PetrM Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 jsou krásné ty Igeny...Super !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Pro vintage cítění moc nemám a Primky se u mně nikdy zvlášť dlouho neohřály.Ale těmto jsem odolat nemohl,však,posuďte sami.Je zřejmé že prošli renovací,chromování,nová korunka ale zvlášť potěšilo dýnko,Lumi je taky obstojná,řemínek je dočasný,než něco vymyslím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Pro vintage cítění moc nemám a Primky se u mně nikdy zvlášť dlouho neohřály.Ale těmto jsem odolat nemohl,však,posuďte sami.Je zřejmé že prošli renovací,chromování,nová korunka ale zvlášť potěšilo dýnko,Lumi je taky obstojná,řemínek je dočasný,než něco vymyslím. Škoda těch Parexo dílů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Škoda těch Parexo dílů...už se na tom pracuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Nádhera,kluci já vám tak závidím ty malé ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 už se na tom pracuje No jo, ale to máš dost co dělat. Tam je původní jen pouzdro a strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Odkud je to průhledový dýnko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Odkud je to průhledový dýnko?Chceš ho? Mně se jedno fláká doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Chceš ho? Mně se jedno fláká doma.Já taky něco chci ,máš SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Škoda těch Parexo dílů... už se na tom pracuje Na čem, pokud na výměně parexo dílů, tak to potom budou úplně jiný hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Na čem, pokud na výměně parexo dílů, tak to potom budou úplně jiný hodinky .přesně tak,původní cifr už by aj byl,uvidím v jakém stavu,armovací kroužek je již na cestě,problém bude s lunetou,nemůžu sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Tak to je dobře, že to bereš z gruntu, pak se pochlub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Luneta/vložka je k mání v Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Fakt? Bez renovace no to snad neni možný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Je - já si ji objednal a dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Už sem tam volal! Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Jo Honzo, chci to dýnko, nevyhazuj ho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Jo Honzo, chci to dýnko, nevyhazuj ho!No dobře, už jsem uvažoval o tříděném odpadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Tak původní cifr je v suprovém stavu,horší jsou na tom ručky,tak jsem tam nechal ty nové.Už chybí jenom ta luneta ale bude,jen to chce čas.Fakt jsou to hned jiné hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se