Karlos Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Proč jsi sem dal takový plachty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Proč jsi sem dal takový plachty? Nechci Vám do toho vstupovat, ale mně se i tyhle "plachty" načítají dobře, jak na stolním PC v práci, tak i doma na wi-fi připojení. Na čem si to prohlížíš? Asi na mobilu, pak bych se tomu odporu k větším obrázkům nedivil. Mně větší obrázky hodinek vyhovují, je na nich všechno lépe vidět. Ale neber to jako OT (i když to částečně je), ani za nic negativního vůči čemukoliv a komukoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Mám 2megové připojení a takovéhle plachty se mi načítají relativně dobře. Někdy to ale opravdu zdržuje. Ale chce to nebýt sobec, nemyslet jen na sebe, ale třeba i na ostatní, ne každý má zrovna větší rychlost k dispozici. No a třeba taky na to, že tohle tady je "soukromý pozemek", který není nafukovací a měli bychom mít trochu úctu k majiteli, k tomuto prostoru, který zde máme k dispozici a zbytečně to tady neucpávat.A zmínil jsem se už o pravidlech fóra? Ne? Tak tedy tohle fórum má jistá pravidla... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Po dlhej ceste uz aj moje IGENY slapu ako maju, myslim ze +- 10 sec/den. Je zaujimave ze aj napriek vystupnej kontrole v ELTONE, kde bola odchylka v ramci normy, sli aj 10-15 minut denne inak ako mali. Nechal som ich premerat a nastavit v Bratislave, a po uz zmienenych problemoch tiez ukazovali normovanu presnost. Doma vsak isli zase +- 5 minut denne. Az po dokladnejsej oprave, nemam tusenia akej, slapu ako hodinky Mam z nich velku radost. Chápu to správně, že jsi je měl na celkové renovaci v Eltonu a a odtamtud Ti přišly s tak velkou nepřesností? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Mám 2megové připojení a takovéhle plachty se mi načítají relativně dobře. Někdy to ale opravdu zdržuje. Ale chce to nebýt sobec, nemyslet jen na sebe, ale třeba i na ostatní, ne každý má zrovna větší rychlost k dispozici. No a třeba taky na to, že tohle tady je "soukromý pozemek", který není nafukovací a měli bychom mít trochu úctu k majiteli, k tomuto prostoru, který zde máme k dispozici a zbytečně to tady neucpávat. A zmínil jsem se už o pravidlech fóra? Ne? Tak tedy tohle fórum má jistá pravidla... Z tohohle pohledu na věc to je samozřejmě taky třeba chápat, v pořádku. On ale s těmi fotkami chtěl udělat radost hlavně nám, ne sám sobě, myslel to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Po dlhej ceste uz aj moje IGENY slapu ako maju, myslim ze +- 10 sec/den. Je zaujimave ze aj napriek vystupnej kontrole v ELTONE, kde bola odchylka v ramci normy, sli aj 10-15 minut denne inak ako mali. Nechal som ich premerat a nastavit v Bratislave, a po uz zmienenych problemoch tiez ukazovali normovanu presnost. Doma vsak isli zase +- 5 minut denne. Az po dokladnejsej oprave, nemam tusenia akej, slapu ako hodinky Mam z nich velku radost. Mas je pekny , taky takove chci ale az budou mit v eltonu barvu LumiBrite ta se totiz podoba te puvodni a pekne sviti. ale na te male rucce je nejaka cerna dupka neni to vada ? i zadni viko je nejak dodrbany tedy na to ze je to novej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Mám 2megové připojení a takovéhle plachty se mi načítají relativně dobře. Někdy to ale opravdu zdržuje. Ale chce to nebýt sobec, nemyslet jen na sebe, ale třeba i na ostatní, ne každý má zrovna větší rychlost k dispozici. No a třeba taky na to, že tohle tady je "soukromý pozemek", který není nafukovací a měli bychom mít trochu úctu k majiteli, k tomuto prostoru, který zde máme k dispozici a zbytečně to tady neucpávat. A zmínil jsem se už o pravidlech fóra? Ne? Tak tedy tohle fórum má jistá pravidla... Sorry hosi. Fotil som to telefonom, nedoslo mi ze by to mohlo byt velke jak slonie uši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Chápu to správně, že jsi je měl na celkové renovaci v Eltonu a a odtamtud Ti přišly s tak velkou nepřesností? presne tak. UZ sme to tu riesili. Nasledne sa mi dokonca ozval riaditel ELTONU ( klobuk dole )a dopatrali sa k tomu ze presnost bola odskusana...ale aj tak bezali jak dive. To iste sa dialo na meraku frekvencie tu v BA. Az po tom co som povedal ze napriek vysledkom ze by mali slapat +- 15 sekund denne, slapu plus 5 minut denne, urobili nieco ze idu OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Mas je pekny , taky takove chci ale az budou mit v eltonu barvu LumiBrite ta se totiz podoba te puvodni a pekne sviti. ale na te male rucce je nejaka cerna dupka neni to vada ? i zadni viko je nejak dodrbany tedy na to ze je to novej kousek. Jak moc je to stou barvou LumiBrite reálné nebo je to jen hudba budoucnosti? Jinak Igeny v této zelené barvě opravdu můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Z tohohle pohledu na věc to je samozřejmě taky třeba chápat, v pořádku. On ale s těmi fotkami chtěl udělat radost hlavně nám, ne sám sobě, myslel to dobře Diki, tak nejak to bolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Mas je pekny , taky takove chci ale az budou mit v eltonu barvu LumiBrite ta se totiz podoba te puvodni a pekne sviti. ale na te male rucce je nejaka cerna dupka neni to vada ? i zadni viko je nejak dodrbany tedy na to ze je to novej kousek. Ta bodka je tam, dobre vidis. Oskrabovala sa farba z bielych ruciek co zohnal hodinar, tie z Eltonu mali divne dierky. A odrbane su preto lebo som ich nosil aj ked sli jak dive. To su detaily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 LumiBrite se dá běžně koupit? Pokud vím, používají v Eltonu SuperLuminovu, jenže ji nanášejí jen v jedné vrstvě, proto svítivost stojí za málo. @ChinaskyNemáš narušenou výplň barvy v hodinové ručce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Nedávno jsem prodal tyto pěkné červené Sporty, dávám sem jejich foto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Mooc hezký můžu se zeptat, za kolik šly do světa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Šly na Aukru za 4K. Nevím, kolik mi Aukro napálí poplatky. Jinak tady jsem je nabízel, ale místní borci začali reagovat až když na Aukru byly prodané (Kup teď!). Jako jejich jediný nedostatek vidím ošoupané pouzdro, nicméně vodotěsnost víčka by to ohrozit nemělo a v reálu, hlavně na ruce, vypadají moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Škoda že unikly mojí pozornosti... asi to je tím, že jsem ještě neměl zapnutý sledování tématu " prodej" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2010 Docela si tam pobyly, než jsem je dal na Aukro. Njn, možná někdy sestavím další, ale zatím na to není materiál a tlaky na prodej jsou také slabší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Dnes mi prisly postou moje prvni Igeny, mam z nich, velkou radost. Koupil jsem je z Aukra za necelych 1300,- Stav je, podle meho nazoru dost slusny, vhodny k noseni. Strojek je nefunkcni, uvidim, co mi rekne hodinar, na kolik by prisla oprava. Myslite, ze by byla prasarna, v pripade, ze byl neopravitelny, dat tam strojek z PS 2? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Dnes mi prisly postou moje prvni Igeny, mam z nich, velkou radost. Koupil jsem je z Aukra za necelych 1300,- Stav je, podle meho nazoru dost slusny, vhodny k noseni. Strojek je nefunkcni, uvidim, co mi rekne hodinar, na kolik by prisla oprava. Myslite, ze by byla prasarna, v pripade, ze byl neopravitelny, dat tam strojek z PS 2? Stav velmi pěkný - gratuluju! Strojek z PS.2 tam samozřejmě pasuje, ale asi by bylo lepší - máš-li ho navíc - dát ho hodináři k opravě stávajícího strojku na případné náhradní díly - na těchhle strojcích není nic neopravitelného a navíc hodináři ty díly většinou mají nebo umí sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Dekuji za rychlou odpoved a radu. Mas pravdu, pokud je v nich original strojek, tak je lepsi ho nechat spravit, nez vymenit za jiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se