Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Hodinky si nechává kdo-ví kde a od koho vyrábět,

já to třeba vím a pokud si dáš větší než onu 5ti minutovou práci s "rešerší", tak bys to taky možná zjistil.

tyhle periodické anti-cokoli výrony miluju, ale není to na chronomagu nic originálního, stejně jako ty hodinky..

Upraveno uživatelem kubson
Odesláno

Rolex je pro mě značka něco jako Old Spice, všichni to znají, ale nikdo si to (až na vyjímky) na sebe nevezme

99% lidí z mého okolí ani nepoznají co mám za hodinky

Rolex, to zná každej i z té poslední vesnice....

Josefe01, to jsou super PERLY! Měl bys přispívat častěji, ať je tu větší sranda!!! :clap:

Připojuji se k žádosti, zda by nešlo založit "Zlatý fond" nejpovedenějších výroků.

Odesláno
Josefe01, to jsou super PERLY! Měl bys přispívat častěji, ať je tu větší sranda!!! :clap:

Připojuji se k žádosti, zda by nešlo založit "Zlatý fond" nejpovedenějších výroků.

Přesně tohle lidi co mě znají říkají, že je se mnou hrozná sranda a že by to měl někdo psát :D Moudrych a chytrých výroků je tady přehršel, to už nikoho nebere....

Odesláno

Rolex je pro mě značka něco jako Old Spice, všichni to znají, ale nikdo si to (až na vyjímky) na sebe nevezme

99% lidí z mého okolí ani nepoznají co mám za hodinky

Rolex, to zná každej i z té poslední vesnice....

no meno rolex mozna pozna kazdy, ale ked laik vidi rolex nazivo, tak hika ze toto je rolex? ozaj? ja som si to vzdy predastavoval ako cele zlate hodinky za milion

Odesláno

děkuji za kladné hodnocení fotografie :thumbsup_anim:

k diskusi rolex like se nechci nijak výrazně angažovat, ale předpokládám, že zdejší diskutéři mají stejný názor třeba na firmu Omega, asi si taky potřebovali vydělat nějakou tu pětku.

Picture%203247.jpg

Odesláno

tiboon: super fotka, s tím Ti určitě pomohl nějaký hodný člověk :-))

petr0793: slušně ostrý nástup... tenhle sice pěkně fotí, ale zase má hodinky naprd, co? tady si člověk holt nevybere....

Odesláno

Ocean GMT jsem si před pár měsíci objednal, a když jsem je rozbalil, úplně první dojem byl " to je ale fake" a "to se nedá vzít mezi lidi". Vzal jsem je vlastně jen jednou na ruku, do jakési země třetího světa na koupání, a v pár metrech hloubky je utopil. A to bylo fakt štěstí, protože Steihnart mi za ně dal (s doplatkem) Triton 100ATM, a to je jiná liga. :) Tak doporučuji je namočit do vody a reklamovat ;)

Odesláno (upraveno)

Tak co čekáš od hodinek, které stojí jako 70x menu v McDonalds?

Upraveno uživatelem Josef01
Návštěvník SukHoi
Odesláno (upraveno)

he he - kdybych měl kibiho na black listu , tak bych přišel o tuhle srandu :lol:

Upraveno uživatelem SukHoi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...