Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno
Smutně koukali na svoje Q+Q, Bentime a Sectory :D

A ty značky je prosímtě co? Něco jako DUREX?????????? :D

Q+Q je myslím nějaká dvojice komiků, Bentime bude psí žrádlo a Sector snad vyrábí nábytek?

Návštěvník Kamil
Odesláno
Smutně koukali na svoje Q+Q, Bentime a Sectory :D

A ty značky je prosímtě co? Něco jako DUREX?????????? :D

Na to pozor! .....PRIM.... ...

Odesláno

To magor: pokud to bylo mířeno na mě, tak jak vidíte, neúčastním se této části diskuze, a to i přesto že jí plně rozumím.

A pokud jste chtěl upozornit na to, že sme donedávna vyráběli laserové zaměřovače pro řízené střely a zaměřovače pro řízení střelby z tanků, pak nemohu jinak, než přisvědčit.:)

Návštěvník Kamil
Odesláno
Řekl bych, že to byla jen žertovná reakce na zmínku o značce Durex - PRIMeros :)

Tak jest. :D :D :D :D :D

Návštěvník Kamil
Odesláno

To Prim: Tak koukám pane Prokope, vy si tady s náma asi užijete.... :( :| :) :D :lol: ;)

Odesláno

No občas nevím, co si mám myslet.:) A tak jsem stále ve střehu.:):)

Už jsem párkrát vyjádřil svůj soukromý názor a byla z toho pěkná mela, a tak se toho snažím vyvarovat, protože přeci jen mě lidé vnímají především jako zástupce ELTONu.

Odesláno

Konecně mám své Chronomagy :) Nádhera. Opravdu nádherné hodinky. Nikdo na mě nesměl nějakou dobu mluvit, protože jsem si hrál :)

Všech těch 1396 příspěvků stálo za to.

Výtěžek z aukce nemusí jít nějaké organizaci. Může jít i na nějaký konkrétní projekt.

Odesláno

Třeba. Může jít klidně i o dobročinný projekt. Když se peníze dají nadaci, tak vydražitel vlastně neví, na jaký přesný účel jeho peníze půjdou.

Zvolil by se konkrétní porjekt. Mohlo by jít o nějakou stavbu, nákup pomůcek pro postižené. Nebo klidně projekt dětských hodinek nebo podpora nějakého sportu, činnosti ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...