Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pánové, nevíte co to bylo za auto ve filmu Bodyguard s Costnerem? Myslím ten "pick-up" od Kosťi (modrý).

Upraveno uživatelem Berbatow
Odesláno

Pánové, nevíte co to bylo za auto ve filmu Bodyguard s Costnerem? Myslím ten "pick-up" od Kosťi (modrý).

Myslím, že Ford Ranchero, měl ho i Segal v jednom filmu, ale tam si moc dlouho nezahrálo.
Odesláno (upraveno)

Myslím, že Ford Ranchero, měl ho i Segal v jednom filmu, ale tam si moc dlouho nezahrálo.

Ne, ne já myslím osobní auto, které mělo dvoje dveře a vzadu odkrytý prostor.Myslím, že ve filmu "Nepřítel Státu" (Will Smith) ho měl Gene Hackman.

Ford to nebyl na tuty.

Už to mám. Chevrolet ElCamino.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Berbatow
Návštěvník Snow
Odesláno

Zajímalo by mě, jaký vůz se vám nejvíc líbil, pro mně se stal největším favoritem kabriolet Pontiac GTO. Schválně jsem se podíval co dnes automobilka nabízí a je to krom jedné výjimky k pláči.

Odesláno

Myslím, že by se v tomjle vlákně nemělo zapomenout ještě ne jeden kousek s bigblockem, Buick Riviera Boat Tail, ten na obrázku je r. 1973.

Toto auto řídil Nicolas Cage ve filmu Red Rock West. Závodil tam s nákladním vlakem :)

Návštěvník Snow
Odesláno

Kukuč asi ano, ale jízdní vlastnosti se zadní pevnou nápravou jsou na nic.

Odesláno (upraveno)

Kukuč asi ano, ale jízdní vlastnosti se zadní pevnou nápravou jsou na nic.

No, jízdní vlastnosti bych radši neřešil ani u jednoho zde prezentovaného vozuPosted Image

Upraveno uživatelem Horhe
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Podle mě největší ikona všech muscle-cars Shelby Cobra 427 S/C. Asi nejvíc kopírované auto, dnes ho jako stavebnici nabízí mnoho firem   :(. Mimochodem v Top desítce o které jsem psal v předcházejícím příspěvku o Buicku GSX je na 5. místě.

Edit - 

zdroj - http://www.toptenz.n...muscle-cars.php

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Já bych si nechal líbit třeba Chevrolet Corvair Corsa 1966, není to žádnej muscle car, spíš naopak. Imponuje mi na něm ta odlišnost od všeho americkýho z té doby.

Pohání ho vzduchem chlazený plochý šestiválec 2,7 l s nízkotlakým turbodmychadlem uložený za zadní nápravou, dává výkon kolem 180 koní. Nesmím zapomenout na nezávislé zavěšení na všech kolech, v americe a 65. roku ne úplně obvyklá věc. V různých karosářských variantách se jich vyrobilo přes milion což má společně s jeho neikoničností na svědomí, že jsou dneska prakticky za hubičku.

Jay Leno má taky jeden moc hezkej exemplář: http://www.jaylenosg...-corvair-corsa/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Tada
Odesláno

Corvair je určitě zajímavé auto, mělo i docela dobrý handling, když se dodržovaly správné tlaky v pneumatikách. Jediný problém prý byl, že splodiny z motorového prostoru mohly pronikat do kabiny :)

Odesláno

Zajímalo by mě, jaký vůz se vám nejvíc líbil, pro mně se stal největším favoritem kabriolet Pontiac GTO. Schválně jsem se podíval co dnes automobilka nabízí a je to krom jedné výjimky k pláči.

Jednoznačně Charger 1968-1970, ten xicht bez očí je pro mě nejvíc, temnota sama :P

Díky Snow za skvělý vlákno...

• Dát hlas 1
Odesláno

Za seba musim urcite pridat tohto fešáka Ford Fairlane r.66 nie je to sice taky namakany borec ako ostatne muscle cars z tej doby ale mne sa moc paci a jeden ma tu cest byt u mna na policke :D... vedla dalších z ikon ( lotus europa,triumph TR6,... )

Návštěvník Snow
Odesláno

Tak to zase trochu nastartuji.

1972 Oldsmobile 442 

1967 Oldsmobile 442 Convertible

Buick Electra 225 tady máte jednoho krasavce na plochu

Buick Riviera 

Buick Riviera - Maroon

1967 Pontiac LeMans 

1969 Pontiac GTO Judge - 356 koňských sil

1967 Ford Galaxy 500XL Convertible

1970 Ford Ranchero

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...