bandicoot Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 A kterej prosim Te ? No přece ten, co ověřil pravost reneeiných breitlingenů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 No přece ten, co ověřil pravost reneeiných breitlingenů... Jo ja jsem zapomel, ze jsme ve funny vlakne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 No přece ten, co ověřil pravost reneeiných breitlingenů... Tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 Jo ja jsem zapomel, ze jsme ve funny vlakne. Je mi jasný, že tenhle vtípek už neni uplně aktuální, ale slyšel jsem o tom teprve včera, tak jsem to chtěl vidět na vlastní oči :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 luxus. Já mám doma "rolexky" nafotím a postnu to někde... Ale asi až přes víkend :-)Ale aby to Renee nechtěla koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 Ach ty Breitlingeny, to me vzdycky zahreje u srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hommer1 Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2010 (upraveno) ona tam dala jen špatnou fotku má doma opravdové skvosty a tam se na ciferníku psalo breitling geneve od toho vznikl breitlingen.:-) Upraveno 28. září 2010 uživatelem hommer1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 Tak jsem si toto vlákno konečně taky přečetl a byla to fakt p...l, ovšem budu pevně a naivně věřit, že tady bude podobných do budoucna co nejméně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/21627-breitling-super-diver/page__p__307766__hl__breitling__fromsearch__1#entry307766 Já mám taky jedny takový, nechcete je někdo za 50 litrů ( čehokoliv) Pro šťouraly uvádím, že voda už vyschla. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 http://forum.chronom...__1#entry307766 Já mám taky jedny takový, nechcete je někdo za 50 litrů ( čehokoliv) ? Pro šťouraly uvádím, že voda už vyschla. Tak ten strojek nema chybu :-D A ten mohutnej antishock :-D ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spec Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Sakra čo to malo toto byt?Pri niektorych obrazkoch som nemohol.Co čakala že jej tu da niekto certifikat že su prave? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David.Prazan Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Mam dotaz ma to vodotrysk Ja jen, ze kdyz nekdo kupuje takoveto hodinky a ma je z prvni ruky vetsinou k nim ma vsechny nalezitosti kartz atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Tak jsem to dočetl. Nejdříve jsem se divil jak s ní snow tak zhurta vyběhl na první dobrou, ale je vidět, že se vyzná. ještě bych poznamenal, že cena 4999 Kč nebyla na Aukru dána náhodně. Podvod za 5 000Kč už je klasifikovaný jako trestný čin - s daleko vyšší sazbou a hrozícím kriminálem. no, příspěvěk přesně o půlnoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David.Prazan Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Jiste maji cerifikat pravosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugic11 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Tak tohle je masakr............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breitling SA II. Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Ahoj, jsem tu nový takže pokud něco dělám špatně tak se omlouvám.........nicméně potřebuji radu......cca před dvěma měsíci jsem si koupil nové Breitling Super Avenger II......nenosím je denně, ale tak cca 30-40x jsem je naruce měl.....teď jsem ke své hrůze zjistil, že už na nich mám škrábanečky....je to normální? Dá se to nějak rozleštit?......Jsem z toho celkem na nervy......Děkuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricek Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 to je ale blbá otázka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Ahoj, jsem tu nový takže pokud něco dělám špatně tak se omlouvám.........nicméně potřebuji radu......cca před dvěma měsíci jsem si koupil nové Breitling Super Avenger II......nenosím je denně, ale tak cca 30-40x jsem je naruce měl.....teď jsem ke své hrůze zjistil, že už na nich mám škrábanečky....je to normální? Dá se to nějak rozleštit?......Jsem z toho celkem na nervy......Děkuji za radu Nu normální to je, stačí lem košile a mikrovlásečnice jsou na světě. rozleštit se to dá - ale je to zbytečné, protože dalším používám si je opět vyrobíš znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se