digitalnick Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Jaky je v nich zrovna strojek by se mohlo dat poznat:- pokud maji hacking = cina,- kdyz ne = MIYOTA.
Flavamatic Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 V 20. 3. 2011 v 21:31, 'Honza.manta' napsal: Někde jsem postřehl - zahlédl, že rozlišovací bod je index vedle datového okénka - je-li tam, tak se jedná o čínský strojek a je-li místo vedle okénka prázdné, tak je to automat miyota. Nejsem si tím jistý, ale každopádně testované hodinky ten index neměly a miyota v nich byla. Mám v plánu zajít ke svému hodináři kvůli tahu popřípadě výměny ruček, tak ho požádám, zda by mohl hodinky otevřít. Výsledek sem obratem napíšu.
hejdik Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 (upraveno) V 24. 3. 2011 v 20:58, 'Flavamatic' napsal: Mám v plánu zajít ke svému hodináři kvůli tahu popřípadě výměny ruček, tak ho požádám, zda by mohl hodinky otevřít. Výsledek sem obratem napíšu. Co se týká těch Quarzek,tak když jsem si nechával vyměnit ručky,tak sám hodinář po otevření konstatoval,že strojek je tam Miyota.. Upraveno 18. dubna 2011 uživatelem hejdik
Flavamatic Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Zdarec, tak jsem byl u hodináře. V hodinkách mám Miyotu. Jen menší dotaz na hejdika. Jaké ručky jsi do sportů nechal dát? Nemáš náhodou fotku? Na toto téma jsem diskutoval s hodinářem, dozvěděl jsem se, že výměna ručiček není, až tak jednoduchý proces. Prý musím sehnat ručky z jiného modelu MPM, aby do hodinek pasovaly.
kuncák7 Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Ahoj, hejdík už je nemá ( pokud tedy neměl dvoje ). Pokusím se ti je nafotit a obrázek poslat ( ručky jsou super, ale z čeho jsou, tak to nevím ).
Flavamatic Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Děkuji za odpověď. Za případné fotky budu velice rád. Díky
hejdik Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 (upraveno) V 13. 6. 2011 v 19:29, 'Flavamatic' napsal: Zdarec, tak jsem byl u hodináře. V hodinkách mám Miyotu. Jen menší dotaz na hejdika. Jaké ručky jsi do sportů nechal dát? Nemáš náhodou fotku? Na toto téma jsem diskutoval s hodinářem, dozvěděl jsem se, že výměna ručiček není, až tak jednoduchý proces. Prý musím sehnat ručky z jiného modelu MPM, aby do hodinek pasovaly. Tak co se týká té výměny ručiček,tak původně jsem tam chtěl nějaké pěkné s lumi proporčně trochu větší,aby se hodily velikostně k těm hodinkám. Ovšem pan hodinář povídal,že by musel shánět a objednat. Tak vytáhl krabičku s různýma ručkama ,kterou jsme prohrabali a nekonec vybraly nějaké běžné celochromové,oproti původním bílo oranžovým. Hodinář říkal ,že na tu Myiotu,co v nich je pasuje běžný standartní úchyt ruček a pokud vím,tak je zřejmě nijak neupravoval. Tady máš Link na můj inzerát ,když jsem je prodával Upraveno 15. června 2011 uživatelem hejdik
kuncák7 Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Díky hejdíku, taky mě zajímalo, odkud ty ručičky máš ( sice jsem se to nedověděl, ale mám zase kousek jejich historie ). Na hodinkách jsou super ! Tímto ti ještě 1x děkuju za super hodinky.
Flavamatic Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 (upraveno) V 15. 6. 2011 v 13:00, 'hejdik' napsal: Tak co se týká té výměny ručiček,tak původně jsem tam chtěl nějaké pěkné s lumi proporčně trochu větší,aby se hodily velikostně k těm hodinkám. Ovšem pan hodinář povídal,že by musel shánět a objednat. Tak vytáhl krabičku s různýma ručkama ,kterou jsme prohrabali a nekonec vybraly nějaké běžné celochromové,oproti původním bílo oranžovým. Hodinář říkal ,že na tu Myiotu,co v nich je pasuje běžný standartní úchyt ruček a pokud vím,tak je zřejmě nijak neupravoval. Tady máš Link na můj inzerát ,když jsem je prodával Hejdiku děkuji za odpověď a odkaz na inzerát. Musím říct, že tyto ručičky hodinkám opravdu sluší. Osobně bych chtěl dát do hodinek ručičky s lum. barvou a špičkou na konci. Asi se tohoto požadavku budu muset vzdát. Můj hodinář mi sdělil stanovisko z mého dřívějšího příspěvku. Ručky z jiných MPM nemám. Asi bych ještě našel své staré Festiny, ale obávám se, že tyto součástky nebudou do sportů pasovat. Zkusím zajít k jinému hodináři, třeba se dozvím něco nového. Edit: Chybka Upraveno 15. června 2011 uživatelem Flavamatic
hejdik Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 V 15. 6. 2011 v 15:22, 'Flavamatic' napsal: Hejdiku děkuji za odpověď a odkaz na inzerát. Musím říct, že tyto ručičky hodinkám opravdu sluší. Osobně bych chtěl dát do hodinek ručičky s lum. barvou a špičkou na konci. Asi se tohoto požadavku budu muset vzdát. Můj hodinář mi sdělil stanovisko z mého dřívějšího příspěvku. Ručky z jiných MPM nemám. Asi bych ještě našel své staré Festiny, ale obávám se, že tyto součástky nebudou do sportů pasovat. Zkusím zajít k jinému hodináři, třeba se dozvím něco nového. Edit: Chybka Možná by stálo zato zavolat do MPM a pozeptat se jestli by ti do hodinek nedali ručky z jejich jiného modelu. Servis mají,takže by to mohlo klapnout???
Sergeant1 Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Dnes jsem komunikoval s jedním hodinářem z Děčína a dal mi informaci, kterou má od včerejška (16.6.2011). Tyto primky RSG44-BLACK http://prim-hodinky.cz/sortdetail1.php?id=120 se začínají prodávat v novější verzi. Na pohled jsou naprosto stejné, jen mají průhledné dno a 21 kamenů na ciselniku místo 17.
kuncák7 Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Díky za info, budu o nich hned uvažovat.
hejdik Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 V 17. 6. 2011 v 10:11, 'Sergeant1' napsal: Dnes jsem komunikoval s jedním hodinářem z Děčína a dal mi informaci, kterou má od včerejška (16.6.2011). Tyto primky RSG44-BLACK http://prim-hodinky....ail1.php?id=120 se začínají prodávat v novější verzi. Na pohled jsou naprosto stejné, jen mají průhledné dno a 21 kamenů na ciselniku místo 17. No tak abych pravdu řekl,protože mám trošku zkušenost s těma kvarckama,tak mám jistou představu o tom,jaké ty hodinky od MPM asi jsou. Nechci je nijak shazovat,či něco podobného,ale za takovouhle cenu bych rozhodně radši šáhnul po něčem jiném. Např. po nějakých SEIKO ,třeba model SKX007. Mám trochu pocit ,že se i zde u MPM snaží nehorázně vydělat na tom nápisu,který hodinky nosí,stejně tak jako ELTON.
Návštěvník admira Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 takze vsechny uz ted maji 21 kamenu a pruhled na strojek... ODKAZ
WDW Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Tak jsem si ze zvedavosti pořídil ty "nové" MPM Prim automat s průhledným dnem, mám i ten předchozí model, na první pohled je tam podstaný rozdíl - nový model má o mnoho výraznější, jasnější indexy.
WDW Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 V 23. 6. 2011 v 20:56, 'admira' napsal: takze vsechny uz ted maji 21 kamenu a pruhled na strojek... ODKAZ 21 kamenů měly i ty předchozí, i když bylo na čiselniku uvedenou 17, byl to jen retro číselník Vypadá to, že nová produkce bude již dle odkazu, ještě se však dají koupit i ty předchozí, dnes jsem je viděl v hodinarstvi Je to už vlastně třetí typ, pokud to tak půjde dál byla by to hezká sbírka....:-)
Gorole Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 V 18. 6. 2010 v 14:50, Biges napsal: Zdárec! Jo, jo, dojmy mám. První dojem je, že na mojí pracku jsou to hodinky příliš velké, vypadám s ním jako s orlojem. Já vím, dneska je to v módě, ale já jí na chuť nepřišel. Dále:- Ačkoli to tak z fotek na webu nevypadá, ručky jsou fluorescenční.- Samotná fluorescence ruček a ciferníku je nic moc, chtěl jsem to vyfotit pro srovnání s jinými Primkami, ale bez zrcadlovky mi to nejde, snad o víkendu.- Na první pohled je barva nanesena rovnoměrně, ale fluorescence není rovnoměrná, indexy 8, 9 a 10 vypadají 'zašpiněně', prostě tam kusy barvy chybí. Přikládám foto z mobilu při nasvícení UV svítilnou.- Souhlasím s Mischou, že řemínek je poněkud podivný a ono vlnění na něm není moc pohodlné.- Strojek je velmi přesný a tichý, při natahování je tedy slyšet samotný samonátah.- Dále souhlasím, že nápis PRIM je možná zbytečně velký.- Datumovka by proti tomu mohla být větší.- Vnější kovová luneta je trochu posunutá proti směru hodinových ručiček, je to v zásadě na reklamaci.- Seshora matné nožičky jsou hezké, z boku je ale pouzdro leštěné, což nevypadá hezky, taky je to magnet na otisky.- Lesklé víčko, to je to samé, ta leštěná úprava nic moc, stále mám tendenci to čistit. Modré Prim Sport jsou moje, modré Prim Sport 2 jsou Honzy.manty. 09062010187-PS_MPM a PS2A modre-m.jpg 09062010188-PS_MPM a PS2A modre-m.jpg 09062010203-PS MPM a PS modre-m.jpg 18062010224-m.jpg Opravdu je ta pootočená luneta na reklamaci?
financ Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 V 28. 6. 2015 v 12:33, Gorole napsal: Opravdu je ta pootočená luneta na reklamaci?pročítáš to tu opravdu poctivě. Ale po pěti letech bych to už neřešil
Gorole Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 Ono já tu lunetu mám trochu posunutou :-)
financ Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 V 28. 6. 2015 v 12:39, Gorole napsal: Ono já tu lunetu mám trochu posunutou :-)se nediv, když si kupuješ čínský hodinky.Buď reklamace a jestli to už nejde vyměnit, tak lunetu sundat a přelepit.Anebo na to hodit bobek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se