Přejít na obsah

Tréning

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Do fitka mě nikdo nikdy nedostane, s..e mě tam ten smrad a lidi.

No to máš, Milis, recht, lidi tam fakt bejvaj, ke všemu většinou hlavně mužský...

Co kdybys změnil styl, paže i předloktí se úplně přirozeně procvičí při práci s vidlema, když podávkama kydáš a házíš hnůj, bys koukal, jaký cviky děláš sám od sebe .-) Nebo když vidlema sbíráš a nosíš seno...

A místo lidí bys kolem sebe měl samý vyšlechtěný jalůvky, i dojnice .-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je zajimavy, kdyz jsem tady tenhle dotaz sveho casu vznesl ja, reakce byly temer nulove. a z milisaka se vsichni muzou zblaznit :D

jinak co jsem to zkoumal - kdysi, protoze s obvodem zapesti 18cm si taky nemuzu az tak vyskakovat, tak jsem se vesmes dozvedel to samy, co vetsina pise tady. to jest, cviky na to vlastne nejsou, jelikoz tam neni co cvicit. fakt plati jedine poradna vrstva sadla... ale to uz pak ten machrindex z hodinek nezachrani celkovy dojem. cili doporucuji: zamackni slzu, smir se s tim, co ti priroda nadelila... a pripadne prodej PAM a kup si nejaky normalni hodinky. :cheers:

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, že je vás tady víc, kdo musíte trpět pro módu, a taky stárnu, abych si to teda nevzal náhodou sebou do hrobu :wheelchair: : je to prosté, navštivte nějaký salon krásy, nejlíp večer nebo za husté mlhy, a nechte si napíchat do zápěstí (raději do obou) injekce botulotoxínu. Budete mít zápěstí jako krásky pysky. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Se zápěstím nic neuděláš. Teda cvičením bez šance, všechny ty klopení, powerbally, gumové kroužky, se na obvodu prakticky neprojeví. Posílíš maximálně předloktí a zase cvičit jenom to, a ještě v izolovaných variantách jako je klopení nadhmatem v sedě, bez nějaké návaznosti na zbytek těla by vedlo k docela humorným, Pepkoidním koncům.

btw: botulotoxin nezabere, použij synthol a můžeš mít zápěstí jako nohu u p....e :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

S nepretržite používanými a každodennou činnosťou namáhanými svalmi ako sú zápästia, je problém niečo urobiť. Chce to poriadnu výdrž niekoľko mesiacov, veľa opakovaní naraz, kým sa niečo prejaví. U mňa žiaľ len výškou a nie šírkou. Myslím tým, že namiesto elipsy v priereze zápästia som dosiahol kruh. Obvod sa zväčšil, ale na vzhľade sa to neprejavilo. Tenis alebo squash je dobré a určite zábavnejšie riešenie, ale škoda, že kolená sú v mojom prípade proti.

Odkaz ke komentáři

Hele Milisi a co zkusit tohle: http://www.plasticka-chirurgie.info/zakrok...olagen-fibrogen - bude to bez prace a navic k tomu vyplneni kuze se prida i vyhlazeni vrasek a ze ty jich na tom zapesti mas uz celkem dost! ;) Navic to muzes spojit i s modelaci bradavek a budes se i se svejma homozenithama citit mnohem lip, pokud ne tak ti za blbou radu koupim u Horsta Fuchse mixer at si muzes udelat aspon cerstvej fresh pro zlepseni nalady ;)

Odkaz ke komentáři

Hele Milisi a co zkusit tohle: http://www.plasticka-chirurgie.info/zakrok...olagen-fibrogen - bude to bez prace a navic k tomu vyplneni kuze se prida i vyhlazeni vrasek a ze ty jich na tom zapesti mas uz celkem dost! ;) Navic to muzes spojit i s modelaci bradavek a budes se i se svejma homozenithama citit mnohem lip, pokud ne tak ti za blbou radu koupim u Horsta Fuchse mixer at si muzes udelat aspon cerstvej fresh pro zlepseni nalady ;)

Ty homozenithy odvoláš!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...