Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  ron napsal:
Ta kůže jim sedí neuvěřitelně, líp už to snad nejde :thumbsup_anim:

Na ty kuzi jsou takovy prijemne decentni, vsak to jsou taky oblekovky :lol2: Ten tah se sice blejska jak psi koule pri zapadu slunce, ale zase pohodlnej je, to se musi nechat, takze to asi cas od casu prohodim, mam rad kdyz jsou hodinky tezky a simon se jeste kuzi vypasovat olovem nenaucil (nebo to po nem mozna zatim nikdo nechtel, to nevim) ;)

Odesláno
  spiderer napsal:
Na ty kuzi jsou takovy prijemne decentni, vsak to jsou taky oblekovky :lol2: Ten tah se sice blejska jak psi koule pri zapadu slunce, ale zase pohodlnej je, to se musi nechat, takze to asi cas od casu prohodim, mam rad kdyz jsou hodinky tezky a simon se jeste kuzi vypasovat olovem nenaucil (nebo to po nem mozna zatim nikdo nechtel, to nevim) ;)

Jak to tak čtu, tak se s nima zas tak brzo nerozloučíš :crying_anim02: , a já vsázel na tvou přelétavost :crying_anim: !! Budu si je tedy muset sehnat jinde, protože tebe než tyhle hodinky omrzí, tak bude minimálně sníh :helpsmilie:e, a to já bez nich nevydržím!

Návštěvník SukHoi
Odesláno (upraveno)
  ron napsal:
Jak to tak čtu, tak se s nima zas tak brzo nerozloučíš :crying_anim02: , a já vsázel na tvou přelétavost :crying_anim: !! Budu si je tedy muset sehnat jinde, protože tebe než tyhle hodinky omrzí, tak bude minimálně sníh :helpsmilie:e, a to já bez nich nevydržím!

ále do švestek nevydržej - co do švestek - do rybízu nevydržej :D

Upraveno uživatelem SukHoi
Návštěvník SukHoi
Odesláno
  spiderer napsal:
SukHoi co to je do rybizu kurnadrat at vim jestli je to realny nebo ne :lol2:

hele nevím, takovej botanik nejsem i když mi to roste na zahrádce, ale myslím, že to je červenec

Odesláno
  spiderer napsal:
Aha, to nevim kdyz tyhle jsou ty definitivni, asi uz je nikdy neprodam nebo co.. :)

Tak to mě zasáhlo :suicide_anim: , zrovna jsem Ti chtěl učinit nemravnou finanční nabídku k jejich odkoupení do mých rukou :crying_anim:

Odesláno
  ron napsal:
Tak to mě zasáhlo :suicide_anim: , zrovna jsem Ti chtěl učinit nemravnou finanční nabídku k jejich odkoupení do mých rukou :crying_anim:

Zacinam nebezpecne sbirat ty serepeticky k tomu velkemu B, za chvilku mi fakt bude lito je pustit :) Uz mam i zapalovac s pouzdrem, nozik, diar, cepici, pozvanku na Basel atd - je to jako mor! :suicide_anim:

Návštěvník SukHoi
Odesláno
  spiderer napsal:
Zacinam nebezpecne sbirat ty serepeticky k tomu velkemu B, za chvilku mi fakt bude lito je pustit :) Uz mam i zapalovac s pouzdrem, nozik, diar, cepici, pozvanku na Basel atd - je to jako mor! :suicide_anim:

to není mor - jenom seš trošku blbej :D - to samý si sbíral před měsícem u panerai :D

Návštěvník SukHoi
Odesláno
  spiderer napsal:
A jo vlastne, az me priste uvidis neco sbirat tak mi snad radsi nafackuj :thumbsup_anim:

tak to zas néé - kdyby si chtěl sbírat něco od seiko tak ti věnuji propisku, klíčenku a pyžamo - kufr si nechám - sice nikam nejezdím, ale chystám v dlouhodobém horizontu na Pleš

Odesláno
  spiderer napsal:

Hmm, mor Breitling :crying_anim02: tě totálně napadl!!Ani na tebe mou nabídku radši nebudu zkoušet, abych si nenaběhnul :wheelchair: . Jdu je tedy shánět jinam, ach jo :crying_anim: :crying_anim:

Odesláno
  SukHoi napsal:
tak to zas néé - kdyby si chtěl sbírat něco od seiko tak ti věnuji propisku, klíčenku a pyžamo - kufr si nechám - sice nikam nejezdím, ale chystám v dlouhodobém horizontu na Pleš

Do kufru mi to snad zabalis ne? :) Kazdopadne nejakou peknou propisku od B bych fakt snesl, ale ne tu pulkilovou obludu, kterou ode me nakonec kupoval KFL..

ron napsal:
Hmm, mor Breitling :crying_anim02: tě totálně napadl!!Ani na tebe mou nabídku radši nebudu zkoušet, abych si nenaběhnul :wheelchair: . Jdu je tedy shánět jinam, ach jo :crying_anim: :crying_anim:

Zkouset to muzes vzdycky, jen nezarucuju kdy povolim :)

Odesláno

Spajdy, vyfot je bez ruky odlozeny, at vynikne ten novej remen. Takhle se ztraci okolo ty Tvy hulky :P . Kdyz na to najdes cas, tak dik! Jo a k hodinkam jen dodam, ze Navitajmr je pro me archetyp Becek. Drive jsem na ne mel alergii (protoze jsem je parkrat potkal na dost namyslenejch nagelovanejch typcich s velkymi uzly na kravatach), ale postupem casu se mi zacinaji libit. Tedy ne, ze bych je chtel, ale rad se na ne podivam a respektuju je :thumbsup_anim: .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...