Dali Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Maniaci jak stíháte psát tolik příspěvků, já je nestačím ani číst, vy snad nepracujete. K hodinkám- souhlasím s ručkami i s logem. Co se týče nápisů tak jasně angličtina, ted už asi nic rozumného česky nevymyslíme, ale jak jsem zpozoroval rozbíhá se další l.e. leteckých hodinek a já bych zkusil češtinu použít tam tu myšlenku bych neopouštěl moc by se mi to líbilo. 40 let kalibru 66 s označením na hodinkách (na dýnku)je dobrý nápad, pokud se to tam vleze jsem pro.
Prokop Odesláno 6. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 S ohledem na marketing by byla samozřejmě cennější série 40ks, když jde o výročí 40 let od zahájení produkce. O tom bych možná ještě zauvažoval. Ale je to na vás. Jinak přemýšlejte o tom, jak na to dýnko dostaneme všechny ty popisy, které tam chcete mít a v jakém znění. Máme k dispozici 6 polí v délce cca 10 písmen. 1) CHRONOMAG 2) LIMITED 3) EDITION 4) 2005 - xx/xx 5) 40 YEARs 6) PRIM Cal. 66
Prokop Odesláno 6. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Aktuální rekapitulace objednávek a číselné řady - červeně jsou označení ti, kteří mi ještě nedodali vyplněný specifikační formulář: 1 odklizec2 Dali3 zdenda4 ondraj5 Mnovace6 Chronomag7 Kamil8 Viktor9 Lukáš10 Magnus11 cigi12 cigi13 cigi14 JJ 15 Kalimero16 Dusen17 Dali II 18 Pachollini19 Honza4920 Peca21 Kamil II.22 Peter23 Honza24 tomas25 tomlin26 Lom27 MB28 Prokop29 old black30 (poslední kus) vyhrazen pro firemní muzeum PS: Limitovaná série je uzavřena! Příjem další objednávky by byl umožněn pouze v případě, že by někdo odpadl. Adepti jsou označeni červeně, ale nepředpokládám, že by se své šance vzdali. Čas mají do 15.1.2006!
Prokop Odesláno 6. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 S ohledem na marketing by byla samozřejmě cennější série 40ks, když jde o výročí 40 let od zahájení produkce. O tom bych možná ještě zauvažoval. Ale je to na vás. Jinak přemýšlejte o tom, jak na to dýnko dostaneme všechny ty popisy, které tam chcete mít a v jakém znění. Máme k dispozici 6 polí v délce cca 10 písmen. 1) CHRONOMAG 2) LIMITED 3) EDITION 4) 2005 - xx/xx 5) 40 YEARs 6) PRIM Cal. 66
Viktor Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Mně by se limitovaná edice 40 let cal. 66 / 40 kusů líbila a myslím, že by se to i prodalo, možná by cena mohla být trochu jiná pro první třicítku aktivních účastníků, ne dramaticky, spíš symbolicky. Sdílím názor, že limitované edice jsou opravdu limitované, když je to do padesátky, co je nad už není limitovaná edice ale čistý marketing, takže 40 nic nedegraduje. Ale muselo by to být vše s kalibrem 66, to už nastalo nebo je pořád někdo, kdo chce automat? Navržené nápisy na dno se mi zdají dobré, jen jsem tam ještě chtěl mít SAPPHIRE, a možná jen L.E. místo Limited Edition.
Prokop Odesláno 6. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Já bych byl také pro L.E. - myslím, že tomu každý rozumí a uspoří to mraky místa. Druhá varianta je: 1) CHRONOMAG 2) L.E. 2005 3) No. xx/xx 4) 40 YEARs 5) PRIM Cal. 66 6) ............. (cokoliv)
cigi Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Lukáš Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 to cigi: Zkoušíš to moc pěkně, ale v těch jewels je už jasno...budou na číselníku
cigi Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
odklizec Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Asi bych dal "Limited Edition" jako "L.E." usetrime misto. Vodotesnost, pokud bude jak predpokladam 5ATM, bych tam dal, tech "40 years" asi ani ne. To podle mne nikomu nic nerekne. I kdyz to logicky spojis s tim "PRIM cal. 66", to podle mne stejne moc lidem nedojde. To muze byt v certifikatu, ale na dynko se to podle mne uz nehodi.
Lukáš Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Souhlasím, že by se mohl lišit font nápisů. Težko říct, já osobně mám rád jednoduché číselníky, ale počet kamenů tam tak nějak patří. Možná vidět počítačovou vizualizaci obou variant, pak bych se k Tvé možná i přiklonil, ale zatím ne. Záleží na představivosti, tu máme ale každý jinou....
Lukáš Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Já vím, ale tam třeba nerozlišíš ani menší diferenci co se týče ručiček, ve skutečnosti je dost důležité světlo, stíny, apod. Určitě víš, že kolikrát něco vypadá na obrázku, fotce lépe než ve skutečnosti, ale někdy také o dost hůře. A veř mi, že až uvidíš Lineu 40mm s nápisem 17 Jewels, tak budeš móóóc spokojenej
Návštěvník peter Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 pokiaľ ide o "40 years" mne je osobne jedno, či to tam bude alebo nie, ale myslím si, že by to malo skôr význam, keby sa ten strojček ešte vyrábal , ale takto .....? tento prispevok sa týka len výpovednej hodnoty nápisu "40 years", pokiaľ ide o počet kusov L.E. nemám nič proti rozšíreniu na 40 ks, ak by to malo byť marketingovou výhodou.... Ja si osobne myslím, že exluzivita je rovnaká pri 30 ks ako pri 40 ks...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Já bych tam taky necpal 40 let (možná ještě tak do certifikátu) a zároveň bych nerozšiřoval l. e. na 40 kusů.
Gordok Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Kdyby bylo nějaké rozšíření, tak bych řekl na 33 kusů. Je to pěkné číslo a souvisí to s kal. 66 A hodně bych pak prosil o rezervaci jednoho kousku na květen/červen Ach ta utopie
cigi Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 (upraveno) .. Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
odklizec Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Za sebe musim rict ze radeji "17 jewels" a klidne i "MECHANIQUE" nez "Chronomag". To neberte jako straneni se od identifikace k foru, to ani zdaleka. Ale proste to beru jako cosi "reklamniho", co na cifernik nepatri. Tehnle typ nicnerikajici (z pohledu nezainteresovaneho cloveka) informace se na cifernik proste nehodi. Velmi se to totiz blizi chronometru nebo chronografu a neni to ani jedno.
Návštěvník peter Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 web chronomagu je vynikajúca záležitosť, dokonca sa dá povedať, že spája ľudí, ale na číselníku hodiniek sa podľa mňa viac hodí 17 jewels . . . . . . . editáciou chcem len povedať, že kým som písal svoj príspevok, pribudol odklizečov, ktorí povedal vlastne to isté, čo môj....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se