Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak telefon Vertu Ascent Ti dorazil, naprosto v pořádku a opravdu jako nový, takže 100% spokojenost. Díky stejnému výrobci Nokia je ovládání identické jako u mého telefonu, takže žádná změna. V ruce sedí pěkně (není to žádný drobek) a má včetně baterie 165 g (tedy o 10 g více než moje Nokia 8800). Zvuk je ale opravdu úžasný, něco takové jsem ještě neslyšel (zvukový rozsah Yamaha opravdu zvládla na jedničku), felefon naplní bez problému velkou místnost zvukem a díky tomu nepotřebuje přídavné reproduktory a po doteku v místech reproduktorů lze prsty cítit chvění telefonu díky vystupujícímu zvuku. Podsvícení a displej můžete vidět na posledním snímku, je opravdu parádní.

Synchronizace kontaktů probíhá pod prakticky stejnym SW od Nokia tedy PC Suite, tedy stačí zazálohovat starý telefon a obnovit data ze zálohy do nového telefonu. Všechny kontakty telefon zobrazí i s českými znaky, přestože nemá lokalizaci.

Závěrem musím říct naprostá spokojenost a je lepší než jsem doufal :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Josefe a na jak dlouho vidíš životnost toho hezkého kousku, nemyslím tím jak dlouho bude fungovat, ale jak dlouho Ti vydrží. Mě totiž mobil vydržel nejdýl rok a půl. Jinak gratulace..moooc hezký .)

Odesláno

Ještě jsem dokoupil pouzdro a nechal udělat ve Vertu boutique upgrade FW při pití výborné kávy, tak pár fotek pro inspiraci :)

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...