Berbatow Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 (upraveno) Dneska jsem byl u kamaráda v polsku, který servisuje americké auta. Měl tam nádherný Chevrolet Impala V8 obsah 7.0l. Komplet předělaný, digi palubovka nové sedačky z kůže el. ovládané. Stav 1A. Video z dneška zde: a zde: Nevíte někdo z kterého roku to může být, zapomněl jsem se ho zeptat. ZVUK NUTNÝ!!!!!! Upraveno 28. května 2010 uživatelem Berbatow
KFL Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 (upraveno) Historie: http://cs.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Impala Jinak krasavec! A ten zvuk je výbornej! Jak se ty hrnce na volnoběh hádají, skvělý! Upraveno 28. května 2010 uživatelem KFL
Návštěvník Tada Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 No to mě teda štve to auto Má 2x toli válců a 3x tolik objemu co teď já
Berbatow Odesláno 28. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2010 No to mě teda štve to auto Má 2x toli válců a 3x tolik objemu co teď já Tado, ale spotřeba bude taky trochu vyšší než tvoje stávající auto. Jinak musím potvrdit, že zvuk to mělo hodně drsný, třásly se mi všechny orgány v těle.
Návštěvník Tada Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 Tado, ale spotřeba bude taky trochu vyšší než tvoje stávající auto. Jinak musím potvrdit, že zvuk to mělo hodně drsný, třásly se mi všechny orgány v těle. Tak americký koráby jsou americký koráby, občas se jezdím podívat na sraz US aut do Luštěnic Nevim, já to včera počítal v hrubých číslech a vyšlo mi tak 10-11 litrů, což je na MX5 docela vrchní hranice, ale moc bych za to nedal, že to moje i líp pojede
sureshot Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 nadhera, zvuk ma dostal asi ako ked som pred rokmi pocul stareho harleya
Harry Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 Jestli chcete vidět a hlavně slyšet a cítit OPRAVDU silný auta a motory (ostatně motorky taky), jeďte se někdy podívat na závody dragsterů... U nás letos pojedou auta poprvé a ne ty nejsilnější, ale i tak to stojí za to... Co je ovšem z jiného světa, to jsou velké dragstery, které mají přes 6000! koní. To když nastartuje, máte pocit jako když vybuchlo peklo. A když to pustěj a rozjedou - musíte mít buď kvalitní sluchátka nebo si důkladně držet uši (používám profi Peltory a občas v nich elektronika vypíná, když tohle jede), ale i tak vám to moc nepomůže. Co je ale mnohem horší, je že vám to rozrezonuje celý tělo, břicho a hrudník. Když se tyhle auta rozjedou, peklo vás pohltí. Rezonance a tlakové vlny vám ovlivní tlukot srdce (ale opravdu!), pociťujete tu arytmii velmi silně. Kdo je blízko těch bestií a špatně to snáší, nebo jen není zvyklej - mívá závratě, dokonce i zvracení... Fakt je, že to na tribuně není tak silné, ale na startu ano. Zrychlení je neskutečné... Na řidiče působí obludné síly, z 0 na 100km/h to zrychlí pod 1!!!!! vteřinu!!! Nedokážu si představit co dělají s pilotem ty nejsilnější auta či motorky. Sám jezdím motorku ve střední kategorii úprav a už jenom co to dělá se mnou... Jezdím 400m pod 10 sec s rychlostí v cíli přes 220km/h. Na 200m mám ale už 190, pak chybí výkon. Existují motorky, které jezdí přes 300km/h už na 200m... Celou jízdu nesmím povolit plyn (musím jet s rukojetí nadoraz, mám tam čidlo a to když trochu cuknu s rukou, tak vypne režim vstřikování N2O a jsem bez výkonu...), nedýchám ani na nic nemyslím. Po více než vteřině od startu mi naběhne rajský plyn, který zvýší výkon o zhruba 50%. Je to jako když vás nakopne mula Během jízdy jenom řadím (čudlíkem na řídítkách, zařadí to elektropneumaticky za 40 milisekund, tedy 0,04 sec - a to bych nohou fakt nedal ) - což sotva stíhám, a pak také tělem udržuju směr a obě kola na zemi (i když je fakt, že při ideálním startu bych měl jet prvních 50m s předním kolem 5cm nad zemí). Mně se navíc často stává, že při náběhu rajského plynu a zařazení mi exploduje v sání a šlehají mi z motorky dvoumetrové plameny, což musím jednak ustát fyzicky a pak i psychicky - což bývá problém, protože se bojím o motor... No - a když člověk dobře připraví stroj a během ohřevu pneumatiky, startu a jízdy neudělá ani nejmenší chybičku a nemá závadu, tak může pomýšlet na dobrou jízdu a možná i výhru... A v závodě se jede vyřazovacím způsobem pavouk, takže těch excelentních jízd musí být několik v řadě, aby člověk vyhrál Jakákoliv chybička či zaváhání znamená v lepším případě prohru, v horším destrukci motoru či sanitku... Ale ta síla motoru, ten pocit při zrychlení a to krocení vší té síly, na hranici možností - jo, to stojí za to 1
mechano Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Jestli chcete vidět a hlavně slyšet a cítit OPRAVDU silný auta a motory (ostatně motorky taky), jeďte se někdy podívat na závody dragsterů... U nás letos pojedou auta poprvé a ne ty nejsilnější, ale i tak to stojí za to... Tak šoupni nějaké datum a místo, prosím.
sureshot Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 ... vybuchlo peklo no pekne si to napisal, prihovaram sa tiez za ten datum miesto a cas. diky
Horhe Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 (upraveno) Jestli chcete vidět a hlavně slyšet a cítit OPRAVDU silný auta a motory (ostatně motorky taky), jeďte se někdy podívat na závody dragsterů... U nás letos pojedou auta poprvé a ne ty nejsilnější, ale i tak to stojí za to... Co je ovšem z jiného světa, to jsou velké dragstery, které mají přes 6000! koní. To když nastartuje, máte pocit jako když vybuchlo peklo. A když to pustěj a rozjedou - musíte mít buď kvalitní sluchátka nebo si důkladně držet uši (používám profi Peltory a občas v nich elektronika vypíná, když tohle jede), ale i tak vám to moc nepomůže. Co je ale mnohem horší, je že vám to rozrezonuje celý tělo, břicho a hrudník. Když se tyhle auta rozjedou, peklo vás pohltí. Rezonance a tlakové vlny vám ovlivní tlukot srdce (ale opravdu!), pociťujete tu arytmii velmi silně. Kdo je blízko těch bestií a špatně to snáší, nebo jen není zvyklej - mívá závratě, dokonce i zvracení... Fakt je, že to na tribuně není tak silné, ale na startu ano. Zrychlení je neskutečné... Na řidiče působí obludné síly, z 0 na 100km/h to zrychlí pod 1!!!!! vteřinu!!! Nedokážu si představit co dělají s pilotem ty nejsilnější auta či motorky. Sám jezdím motorku ve střední kategorii úprav a už jenom co to dělá se mnou... Jezdím 400m pod 10 sec s rychlostí v cíli přes 220km/h. Na 200m mám ale už 190, pak chybí výkon. Existují motorky, které jezdí přes 300km/h už na 200m... Celou jízdu nesmím povolit plyn (musím jet s rukojetí nadoraz, mám tam čidlo a to když trochu cuknu s rukou, tak vypne režim vstřikování N2O a jsem bez výkonu...), nedýchám ani na nic nemyslím. Po více než vteřině od startu mi naběhne rajský plyn, který zvýší výkon o zhruba 50%. Je to jako když vás nakopne mula Během jízdy jenom řadím (čudlíkem na řídítkách, zařadí to elektropneumaticky za 40 milisekund, tedy 0,04 sec - a to bych nohou fakt nedal ) - což sotva stíhám, a pak také tělem udržuju směr a obě kola na zemi (i když je fakt, že při ideálním startu bych měl jet prvních 50m s předním kolem 5cm nad zemí). Mně se navíc často stává, že při náběhu rajského plynu a zařazení mi exploduje v sání a šlehají mi z motorky dvoumetrové plameny, což musím jednak ustát fyzicky a pak i psychicky - což bývá problém, protože se bojím o motor... No - a když člověk dobře připraví stroj a během ohřevu pneumatiky, startu a jízdy neudělá ani nejmenší chybičku a nemá závadu, tak může pomýšlet na dobrou jízdu a možná i výhru... A v závodě se jede vyřazovacím způsobem pavouk, takže těch excelentních jízd musí být několik v řadě, aby člověk vyhrál Jakákoliv chybička či zaváhání znamená v lepším případě prohru, v horším destrukci motoru či sanitku... Ale ta síla motoru, ten pocit při zrychlení a to krocení vší té síly, na hranici možností - jo, to stojí za to Upraveno 29. května 2010 uživatelem Horhe
Návštěvník Snow Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Na dragsterech jsem nebyl, dokážu posoudit, ale tenhle zvuk muscle-car z konce šedesátých a začátku sedmdesátých let znám a je famozní. Zrovna Chevrolet Impala se mi nelíbí, ale musím uznat, že je na jednu stranu pěkně zrestaurovaný, ale na druhou STRAŠNĚ zprzněný, když pominu kola, ty by sa daly přehodit, tak když jsem viděl palubku jako ze sci-fi polila mě hrůza. Můj favorit z kategorie amerik kdy stál galon benzínu čtvrťák. Mercury Cougar ročník 1971
Berbatow Odesláno 29. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Jo ještě jsem zapomněl, všimli jste si jak se při odjezdu to auto zvedne? Jak citroen.To je standartní pro tento model, nebo další vylepšení? Přidávám další video od stejného servisu. Tentokrát vše původní.
Andrew_C Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Zrovna Chevrolet Impala se mi nelíbí, ale musím uznat, že je na jednu stranu pěkně zrestaurovaný, ale na druhou STRAŠNĚ zprzněný, když pominu kola, ty by sa daly přehodit, tak když jsem viděl palubku jako ze sci-fi polila mě hrůza. Můj favorit z kategorie amerik kdy stál galon benzínu čtvrťák. Mercury Cougar ročník 1971 Přesně tak, vždycky mě celkem udivovalo jak někdo, kdo je ochotný utopit do renovace takového auta poměrně velké peníze ho nechá ve finále sprznit takovýma nesmyslama jako je digi palubka a rádobyhliníkový koberečky. Cougar je krásnej, to se musí nechat.
Harry Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 12.-13.6. se jede v Hošovicích (u Mnichova Hradiště), tam budou i pěkný motorky z evropy... Většinou mají i exhibici český US Cars. 17.-18.7. se jede v Bechyni a tam budou i auta z evropy. Tam bude určitě na co koukat, i mezi US auty. Loni byl i Jet Car. To vezmete tryskový motor o výkonu 15.000 koní ze stíhačky, přiděláte k němu kola a volant, posadíte do něj někoho s nulovým pudem sebezáchovy a pustíte na trať... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Velký auta a motorky se u nás nejezdí, na to nemáme dost peněz, ale fajn show je 13.-15.8. Nitrolympx v Hockenheimu. Není to daleko a tam je to nejlepší z evropy. USA je bohužel jiná liga Velký auta například a velký motorky třeba ...
Návštěvník Snow Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 To je standartní pro tento model, nebo další vylepšení? To je vylepšení modní v USA.
sureshot Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 wtf?! skvele! krasny zvuk je můj šálek kávy
Návštěvník Snow Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 je můj šálek kávy To je taková klasika, ale k Chevroletu Stingray jsem si nikdy nenašel cestu, vždycky jsem měl pocit, že bylo vyrobeno na efekt. Líbí se mi víc automobily se střechou. Další představitelem může být Dodge Challenger R/T, jen na okraj ten maličký detail v podobě rudých písmenek R/T na chladiči mě vždy dostane. Všimněte si, že má na rozdíl od jiných muscle-car má uhlazený design. Dodge Challenger R/T opět ročník 1971 1
sureshot Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 za toto diky! uz planujeme uvidime ci uvidime 12.-13.6. se jede v Hošovicích (u Mnichova Hradiště), tam budou i pěkný motorky z evropy... Většinou mají i exhibici český US Cars. 17.-18.7. se jede v Bechyni a tam budou i auta z evropy. Tam bude určitě na co koukat, i mezi US auty. Loni byl i Jet Car. To vezmete tryskový motor o výkonu 15.000 koní ze stíhačky, přiděláte k němu kola a volant, posadíte do něj někoho s nulovým pudem sebezáchovy a pustíte na trať... Velký auta a motorky se u nás nejezdí, na to nemáme dost peněz, ale fajn show je 13.-15.8. Nitrolympx v Hockenheimu. Není to daleko a tam je to nejlepší z evropy. USA je bohužel jiná liga Velký auta například a velký motorky třeba ...
Horhe Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 To je taková klasika, ale k Chevroletu Stingray jsem si nikdy nenašel cestu, vždycky jsem měl pocit, že bylo vyrobeno na efekt. Líbí se mi víc automobily se střechou. Další představitelem může být Dodge Challenger R/T, jen na okraj ten maličký detail v podobě rudých písmenek R/T na chladiči mě vždy dostane. Všimněte si, že má na rozdíl od jiných muscle-car má uhlazený design. Dodge Challenger R/T opět ročník 1971 To je prostě krasavec. Charger a Camaro 1969 mě taky moc berou.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se