Přejít na obsah

CO JE TO "MACHRINDEX" ?

Doporučené příspěvky

Návštěvník SukHoi
Odesláno
porád ale vedu ne? :)))

hele budu tě muset zklamat - první strana vlákna x jakž takž, ale nějak se to zvrtlo :)

• Odpovědi 110
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Machrindex je to,co se tady na foru moc nevidi.........jinak v nasem nablblym a zavisti postizenym state,je to stupnice,kolik dokazes nasrat sve okoli,kdyz nechodis k vetvim, obcas si koupis nejakou pravou, fajnovou vec....slusne se nazeres...a sem tam zbalis nadprumernou buchtu

Návštěvník SukHoi
Odesláno
jdu se tedy opít...

hlavně tam potom neMachruj ať nedostaneš na budku :D

Návštěvník SukHoi
Odesláno
Machrindex je to,co se tady na foru moc nevidi.........jinak v nasem nablblym a zavisti postizenym state,je to stupnice,kolik dokazes nasrat sve okoli,kdyz nechodis k vetvim, obcas si koupis nejakou pravou, fajnovou vec....slusne se nazeres...a sem tam zbalis nadprumernou buchtu

myslíš něco jako "soused má novou škodovku tak si jí koupíme taky" a nebo "mu jí vojedeme hřebíkem" - he he

upřímně řečeno čekal jsem od někoho něco v duchu "na machr index s..u - hezký, kvalitní a blejskavý věci si kupuju výhradně pro svůj pocit, eventuálně pro zpříjemnění života svých blizkých"

zatím je mi nejbližší příspěvek číslo 40, ale tam ta definice žádná není - nebo je ? :lol:

Odesláno

Já beru machrindex jako koeficient, kterým se násobí hodnota majitele. Tím se dostaneme k celkové hodnotě člověka. Hezké na tom je, že pokud je nositel úplná nula, tak mu žádný hodinky na ničem nikde nepřidaj, a naopak nekonečně hodnotný nositel už se nemá kam dál dostat, takže může klidně nosit třeba Seika.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Já beru machrindex jako koeficient, kterým se násobí hodnota majitele. Tím se dostaneme k celkové hodnotě člověka. Hezké na tom je, že pokud je nositel úplná nula, tak mu žádný hodinky na ničem nikde nepřidaj, a naopak nekonečně hodnotný nositel už se nemá kam dál dostat, takže může klidně nosit třeba Seika.

Takže když jsem skrznaskrz průměrný a nezajímavý, žádné hodinky mi stejně nepomůžou. Myslel jsi to takhle nějak?

Jdu si koupit provaz...

Odesláno
Takže když jsem skrznaskrz průměrný a nezajímavý, žádné hodinky mi stejně nepomůžou. Myslel jsi to takhle nějak?

Jdu si koupit provaz...

Tipni si svoji hodnotu od nula do deseti s tím, že když si dáš deset, tak to je vlastně nekonečno. Pak si natáhni příslušný hodinky a jejich MI přiřaď hodnotu od jedný do dvou, po desetinách, tj. 1, 1.1, 1.2 až 2, celý to pronásob a vyjde ti tvoje celková hodnota. Kdyby se to ujalo, tak je to krásná pomůcka, třeba pro zaměstnavatele, úřady, sociálku, příbuzné atd.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Kdo je ta hezká holka uprostřed? :)
Moje budoucí manželka.

Jinak dobrá fotka.
Mám ještě.:)

post-147-1273434738.jpg

EDIT: a na ruce jsem v té době měl tohle:

post-147-1273435123.jpg

Odesláno
Machrindex, ukazatel, pomůcka pro macho životní styl jedince mužského pohlaví.

Machrindex u předmětů, které jedinec užívá, pokud má vysokou hodnotu, tak podtrhuje agresivitu, asertivitu, chlapáctví, jedinečnost apod., tohoto jedince. Pokud má hodnotu nízkou, nepodtrhuje nic a je vyloučen z užívání, zvláště na veřejnosti.

Ukázka oblečení s vysokým machrindexem:

Obsluha letajících kačerů? Mladý sodemokrat z JuldyFuldy?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...