy z dostupných dílů - novějších z kalibru 68.4. Bastl to nebude. Odkud jseš? Já tyhle díly mám doma a vyměnit je není velký problém. Jsem z Prahy. Nemam je ted u sebe v praci. Musim to vyblejsknout jeste jednou vecer doma a pak je sem postnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Hoď sem foto strojku. Ale na mne to působí jako následek nějaké opravy z dostupných dílů - novějších z kalibru 68.4. Bastl to nebude. Odkud jseš? Já tyhle díly mám doma a vyměnit je není velký problém. Myslím si totéž- všecko jsou určitě díly z PRIM a půjdou měnit kus za kus- jestli mají pěkné pouzdro, chybu jsi neudělal. Zachovej chladnou hlavu a nahoď foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 To uz se mi stalo taky u hodinare ze mi tam dal nezdobeny mustek, po upozorneni ho vymenil, ted uz vi ze nema hodinky predem zavirat vzdy si zkontroluju co tam delal, oni to berou jako nahradni dil a basta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Jsem z Prahy. Nemam je ted u sebe v praci. Musim to vyblejsknout jeste jednou vecer doma a pak je sem postnu. Jsem taky z Prahy. Pošli SZ, ať to tady neplevelíme a domluvíme se, ja ti to zpřehážu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Melon Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 To uz se mi stalo taky u hodinare ze mi tam dal nezdobeny mustek, po upozorneni ho vymenil, ted uz vi ze nema hodinky predem zavirat vzdy si zkontroluju co tam delal, oni to berou jako nahradni dil a basta. Jo, fakt je, ze uplne zpraseny nejsou. Spis asi opravdu spatne dily. Vecer sem dam par fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Ceník na IGeny jsem tu kdysi postoval, nedávno se ale ceny měnily. Nahoru. Pouzdro s průhledem na Igeny 5.250,-, bombírovaný ručky 1.800,- ... EDIT: doporučuju kontaktovat paní Krskovou (kontakt na webu Prim) Tak nějak se to tu řešilo ve více vláknech. Srovnám jen Igeny: nové ručky: 600 Kč ----> 800 Kč nové pouzdro: 3800 Kč ----> 5000 Kč s průhledem: 5100 Kč ----> 6900 Kč datumový věnec: 250 Kč ----> 490 Kč Zbytek zůstal tak nějak při starém. V každém případě renovace zdražily a řekl bych o dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Tak nějak se to tu řešilo ve více vláknech. Srovnám jen Igeny: nové ručky: 600 Kč ----> 800 Kč nové pouzdro: 3800 Kč ----> 5000 Kč s průhledem: 5100 Kč ----> 6900 Kč datumový věnec: 250 Kč ----> 490 Kč Zbytek zůstal tak nějak při starém. V každém případě renovace zdražily a řekl bych o dost. Mo, hlavně se ty díly nedají koupit ani za tyhle peníze... to mě štve nejvíce. Jenom renovace. Kolik stojí ciferník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 1500 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Trochu to zde oživím. Lumi již nefunguje ale jinak jsou až na korunku v pěkném stavu. Hodinář mi říkal, že výměnu korunky se často stává, že při natahování to ve strojku přeskakuje. Takže mi to nedoporučil. Byť původní korunku v pěkném stavu mám.. Máte s tím někdo zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Nikdy jsem neměl s výměnou korunky problém a to jsem jich vyměnil minimálně padesát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se