Baker Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 spiderer napsal: Tak dalsi na rekvizite od fararskyho Tak kde jsou ty remeny od mistra S. ?
spiderer Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Baker napsal: Tak kde jsou ty remeny od mistra S. ? Sorry, nebyl cas, den po ceste z Varu byl narocnej Snad v pondeli, do te doby to asi prehazovat nebudu..
spiderer Odesláno 14. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Baker - tak alespon dva rychly wristshoty
ron Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Ta kůže jim sedí neuvěřitelně, líp už to snad nejde
spiderer Odesláno 14. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2010 ron napsal: Ta kůže jim sedí neuvěřitelně, líp už to snad nejde Na ty kuzi jsou takovy prijemne decentni, vsak to jsou taky oblekovky Ten tah se sice blejska jak psi koule pri zapadu slunce, ale zase pohodlnej je, to se musi nechat, takze to asi cas od casu prohodim, mam rad kdyz jsou hodinky tezky a simon se jeste kuzi vypasovat olovem nenaucil (nebo to po nem mozna zatim nikdo nechtel, to nevim)
ron Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 spiderer napsal: Na ty kuzi jsou takovy prijemne decentni, vsak to jsou taky oblekovky Ten tah se sice blejska jak psi koule pri zapadu slunce, ale zase pohodlnej je, to se musi nechat, takze to asi cas od casu prohodim, mam rad kdyz jsou hodinky tezky a simon se jeste kuzi vypasovat olovem nenaucil (nebo to po nem mozna zatim nikdo nechtel, to nevim) Jak to tak čtu, tak se s nima zas tak brzo nerozloučíš , a já vsázel na tvou přelétavost !! Budu si je tedy muset sehnat jinde, protože tebe než tyhle hodinky omrzí, tak bude minimálně sníh :helpsmilie:e, a to já bez nich nevydržím!
Návštěvník SukHoi Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 (upraveno) ron napsal: Jak to tak čtu, tak se s nima zas tak brzo nerozloučíš , a já vsázel na tvou přelétavost !! Budu si je tedy muset sehnat jinde, protože tebe než tyhle hodinky omrzí, tak bude minimálně sníh :helpsmilie:e, a to já bez nich nevydržím! ále do švestek nevydržej - co do švestek - do rybízu nevydržej Upraveno 14. května 2010 uživatelem SukHoi
spiderer Odesláno 14. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2010 SukHoi co to je do rybizu kurnadrat at vim jestli je to realny nebo ne
Návštěvník SukHoi Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 spiderer napsal: SukHoi co to je do rybizu kurnadrat at vim jestli je to realny nebo ne hele nevím, takovej botanik nejsem i když mi to roste na zahrádce, ale myslím, že to je červenec
spiderer Odesláno 14. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Aha, to nevim kdyz tyhle jsou ty definitivni, asi uz je nikdy neprodam nebo co..
ron Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 spiderer napsal: Aha, to nevim kdyz tyhle jsou ty definitivni, asi uz je nikdy neprodam nebo co.. Tak to mě zasáhlo , zrovna jsem Ti chtěl učinit nemravnou finanční nabídku k jejich odkoupení do mých rukou
spiderer Odesláno 14. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2010 ron napsal: Tak to mě zasáhlo , zrovna jsem Ti chtěl učinit nemravnou finanční nabídku k jejich odkoupení do mých rukou Zacinam nebezpecne sbirat ty serepeticky k tomu velkemu B, za chvilku mi fakt bude lito je pustit Uz mam i zapalovac s pouzdrem, nozik, diar, cepici, pozvanku na Basel atd - je to jako mor!
Návštěvník SukHoi Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 spiderer napsal: Zacinam nebezpecne sbirat ty serepeticky k tomu velkemu B, za chvilku mi fakt bude lito je pustit Uz mam i zapalovac s pouzdrem, nozik, diar, cepici, pozvanku na Basel atd - je to jako mor! to není mor - jenom seš trošku blbej - to samý si sbíral před měsícem u panerai
spiderer Odesláno 14. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2010 SukHoi napsal: to není mor - jenom seš trošku blbej - to samý si sbíral před měsícem u panerai A jo vlastne, az me priste uvidis neco sbirat tak mi snad radsi nafackuj
Návštěvník SukHoi Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 spiderer napsal: A jo vlastne, az me priste uvidis neco sbirat tak mi snad radsi nafackuj tak to zas néé - kdyby si chtěl sbírat něco od seiko tak ti věnuji propisku, klíčenku a pyžamo - kufr si nechám - sice nikam nejezdím, ale chystám v dlouhodobém horizontu na Pleš
ron Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 spiderer napsal: Zacinam nebezpecne sbirat ty serepeticky k tomu velkemu B, za chvilku mi fakt bude lito je pustit Uz mam i zapalovac s pouzdrem, nozik, diar, cepici, pozvanku na Basel atd - je to jako mor! Hmm, mor Breitling tě totálně napadl!!Ani na tebe mou nabídku radši nebudu zkoušet, abych si nenaběhnul . Jdu je tedy shánět jinam, ach jo
spiderer Odesláno 14. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2010 SukHoi napsal: tak to zas néé - kdyby si chtěl sbírat něco od seiko tak ti věnuji propisku, klíčenku a pyžamo - kufr si nechám - sice nikam nejezdím, ale chystám v dlouhodobém horizontu na Pleš Do kufru mi to snad zabalis ne? Kazdopadne nejakou peknou propisku od B bych fakt snesl, ale ne tu pulkilovou obludu, kterou ode me nakonec kupoval KFL.. ron napsal: Hmm, mor Breitling tě totálně napadl!!Ani na tebe mou nabídku radši nebudu zkoušet, abych si nenaběhnul . Jdu je tedy shánět jinam, ach jo Zkouset to muzes vzdycky, jen nezarucuju kdy povolim
spiderer Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Dalsi pro rona, balkonove rychlocvaky
skalis Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Spajdy, vyfot je bez ruky odlozeny, at vynikne ten novej remen. Takhle se ztraci okolo ty Tvy hulky . Kdyz na to najdes cas, tak dik! Jo a k hodinkam jen dodam, ze Navitajmr je pro me archetyp Becek. Drive jsem na ne mel alergii (protoze jsem je parkrat potkal na dost namyslenejch nagelovanejch typcich s velkymi uzly na kravatach), ale postupem casu se mi zacinaji libit. Tedy ne, ze bych je chtel, ale rad se na ne podivam a respektuju je .
spiderer Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Honzo, staci nejak takhle? PS: Jinak zpocatku jsem to mel podobne jako ty, Navi pro me byly synonymem toho co od Breitlingu, kterej mi i tak byl nesympatickej, nechci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se