Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

Proč jsi sem dal takový plachty?

Nechci Vám do toho vstupovat, ale mně se i tyhle "plachty" načítají dobře, jak na stolním PC v práci, tak i doma na wi-fi připojení. Na čem si to prohlížíš? Asi na mobilu, pak bych se tomu odporu k větším obrázkům nedivil. Mně větší obrázky hodinek vyhovují, je na nich všechno lépe vidět. Ale neber to jako OT (i když to částečně je), ani za nic negativního vůči čemukoliv a komukoliv :) :cheers:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám 2megové připojení a takovéhle plachty se mi načítají relativně dobře. Někdy to ale opravdu zdržuje.

Ale chce to nebýt sobec, nemyslet jen na sebe, ale třeba i na ostatní, ne každý má zrovna větší rychlost k dispozici.

No a třeba taky na to, že tohle tady je "soukromý pozemek", který není nafukovací a měli bychom mít trochu úctu k majiteli, k tomuto prostoru, který zde máme k dispozici a zbytečně to tady neucpávat.

A zmínil jsem se už o pravidlech fóra? Ne? Tak tedy tohle fórum má jistá pravidla...

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Po dlhej ceste uz aj moje IGENY slapu ako maju, myslim ze +- 10 sec/den.

Je zaujimave ze aj napriek vystupnej kontrole v ELTONE, kde bola odchylka v ramci normy, sli aj 10-15 minut denne inak ako mali.

Nechal som ich premerat a nastavit v Bratislave, a po uz zmienenych problemoch tiez ukazovali normovanu presnost. Doma vsak isli zase +- 5 minut denne. Az po dokladnejsej oprave, nemam tusenia akej, slapu ako hodinky :)

Mam z nich velku radost.

Chápu to správně, že jsi je měl na celkové renovaci v Eltonu a a odtamtud Ti přišly s tak velkou nepřesností?

Odkaz ke komentáři

Mám 2megové připojení a takovéhle plachty se mi načítají relativně dobře. Někdy to ale opravdu zdržuje.

Ale chce to nebýt sobec, nemyslet jen na sebe, ale třeba i na ostatní, ne každý má zrovna větší rychlost k dispozici.

No a třeba taky na to, že tohle tady je "soukromý pozemek", který není nafukovací a měli bychom mít trochu úctu k majiteli, k tomuto prostoru, který zde máme k dispozici a zbytečně to tady neucpávat.

A zmínil jsem se už o pravidlech fóra? Ne? Tak tedy tohle fórum má jistá pravidla...

Z tohohle pohledu na věc to je samozřejmě taky třeba chápat, v pořádku. On ale s těmi fotkami chtěl udělat radost hlavně nám, ne sám sobě, myslel to dobře :)
Odkaz ke komentáři

Po dlhej ceste uz aj moje IGENY slapu ako maju, myslim ze +- 10 sec/den.

Je zaujimave ze aj napriek vystupnej kontrole v ELTONE, kde bola odchylka v ramci normy, sli aj 10-15 minut denne inak ako mali.

Nechal som ich premerat a nastavit v Bratislave, a po uz zmienenych problemoch tiez ukazovali normovanu presnost. Doma vsak isli zase +- 5 minut denne. Az po dokladnejsej oprave, nemam tusenia akej, slapu ako hodinky :)

Mam z nich velku radost.

Mas je pekny , taky takove chci ale az budou mit v eltonu barvu LumiBrite ta se totiz podoba te puvodni a pekne sviti.

ale na te male rucce je nejaka cerna dupka neni to vada ? i zadni viko je nejak dodrbany tedy na to ze je to novej kousek.

Odkaz ke komentáři

Sorry hosi. Fotil som to telefonom, nedoslo mi ze by to mohlo byt velke jak slonie uši

Odkaz ke komentáři

Chápu to správně, že jsi je měl na celkové renovaci v Eltonu a a odtamtud Ti přišly s tak velkou nepřesností?

presne tak. UZ sme to tu riesili. Nasledne sa mi dokonca ozval riaditel ELTONU ( klobuk dole )a dopatrali sa k tomu ze presnost bola odskusana...ale aj tak bezali jak dive.

To iste sa dialo na meraku frekvencie tu v BA. Az po tom co som povedal ze napriek vysledkom ze by mali slapat +- 15 sekund denne, slapu plus 5 minut denne, urobili nieco ze idu OK.

Odkaz ke komentáři

Mas je pekny , taky takove chci ale az budou mit v eltonu barvu LumiBrite ta se totiz podoba te puvodni a pekne sviti.

ale na te male rucce je nejaka cerna dupka neni to vada ? i zadni viko je nejak dodrbany tedy na to ze je to novej kousek.

Jak moc je to stou barvou LumiBrite reálné nebo je to jen hudba budoucnosti? Jinak Igeny v této zelené barvě opravdu můžu. :)

Odkaz ke komentáři

Ta bodka je tam, dobre vidis. Oskrabovala sa farba z bielych ruciek co zohnal hodinar, tie z Eltonu mali divne dierky. A odrbane su preto lebo som ich nosil aj ked sli jak dive.

To su detaily :)

Odkaz ke komentáři

Šly na Aukru za 4K. Nevím, kolik mi Aukro napálí poplatky. Jinak tady jsem je nabízel, ale místní borci začali reagovat až když na Aukru byly prodané (Kup teď!). Jako jejich jediný nedostatek vidím ošoupané pouzdro, nicméně vodotěsnost víčka by to ohrozit nemělo a v reálu, hlavně na ruce, vypadají moc pěkně.

Odkaz ke komentáři

Dnes mi prisly postou moje prvni Igeny, mam z nich, velkou radost. Koupil jsem je z Aukra za necelych 1300,- Stav je, podle meho nazoru dost slusny, vhodny k noseni. Strojek je nefunkcni, uvidim, co mi rekne hodinar, na kolik by prisla oprava. Myslite, ze by byla prasarna, v pripade, ze byl neopravitelny, dat tam strojek z PS 2?

post-12859-089322400 1291899970.jpg

post-12859-087305300 1291899988.jpg

post-12859-036502900 1291900006.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Dnes mi prisly postou moje prvni Igeny, mam z nich, velkou radost. Koupil jsem je z Aukra za necelych 1300,- Stav je, podle meho nazoru dost slusny, vhodny k noseni. Strojek je nefunkcni, uvidim, co mi rekne hodinar, na kolik by prisla oprava. Myslite, ze by byla prasarna, v pripade, ze byl neopravitelny, dat tam strojek z PS 2?

Stav velmi pěkný - gratuluju!

Strojek z PS.2 tam samozřejmě pasuje, ale asi by bylo lepší - máš-li ho navíc - dát ho hodináři k opravě stávajícího strojku na případné náhradní díly - na těchhle strojcích není nic neopravitelného a navíc hodináři ty díly většinou mají nebo umí sehnat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...