kubson Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 (upraveno) Hodinky si nechává kdo-ví kde a od koho vyrábět, já to třeba vím a pokud si dáš větší než onu 5ti minutovou práci s "rešerší", tak bys to taky možná zjistil. tyhle periodické anti-cokoli výrony miluju, ale není to na chronomagu nic originálního, stejně jako ty hodinky.. Upraveno 16. května 2010 uživatelem kubson
petr0793 Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Rolex je pro mě značka něco jako Old Spice, všichni to znají, ale nikdo si to (až na vyjímky) na sebe nevezme 99% lidí z mého okolí ani nepoznají co mám za hodinky Rolex, to zná každej i z té poslední vesnice.... Josefe01, to jsou super PERLY! Měl bys přispívat častěji, ať je tu větší sranda!!! Připojuji se k žádosti, zda by nešlo založit "Zlatý fond" nejpovedenějších výroků.
Onisan Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Ten fond už tady je... ale chápu co tím chtěl josef říct.. nebo si to myslím, že to chápu... Ze stejného důvodu nemám ani rolex, ani nic looklike rolex
Josef01 Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Josefe01, to jsou super PERLY! Měl bys přispívat častěji, ať je tu větší sranda!!! Připojuji se k žádosti, zda by nešlo založit "Zlatý fond" nejpovedenějších výroků. Přesně tohle lidi co mě znají říkají, že je se mnou hrozná sranda a že by to měl někdo psát Moudrych a chytrých výroků je tady přehršel, to už nikoho nebere....
ANT Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Rolex je pro mě značka něco jako Old Spice, všichni to znají, ale nikdo si to (až na vyjímky) na sebe nevezme 99% lidí z mého okolí ani nepoznají co mám za hodinky Rolex, to zná každej i z té poslední vesnice....Josefe01, to jsou super PERLY! Měl bys přispívat častěji, ať je tu větší sranda!!! Připojuji se k žádosti, zda by nešlo založit "Zlatý fond" nejpovedenějších výroků. no meno rolex mozna pozna kazdy, ale ked laik vidi rolex nazivo, tak hika ze toto je rolex? ozaj? ja som si to vzdy predastavoval ako cele zlate hodinky za milion
tiboon Odesláno 16. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2010 děkuji za kladné hodnocení fotografie k diskusi rolex like se nechci nijak výrazně angažovat, ale předpokládám, že zdejší diskutéři mají stejný názor třeba na firmu Omega, asi si taky potřebovali vydělat nějakou tu pětku.
mmako Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 tiboon: super fotka, s tím Ti určitě pomohl nějaký hodný člověk :-)) petr0793: slušně ostrý nástup... tenhle sice pěkně fotí, ale zase má hodinky naprd, co? tady si člověk holt nevybere....
Josef01 Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Omega tento design měla už před desítkami let, já myslím, že si všichni mohou podat ruce....
tombed Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 (upraveno) takové vlákno tady je http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry391650 Upraveno 16. května 2010 uživatelem tombed
Radek Hulán Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Ocean GMT jsem si před pár měsíci objednal, a když jsem je rozbalil, úplně první dojem byl " to je ale fake" a "to se nedá vzít mezi lidi". Vzal jsem je vlastně jen jednou na ruku, do jakési země třetího světa na koupání, a v pár metrech hloubky je utopil. A to bylo fakt štěstí, protože Steihnart mi za ně dal (s doplatkem) Triton 100ATM, a to je jiná liga. Tak doporučuji je namočit do vody a reklamovat
Josef01 Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 (upraveno) Tak co čekáš od hodinek, které stojí jako 70x menu v McDonalds? Upraveno 16. května 2010 uživatelem Josef01
Lumpy.T Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 par metru by mohli vydrzet i hodinky za 30x menu, ne?
Josef01 Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Měly, když je majitel umí používat, ale to je zase jiná záležitost....
Návštěvník SukHoi Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 (upraveno) he he - kdybych měl kibiho na black listu , tak bych přišel o tuhle srandu Upraveno 17. května 2010 uživatelem SukHoi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se