Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po tomto příspěvku asi opět dostanu pěknou sprchu...

Do teď mi bylo záhadou, co jen to ten "Steinhart" je za značku. A už to vím! Od této, na tomto fóru tak oblíbené značky hodinek, Rolex trestuhodně obšlehnul, a to do nejmenšího detailu, svoje GMT-Master-2!!! :thumbsdown_anim:

post-10861-1273991307.jpg

post-10861-1273991324.jpg

Odesláno

Do teď mi bylo záhadou, co jen to ten "Steinhart" je za značku. A už to vím! Od této, na tomto fóru tak oblíbené značky hodinek, Rolex trestuhodně obšlehnul, a to do nejmenšího detailu, svoje GMT-Master-2!!! :thumbsdown_anim:

Ale vzdyt to tu vsichni vedi (ze je to kopirovacka). Je na tom napsano Rolex? Neni. Tak at si kazdy nosi, co sam snese (pokud to neni fejk). A pro Steinhart jsou tyhle modely, rekl bych, slusny cash generator, aby mohl investovat do vyvoje treba Tritonu a podobnych svebytnych modelu. Hlavne, at se tu nerozjede zas nekonecny flame...

Odesláno

Je to tak trochu morální dilema, ale to si každý musí rozhodnout sám. Jak se s tím popral výrobce, to netuším, ale řekl bych, že to musí mít Rolexem schválené, podle mě má na ten design Rolex ochranou známku a změnit nápis nestačí. Na druhé straně bych si vybral nápis Steinhart místo Rolex, rozhodně ne kvůli ceně i když Rolex provedení, protože je rozhodně kvalitnější.

Odesláno

Co je to za názor, cituji: "není tam napsáno Rolex, tak co..." ??? A že to tedy asi mají Rolexem schválené...takovej blábol jsem dlouho nečetl. Po 5-minutové rešerši na internetu jsem si lehce zjistil, že Steinhart je pseudo-značka, která fejkuje - krade design nejen od Rolexu. Hodinky si nechává kdo-ví kde a od koho vyrábět, a křičí, že je swiss made (neni v registru SwissTime.ch ). Fuj! Kdo má hodinky aspoň trošku rád, si něco takového na ruku nedá!

Odesláno
Josef01 - celkem by me zajimalo kvuli cemu by sis vybral nazev Steinhart kdyz ne kvuli cene, to uz zavani trochu masochismem :lol2:

Rolex je pro mě značka něco jako Old Spice, všichni to znají, ale nikdo si to (až na vyjímky) na sebe nevezme. Tím chci říct, že si nekupuju hodinky jen kvůli značce (i když Omega je pro mě nejbližší), ale kvůli tomu, že se mi ta věc líbí. 99% lidí z mého okolí ani nepoznají co mám za hodinky a když, tak tomu stejně nerozumí, takže se chlubit rozhodně nepotřebuju. Kdybych se chlubit chtěl, tak si koupím Rolex, to zná každej i z té poslední vesnice....

Odesláno
Rolex je pro mě značka něco jako Old Spice, všichni to znají, ale nikdo si to (až na vyjímky) na sebe nevezme. Tím chci říct, že si nekupuju hodinky jen kvůli značce (i když Omega je pro mě nejbližší), ale kvůli tomu, že se mi ta věc líbí. 99% lidí z mého okolí ani nepoznají co mám za hodinky a když, tak tomu stejně nerozumí, takže se chlubit rozhodně nepotřebuju. Kdybych se chlubit chtěl, tak si koupím Rolex, to zná každej i z té poslední vesnice....

:lol: tvl, to je slusnej material, chtelo by to zalozit thread kde se budou shromazdovat chronoblaboly tohoto typu

Odesláno
Co je to za názor, cituji: "není tam napsáno Rolex, tak co..." ??? A že to tedy asi mají Rolexem schválené...takovej blábol jsem dlouho nečetl.

Nevěřím, že by to neměli domluvené. Rolex by žalobu určitě vyhrál a věřím, že ten design má chráněný podobným způsobem jako v odkazu.

http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portl...120&plan=cs

Odesláno
:lol: tvl, to je slusnej material, chtelo by to zalozit thread kde se budou shromazdovat chronoblaboly tohoto typu

Klidně, dej se do toho, svůj názor tím opravdu nezměním :thumbsup_anim:

Odesláno

Tezko ocekavat nejake schvaleni od R. Spis to bude ticha tolerance, protoze R. nema za potrebi tohle resit. Pri svych rocnich prodejich okolo 3/4 milionu kusu hodinek rocne je Steinhart nijak neznepokoji.

petr0793: Pokud to neni fejk (tj. nema to znacku), tak je vec kazdeho, co na svem zapesti snese a jake hodinky mu delaji radost. A Steinhart rozhodne neni jediny, kdo si nejaky ten kousek od R. strihnul...

Odesláno

toto robi viacero vyrobcov hodiniek a vcelku slusnych. V mojich ociach im to urcite ubera. Keby prebrali niekolko prvkov, ale ked opajcnu cely design s najmensim rozdielom, ze naramok je sirsi, tak to povazujem za hrozu. Ocividne sa to ale predava. Je to skoda lebo si myslim, ze maju na to vyrabat pekne divere so svojim designom.

Odesláno
neni v registru SwissTime.ch ). Fuj! Kdo má hodinky aspoň trošku rád, si něco takového na ruku nedá!

prosím pouč mě, odkdy je přítomnost ve zmíněné databízi podmínkou pro označení swiss made?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...