Josef01 Odesláno 15. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Tak telefon Vertu Ascent Ti dorazil, naprosto v pořádku a opravdu jako nový, takže 100% spokojenost. Díky stejnému výrobci Nokia je ovládání identické jako u mého telefonu, takže žádná změna. V ruce sedí pěkně (není to žádný drobek) a má včetně baterie 165 g (tedy o 10 g více než moje Nokia 8800). Zvuk je ale opravdu úžasný, něco takové jsem ještě neslyšel (zvukový rozsah Yamaha opravdu zvládla na jedničku), felefon naplní bez problému velkou místnost zvukem a díky tomu nepotřebuje přídavné reproduktory a po doteku v místech reproduktorů lze prsty cítit chvění telefonu díky vystupujícímu zvuku. Podsvícení a displej můžete vidět na posledním snímku, je opravdu parádní. Synchronizace kontaktů probíhá pod prakticky stejnym SW od Nokia tedy PC Suite, tedy stačí zazálohovat starý telefon a obnovit data ze zálohy do nového telefonu. Všechny kontakty telefon zobrazí i s českými znaky, přestože nemá lokalizaci. Závěrem musím říct naprostá spokojenost a je lepší než jsem doufal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lolohh Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 To je vážně telefon s růžovou kožkou? Máš k němu náhradní oblečky?
Benne Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 To bude skôr červená, aj keď vyzerá ako ružová ja by som šiel skôr do modrej alebo čiernej, ak to nie je pre ženu samozrejme.
Josef01 Odesláno 16. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2010 Je to skutečně tmavě červená na webu to vypadá opravdu malinko do růžova tím nasvicenim.
Diamondking Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 Josefe a na jak dlouho vidíš životnost toho hezkého kousku, nemyslím tím jak dlouho bude fungovat, ale jak dlouho Ti vydrží. Mě totiž mobil vydržel nejdýl rok a půl. Jinak gratulace..moooc hezký .)
Josef01 Odesláno 16. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2010 Díky, já jsem na tom podobně, 1,5 roku je ale slušný průměr, oproti chronomagorovině
Josef01 Odesláno 17. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2010 Ještě jsem dokoupil pouzdro a nechal udělat ve Vertu boutique upgrade FW při pití výborné kávy, tak pár fotek pro inspiraci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Milan156 Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Odesláno 25. června 2011 (upraveno) Nový TAG Heuer Link, zatím výrobce vypustil jen tohle video bez dalšího infa. Jen, že to má být luxusní smartphone s Androidem http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MPDG7w3KYcM a tady je toho ukázáno trošku více:http://vimeo.com/25447778 Upraveno 25. června 2011 uživatelem Milan156
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se