Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Moc pěkné fotky, Spiderer. Kdyby tě ty Navitemery časem omrzely, tak bych je od Tebe koupil :oneeyed02:

Odesláno
  spiderer napsal:
Ja uz s vama na pivo asi nikam nejdu :thumbsup_anim:

Teď jsem chtěl postnout, že klidně můžeš, ale nesmíš si s sebou brát ten náhradní ceferník.

Pak mě ale napadlo, že bys taky mohl skončit s verzí Navitimer-SKELETON. A to by tedy byla raritka! :speak_cool:

Odesláno

Moc pěkné hodinky, Michale. Pro černé Navitimery mám slabost. I ten budoucí cifr je perfektní.

Hezky by jim slušel i nějaký ten krokouš!

Odesláno
  ron napsal:
Moc pěkné fotky, Spiderer. Kdyby tě ty Navitemery časem omrzely, tak bych je od Tebe koupil :oneeyed02:

Vsechno je mozne, zatim nastesti neomrzely :thumbsup_anim:

lib napsal:
Teď jsem chtěl postnout, že klidně můžeš, ale nesmíš si s sebou brát ten náhradní ceferník.

Pak mě ale napadlo, že bys taky mohl skončit s verzí Navitimer-SKELETON. A to by tedy byla raritka! :speak_cool:

Cifernik zamknu do sejfu, zacinam se trosku bat co by jinak navitimery stihlo za osud ;)

Odesláno
  vojt napsal:
Moc pěkné hodinky, Michale. Pro černé Navitimery mám slabost. I ten budoucí cifr je perfektní.

Hezky by jim slušel i nějaký ten krokouš!

Krokouse zatim v planu nemam ale zitra mi asi mistr donese cernej kozenej remen, tak se docela tesim a mozna je vezmu na pristi Jablonecke setkani ssebou :)

Odesláno
  spiderer napsal:
Uz je mam na cerne kuzi od mistra, tesim se az cvaknu par fotek, celkem jim to slusi, i kdyz ten tah se nosi tak nejak vic prijemne :)

Tak sem s fotkama, netěšíš se na ně jenom Ty, ale třeba i já... :thumbsup_anim: !!!

Odesláno
  spiderer napsal:
Uz je mam na cerne kuzi od mistra, tesim se az cvaknu par fotek, celkem jim to slusi, i kdyz ten tah se nosi tak nejak vic prijemne :)

Jo hod sem fotky, treba si ten prodej jeste rozmyslim. Jinak na navi patri jenom kuze :)

Odesláno
  Baker napsal:
Jo hod sem fotky, treba si ten prodej jeste rozmyslim. Jinak na navi patri jenom kuze :)

To Baker: Škoda že ty tvé v prodejní vlákně nejsou v klasickém vzhledu, jinak bych je bral všemi deseti :smile_anim: .

Odesláno
  spiderer napsal:

Hele, vrať tam tah. Stejně zjistíš, že k nim sedne nejlíp. A to jsou Ondrovy řemeny parádní. :) Musíme se stejně domluvit na nějakým pivu, našel jsem tady zbrusu nový originál Breitling stěžejky dvaadvacítky, tak ti je věnuju.

Odesláno
  ron napsal:
To Baker: Škoda že ty tvé v prodejní vlákně nejsou v klasickém vzhledu, jinak bych je bral všemi deseti :smile_anim: .

Ty ma kazdy, navic ty moje jsou hezci :)

Ta datumka mezi subciferniky je divna, Old II maji i jiny tvar rucek nez cela soucasna modelova rada a o pretacenim data ani nemluvim.

Odesláno
  Baker napsal:
Ty ma kazdy, navic ty moje jsou hezci :)

Ta datumka mezi subciferniky je divna, Old II maji i jiny tvar rucek nez cela soucasna modelova rada a o pretacenim data ani nemluvim.

Hele moc tady nelobuj. :) Musím ale uznat, že mně chvilku jeblo a přemejšlel jsem, že bych je koupil. Ovšem já jsem právě příznivcem rozložení 3 6 9... A navíc už by mně fakt asi muselo hrabat, jedny nedávno prodat a další koupit. :)

Odesláno
  Baker napsal:

Uz je mam zase na kovu, ale az se vratim z Varu tak je hodim na kuzi a zkusim neco cvaknout.. na ty cerny kuzi jsou takovy decentni, ale na ruce fakt zajimavy, ale na tahu jsou pohodlnejsi a takovy jakoby prijemnejsi :)

ron napsal:
Tak sem s fotkama, netěšíš se na ně jenom Ty, ale třeba i já... :thumbsup_anim: !!!

Vydrz do ctvrtka pak to sem nahazim :)

Kalifx napsal:
Hele, vrať tam tah. Stejně zjistíš, že k nim sedne nejlíp. A to jsou Ondrovy řemeny parádní. :) Musíme se stejně domluvit na nějakým pivu, našel jsem tady zbrusu nový originál Breitling stěžejky dvaadvacítky, tak ti je věnuju.

No ten remen k nim sedne bajecne, vzhledove se mi to asi libi vic prave na kuzi, ale na tahu je to takovy lip nositelny.. za stezejky dekuju, tim padem na pivo s tebou mozna i zajdu, ja tam dal nejaky no-name z Parexa ci co..

Baker napsal:
To ja taky, ale datum bud na "6" nebo radeji bez :) A nebo big date :D

Me se to rozlozeni libi dost, ale je fakt ze to datum je debilni.. kdyz je 11-31 tak se mi to nelibi, ale kdyz je mezi 1-9 na stojaka, tak me to datum naopak celkem bere a i na pro me nejhorsi pozici 4:30 se mi libi..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...