Viktor Odesláno 2. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2005 Tak jsem se stavil v jednom bazaru. a ve kterém ? Praha, Nekázanka.
Lukáš Odesláno 2. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2005 to PRIM: Děkuju za přiřazení do tabulky, s přiřazeným číslem souhlasím, dokonce je moje oblíbené,(samozřejmě je Váš postup spravedlivý), takže pokud mi zůstane, budu rád. Objednávku zašlu zítra. Všem přeji pěkný víkend Lukáš
Dali Odesláno 2. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2005 Prosím o definitivní přeřazení na varianta černá jedna kalibr 66, No. 2 Díky Myslím, že l.e by měla svou svou hodnotu, kdyby se nám podařilo shodnout na variantě 1, bílá nebo černá s Prim kalibrem. Celá diskuze k tomu začíná pomalu směřovat, zapřemýšlejte.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2005 Tak se zdá být jasné, která varianta je většinová! Pro variantu 1 se vyslovili: Odklizec, Dali, Zdenda, Ondraj, Kamil, Cigi (3x), Kalimero, Dusen, Peter, Pachollini a Viktor CELKEM 13 KUSŮ HODINEK Pro jiné varianty se vyslovili: Mnovace, Chronomag, Kubson, Magnus, Peca, Lukas, JJ a Radim CELKEM 8 KUSŮ HODINEK Vážení, bylo mi ctí s vámi spolupracovat na této l.e., já už svou objednávku Primovi poslal
odklizec Odesláno 3. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2005 To je jinak velmi zajimave..toto uz je v podstate 3 hlasovani o tom, ktera varianta se libi nejvic a pokazde je pomer zajemcu jiny
Lukáš Odesláno 4. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2005 Taková otázka k modelu černá trojka.....ohledně číselníku, ponese logo PRIM Manufacture 1949, toje samozřejmost, ale bude počet kamenů, nebo ne? Co nápis CZECH MADE, já bych ho bral, je třeba, aby bylo vidět, kde ty krásný hodinky vyrábějí. Co "Chronomag Limited Edition xx/xx". bude na dýnku nebo jinde? Díky Lukáš
odklizec Odesláno 4. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2005 Popis poctu kamenu nebo napis automatic zatim nebyl doresen pokud vim. Czech Made urcite bude a napis chronomag l.e. bude urcite na dynku.
cigi Odesláno 4. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2005 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
odklizec Odesláno 4. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2005 Za sebe musim rict, ze neshledavam nic zajimaveho na vterinovce v barve ciferniku. Prijde mi to dost od veci a radeji si zaplatim za vterinovku ve stejne barve jako ostatni rucicky
odklizec Odesláno 4. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2005 Ja v podstate nemam nic proti jine barve sekundovky, ale obavam se, ze cerna barva na sekundovku nebude to prave. Neco jineho by bylo treba cervena sekundovka, ale to by zaroven by bylo dobre mit cervenou niti sesity cerny remen z kvalitni kuze. To pak vypada super. Jenze na to je treba i spravny druh hodinek..neco sportovniho. Treba toto je naprosta bomba rekl bych..
Ondraj Odesláno 4. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2005 Bylo by špatné mít na dně hodinek "Chronomag limited edition 2005" a na rotoru či můstku xx/xx ? Další jiná edice v roce 2005 už určitě nebude.
cigi Odesláno 5. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2005 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Lukáš Odesláno 6. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2005 Bylo by dobré odlišit L.E. nějakým znakem, který PRIM do výroby nikdy nezavede, ručičky jsou dobrý nápad, ale také neshledávám nic zajímavého. Ale hoďte sem každý nápad..... To datum k L.E. se osobně mě moc nelíbí. Měli bychom se domluvit co ty kameny nebo nápis Automatic, já jsem pro ani jedno na číselníku neuvádět.
odklizec Odesláno 6. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2005 Ja bych navrhoval to vyfrezovane CH na korunce. Ale jednak je to nejiste a nebylo by to podle vyjadreni pana Prokopa hned (ostatne stejne jako frezovany napis na zadni strane).
zdenda Odesláno 6. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2005 Nápisy omezit na minimum, s tím souhlasím. Číslování bych se přikláněl k pořadovému číslu/počet kusů, bez data. Když to bude možné s tou korunkou, klidně počkám, už jsem se smířil s pozdějším termínem. Je to pro nás poučení, že další hodinky musíme začít vyrábět dřív=) a co nápis Chronomag na přezku tahu?
cigi Odesláno 6. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2005 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
odklizec Odesláno 6. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2005 Co se mne tyce, je mi jedno, jake bude mit pasek zapinani, protoze stejne budu experimentovat s vice druhy pasku Co se tyka jednotneho znaku limitovane edice a tedy hlavne designu naprosto souhlasim. Porad si myslim, ze by mela byt jedna zakladni verze, u ktere by bylo zaruceno, ze se uz nebude vyskytovat v dalsi vyrobe, jinak cela l.e. v podstate postrada smysl, mimo toho, ze jsme byli u toho, kdyz se designovalo a vyrobilo prvnich 20ks A pokud nekdo bud chtit neco jinak oproti zakladni variante, resi to zvlast s panem Prokopem. Co by mohlo byt opravdu skvelym znakem teto l.e., kdyby cela serie obsahovala ceske strojky. Na druhou stranu, nejsem si jisty, ze se mi chce investovat dalsich 3000 do renovace a integrace x let serioveho strojku, jehoz porizovaci cena je dneska nejakych 300KC za kompletni hodinky? Navic si dodam vlastni strojek, tim by se z nakladu na vyrobu mela odecist cena ETA strojku 2824, jehoz cena se muze pri velkoodberu pohybovat kolem 50-100EUR? Ale momentlane je to tak, ze se k zakladni cene 12000 (kalkulovana cena vcetne ETA strojku) pripocte 3000 za renovaci a integraci PRIM strojku? Je mi lito, ale zas az tolik si seriove vyrabeneho strojku PRIM asi necenim, i kdyz priznavam, ze bych ho v tehle edici chtel mit Ale jsou urcite hranice nostalgie, chteni a zdraveho rozumu.
cigi Odesláno 6. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2005 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Návštěvník Kamil Odesláno 6. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2005 Cigi má pravdu, že 3 tisíce navíc jsou za úpravu pouzdra. Ale pravdu má i odklizec, že by se měla odečíst cena ETA strojku. Nebo nám snad chce Prim tvrdit, že ho mají zadarmo??? Na zaklapávací kovovou sponu jsem zapomněl, taky bych ji chtěl, asi to bude stačit upřesnit při placení zálohy (objednávku jsem již poslal). Matně si vzpomínám, že by to mělo být o dvě až tři stovky dražší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se