Kid_A Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 krasny vlakno. moc pekne se prochazi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jata Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Neviete náhodou koľko stojí aktuálne vyčištění, seřízení strojku v Elton? pred týždˇnom som mal cenovu ponuku na 43 Eur cca. 1180cz a dnes 65 Eur cca. 1780 cz. Nejako sa mi tých 65 eur už zdá veľa....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Tak dnes dorazily tyhle krasavice z Eltonu, říkám jim Prim Seamaster a mám z nich fakt radost. K dokonalosti by to chtělo plechovou lunetu,ale jak mi bylo sděleno v Eltonu v oranžové i jí neudělají.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Neviete náhodou koľko stojí aktuálne vyčištění, seřízení strojku v Elton? pred týždˇnom som mal cenovu ponuku na 43 Eur cca. 1180cz a dnes 65 Eur cca. 1780 cz. Nejako sa mi tých 65 eur už zdá veľa.......Naposledy mi účtovali 1.500,--Kč, ale to bylo loni. Každpodáně 1.780,--Kč už je dost nesmyslná částka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Já myslím, že každý normální hodinář si bude účtovat do 1500,-, alespoň já mám tuto zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Tak dnes dorazily tyhle krasavice z Eltonu, říkám jim Prim Seamaster a mám z nich fakt radost. K dokonalosti by to chtělo plechovou lunetu,ale jak mi bylo sděleno v Eltonu v oranžové i jí neudělají....Hezký!, Jaký na nich máš řemen? Možná by to chtělo ještě bombírovaný ručky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Hezký!, Jaký na nich máš řemen? Možná by to chtělo ještě bombírovaný ručky....Vidíš o těch ručkách jsem nepřemýšlel a řemen je silikon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Tak dnes dorazily tyhle krasavice z Eltonu, říkám jim Prim Seamaster a mám z nich fakt radost. K dokonalosti by to chtělo plechovou lunetu,ale jak mi bylo sděleno v Eltonu v oranžové i jí neudělají....Dobrý nápad, hezký!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Nemůžeš tam pro srovnání dávat ty Omegy.....Vypadá to pak, že si malí kluci u nás hrajou na pískovišti....Tak dnes dorazily tyhle krasavice z Eltonu, říkám jim Prim Seamaster a mám z nich fakt radost. K dokonalosti by to chtělo plechovou lunetu,ale jak mi bylo sděleno v Eltonu v oranžové i jí neudělají.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Tak dnes dorazily tyhle krasavice z Eltonu, říkám jim Prim Seamaster a mám z nich fakt radost. K dokonalosti by to chtělo plechovou lunetu,ale jak mi bylo sděleno v Eltonu v oranžové i jí neudělají....GRATULUJI!!! jsou krásné S tou oranžovou lunetou si mne předběhl Moje inspirace byla u Zodiacu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Tak dnes dorazily tyhle krasavice z Eltonu, říkám jim Prim Seamaster a mám z nich fakt radost. K dokonalosti by to chtělo plechovou lunetu,ale jak mi bylo sděleno v Eltonu v oranžové i jí neudělají.... Pěkná kombinace, letní.Teď mě asi v Eltonu nebudou mít rádi, ale myslím že by ta oranžová luneta šla :-). Dělá se to eloxem a technologicky dosažitelný to je. Dole je vzorník realizovatelných barev a pár ukázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 S paní Krskovou jsem diskutoval o zelené na naši limitku. Dušovala se že ne a ne a ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Jo to máš těžký, když mi paní Krsková řekne, že to na plechovku neudělají tak jsem rád i za tuhle. Alespoň velké + je že mi trefili barvu k řemínku. Dneska už jsem s nima machroval,sice byla jedna připomínka jestli nejsem trochu hetero...., ale to přecházím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 S paní Krskovou jsem diskutoval o zelené na naši limitku. Dušovala se že ne a ne a ne... Neznají svoje možnosti :-) Taky jsem si myslel, že zelená nejde. Možná to nejde tou jejich technologií, ale pokud chápu elox správně, barvy se dosahuje změnou napětí. A pokud to neumí v baráku, určitě to jde objednat jindeČerveny a modrý lunety stály taky trochu přesvědčování a nakonec to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 (upraveno) Pěkná kombinace, letní.Teď mě asi v Eltonu nebudou mít rádi, ale myslím že by ta oranžová luneta šla :-). Dělá se to eloxem a technologicky dosažitelný to je. Dole je vzorník realizovatelných barev a pár ukázek ral.jpg all-1.jpgK tomu ještě inverzní datumovku a jsou to oušny jak vyšitý...Tak co jdem do další limitky? Upraveno 26. dubna 2014 uživatelem t.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Neznají svoje možnosti :-) Taky jsem si myslel, že zelená nejde. Možná to nejde tou jejich technologií, ale pokud chápu elox správně, barvy se dosahuje změnou napětí. A pokud to neumí v baráku, určitě to jde objednat jindeČerveny a modrý lunety stály taky trochu přesvědčování a nakonec to šlo. ...a osm stovek navrch i za ty obyčejný černý přišlo obratem. Bliju z toho ještě dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 K tomu ještě inverzní datumovku a jsou to oušny jak vyšitý...Tak co jdem do další limitky? ee, inverzní datumovka by z toho už udělala úplnou kopii. Jako letní osvěžení se mi to líbí jak to je.Jiná barva není moc velký důvod k limitce, téma Igenů se pomalu vyčerpává. Půjdem prznit jiný hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 ...a osm stovek navrch i za ty obyčejný černý přišlo obratem. Bliju z toho ještě dnes.A i za ty peníze se to dává na každou druhou renovaci, asi zdražili málo když to má skoro každej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 A i za ty peníze se to dává na každou druhou renovaci, asi zdražili málo když to má skoro každej :-)Mám jako jásat? Jako majitel limitky 2012 jsem docela nasranej.. že je to tak drahý, ne že to má každej. Já to lidem přeju. Pokud ale díky těmhle kecům bude zelená za tři litry, tak komu tím prospěješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 (upraveno) Mám jako jásat? Jako majitel limitky 2012 jsem docela nasranej.. že je to tak drahý, ne že to má každej. Já to lidem přeju. Pokud ale díky těmhle kecům bude zelená za tři litry, tak komu tím prospěješ? Vím že tě cena lunet dráždí, nebudu sypat do rány sůl. Barevný se (co vím) udělaly se 3 modrý a 2 červený. Je docela problém to sladit s barvou ciferníku, stejný odstín nikdy netrefíš, zatím nej kombinace k barevným lunetám je kontrastní cifr. Upraveno 26. dubna 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se