old black Odesláno 15. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2006 Promiňte, ale neodpustím si druhý pokus upozornit na opakování informace o 17 kamenech. Nepotřebujete tento řádek na jinou informaci? (Elegant Linea ...)
Ondraj Odesláno 15. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2006 Také nechci lva, ten strojek i hodinky by si měl zachovat svou tvář, tohle mi tam nějak nesedí. Také se mi nelíbí 2x stejná multijazičná informace o kamenech. Na dno bych to nedával (mohli bychom to tam tedy doplnit ještě česky a rusky případně německy :-) ) Jinak průměr hodinek 40, zase další magické číslo jsem si uvědomil. Jinak je ale vše OK
Gordok Odesláno 15. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2006 Mě se to v hlavě rozleželo a tištěného lvíčka nechci Ne, že by to nebylo hezké, ale když už bych ho tam chtěl mít, tak vyrytého. Za tím bych cítil, že si s ním dal někdo poctivou práci a zapadá do ideje celých hodinek. Je to romantičtější
watch Odesláno 15. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2006 Za vyryteho lvicka bych priplatil, ale musel by to byt jednotici prvek cele serie, Ale nemyslim si, ze je to realne. Informace o poctu kamenu se podle meho nazoru hodi lepsi na cifernik. Na dynku je celkem zbytecna.
Prokop Odesláno 15. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2006 Pokud uvolníme jedno pole - s informací o počtu kamenů - na dýnku, nač ho použijeme? Upozorňuji, že uvádět tam systém protinárazového uložení setrvačky je nesmysl, protože někteří z vás mají strojek se systémem Incablock a ostatní se systémem KIF. Systém je funkčně obdobný, jen provedení je jiné.
Ondraj Odesláno 15. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2006 A musí tam něco být ? Bylo by to nevyvážené ? Co třeba materiál nerez. Ale netuším, jak by to vypadalo fr.
Gordok Odesláno 15. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2006 Místo na dýnku by se mohlo zaplnit krátkým latinským citátem na téma hodinek či času, ale na tom se asi těžko shodnem Jestli se tam vůbec vejde ...
Prokop Odesláno 15. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2006 Prázdné pole bych tam nenechával. Někdo ho využije pro své jméno (pokud si přál individualizaci) a pokud by se tam dávala informace o materiálu pouzdra, zněla by: ACIER INOX
Prokop Odesláno 15. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2006 Tak právě byla obsazena předposlední pozice v CH.L.E., jsem zvědav, kdo si urve tu poslední.
Honza49 Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Jsem pro lvíčka. Ale........... Chtěl bych mít někde na hodinkách vyryté své jméno, a strojek, který jsem dodal má vyryto PRIM a CZECHOSLOVAKIA. Pokud to v Eltonu nějak dají dohromady, sám si to nedovedu představit jak, může být i lvíček. Honza49
Honza49 Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Takový okamžitý nápad, nepsat na dýnko počet kamenů, když už jsou na ciferníku, místo toho napsat jméno a pak by byl lvíček bez problémů. Šlo by to? Honza49
watch Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 PRIM navrhoval podobne reseni: "Prázdné pole bych tam nenechával. Někdo ho využije pro své jméno (pokud si přál individualizaci) a pokud by se tam dávala informace o materiálu pouzdra, zněla by: ACIER INOX" Take si myslim,ze je to lepsi nez informace o poctu kamenu.
Smolik Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Docela se mi zamlouva to reseni, jak pise Honza49.
Honza49 Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Kolik by tedy stál ten lvíček vyrytý? Pokud do 5kkč, tak bych o tom začal vážně uvažovat, kdyby ho chtěli všichni. Honza49
watch Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Vyryty lvicek do 5 kilo jako jednotici prvek cele serie neni spatny napad. Obavam se ale, ze to vyjde na podstatne vic. Mimo to se na tom asi vsichni nedohodnem.
odklizec Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Muj nazor je, ze vseho moc skodi. Ja osobne budu naprosto spokojeny s napisem "Prim Czechoslovakia" Hodinek ktere ho maji je porad dost, takze kdyz si vsichni sezeneme strojky s timto napisem, budeme mit skvely jednotici prvek a bez nutnosti hlasovat a dohadovat se o dalsich moznostech, pripadne neco doplacet? Ja uz jsem si davno stanovil financni hranici na hodinky PRIM, kterou nehodlam prekracovat. A je tady i spousta lidi, kteri to maji tak tak a jakekoliv dalsi zvyseni ceny proste nevezmou. Zkuste myslet i na to!
Návštěvník peter Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Pokiaľ ide o jazyky, zdá sa mi kombinácia eng/ciferník a fr/na spodnom uzávere príťažlivejším riešením. Ak to však bude celé v angličtine, nebude mi to extrémne vadiť. Pokiaľ ide o leva, fakt neviem, aký dôvod by som si mal vymyslieť, aby som bol za. Spomínam,si, že kedysi bola tuším kniha alebo niečo podobné (ešte za ČSSR) o futbale a volalo sa tuším "S lvíčkem na prsou". No, už si to nepamätám. Ideovo by mi to nevadilo, ale esteticky asi áno. Neviem si tú tlač celkom predstaviť, ale nepredpokladám, že by sa mi to páčilo. Principiálne by mi asi vadilo, že je to len lacná náhrada niečoho, čo ak tam má byť, tak to tam má byť vyryté. Musím však dodať, že iniciatívu PRIMU si treba vážiť.
watch Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Byl to jen takovy napad. Hlavni je ale se dohodnout a mimo strojku s napisem "PRIM-CZECHOSLOVAKIA" je i napis Chronomag jednotici prvek cele serie.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se