spiderer Odesláno 9. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Frantik napsal: Ted jsem to chtel navrhnout....dáme pár piv a ciferník v pohode vyměníme Ja uz s vama na pivo asi nikam nejdu
ron Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Moc pěkné fotky, Spiderer. Kdyby tě ty Navitemery časem omrzely, tak bych je od Tebe koupil
lib Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 spiderer napsal: Ja uz s vama na pivo asi nikam nejdu Teď jsem chtěl postnout, že klidně můžeš, ale nesmíš si s sebou brát ten náhradní ceferník. Pak mě ale napadlo, že bys taky mohl skončit s verzí Navitimer-SKELETON. A to by tedy byla raritka!
vojt Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Moc pěkné hodinky, Michale. Pro černé Navitimery mám slabost. I ten budoucí cifr je perfektní. Hezky by jim slušel i nějaký ten krokouš!
spiderer Odesláno 9. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2010 ron napsal: Moc pěkné fotky, Spiderer. Kdyby tě ty Navitemery časem omrzely, tak bych je od Tebe koupil Vsechno je mozne, zatim nastesti neomrzely lib napsal: Teď jsem chtěl postnout, že klidně můžeš, ale nesmíš si s sebou brát ten náhradní ceferník. Pak mě ale napadlo, že bys taky mohl skončit s verzí Navitimer-SKELETON. A to by tedy byla raritka! Cifernik zamknu do sejfu, zacinam se trosku bat co by jinak navitimery stihlo za osud
spiderer Odesláno 9. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2010 vojt napsal: Moc pěkné hodinky, Michale. Pro černé Navitimery mám slabost. I ten budoucí cifr je perfektní. Hezky by jim slušel i nějaký ten krokouš! Krokouse zatim v planu nemam ale zitra mi asi mistr donese cernej kozenej remen, tak se docela tesim a mozna je vezmu na pristi Jablonecke setkani ssebou
spiderer Odesláno 11. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Uz je mam na cerne kuzi od mistra, tesim se az cvaknu par fotek, celkem jim to slusi, i kdyz ten tah se nosi tak nejak vic prijemne
ron Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 spiderer napsal: Uz je mam na cerne kuzi od mistra, tesim se az cvaknu par fotek, celkem jim to slusi, i kdyz ten tah se nosi tak nejak vic prijemne Tak sem s fotkama, netěšíš se na ně jenom Ty, ale třeba i já... !!!
Baker Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 spiderer napsal: Uz je mam na cerne kuzi od mistra, tesim se az cvaknu par fotek, celkem jim to slusi, i kdyz ten tah se nosi tak nejak vic prijemne Jo hod sem fotky, treba si ten prodej jeste rozmyslim. Jinak na navi patri jenom kuze
ron Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Baker napsal: Jo hod sem fotky, treba si ten prodej jeste rozmyslim. Jinak na navi patri jenom kuze To Baker: Škoda že ty tvé v prodejní vlákně nejsou v klasickém vzhledu, jinak bych je bral všemi deseti .
Kalifx Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 spiderer napsal: Uz je mam na cerne kuzi od mistra, tesim se az cvaknu par fotek, celkem jim to slusi, i kdyz ten tah se nosi tak nejak vic prijemne Hele, vrať tam tah. Stejně zjistíš, že k nim sedne nejlíp. A to jsou Ondrovy řemeny parádní. Musíme se stejně domluvit na nějakým pivu, našel jsem tady zbrusu nový originál Breitling stěžejky dvaadvacítky, tak ti je věnuju.
Baker Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 ron napsal: To Baker: Škoda že ty tvé v prodejní vlákně nejsou v klasickém vzhledu, jinak bych je bral všemi deseti . Ty ma kazdy, navic ty moje jsou hezci Ta datumka mezi subciferniky je divna, Old II maji i jiny tvar rucek nez cela soucasna modelova rada a o pretacenim data ani nemluvim.
Kalifx Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Baker napsal: Ty ma kazdy, navic ty moje jsou hezci Ta datumka mezi subciferniky je divna, Old II maji i jiny tvar rucek nez cela soucasna modelova rada a o pretacenim data ani nemluvim. Hele moc tady nelobuj. Musím ale uznat, že mně chvilku jeblo a přemejšlel jsem, že bych je koupil. Ovšem já jsem právě příznivcem rozložení 3 6 9... A navíc už by mně fakt asi muselo hrabat, jedny nedávno prodat a další koupit.
Baker Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Kalifx napsal: Ovšem já jsem právě příznivcem rozložení 3 6 9... To ja taky, ale datum bud na "6" nebo radeji bez A nebo big date
spiderer Odesláno 11. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Baker napsal: Jo hod sem fotky, treba si ten prodej jeste rozmyslim. Jinak na navi patri jenom kuze Uz je mam zase na kovu, ale az se vratim z Varu tak je hodim na kuzi a zkusim neco cvaknout.. na ty cerny kuzi jsou takovy decentni, ale na ruce fakt zajimavy, ale na tahu jsou pohodlnejsi a takovy jakoby prijemnejsi ron napsal: Tak sem s fotkama, netěšíš se na ně jenom Ty, ale třeba i já... !!! Vydrz do ctvrtka pak to sem nahazim Kalifx napsal: Hele, vrať tam tah. Stejně zjistíš, že k nim sedne nejlíp. A to jsou Ondrovy řemeny parádní. Musíme se stejně domluvit na nějakým pivu, našel jsem tady zbrusu nový originál Breitling stěžejky dvaadvacítky, tak ti je věnuju. No ten remen k nim sedne bajecne, vzhledove se mi to asi libi vic prave na kuzi, ale na tahu je to takovy lip nositelny.. za stezejky dekuju, tim padem na pivo s tebou mozna i zajdu, ja tam dal nejaky no-name z Parexa ci co.. Baker napsal: To ja taky, ale datum bud na "6" nebo radeji bez A nebo big date Me se to rozlozeni libi dost, ale je fakt ze to datum je debilni.. kdyz je 11-31 tak se mi to nelibi, ale kdyz je mezi 1-9 na stojaka, tak me to datum naopak celkem bere a i na pro me nejhorsi pozici 4:30 se mi libi..
spiderer Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Tak dalsi na rekvizite od fararskyho
spiderer Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 K nicemu, je to pozvan :)ka na Basel 2010, ale me to staci, ja slozity hracky nepotrebuju
Dantechno Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 spiderer napsal: K nicemu, je to pozvan :)ka na Basel 2010, ale me to staci, ja slozity hracky nepotrebuju Je to krasny.
ron Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Krásný fotky, jen tak dál, čím více, tím lépe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se