honza71 Odesláno 1. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 krasa... ta posledni fotka je jak delana do kalendare na letni mesic Fakt ? Že bych zkusil štěstí a poslal to Viktorovi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 Fakt ? Že bych zkusil štěstí a poslal to Viktorovi ? Jasne, i ta predposledni je dobra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 Jasne, i ta predposledni je dobra. Kluci vy umíte jednomu spravit náladu. Oběma dík. Včera jsem si dost pochroumal svou hodinkovou duši, tak jste mi dnes udělali velkou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 Sorry že to zase otvírám, ale dneska jsem je viděl naživo v Bielsko Biala, nákupní centrum SFERA a jsou DOKONALÉ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Jaká byla cena v Polsku? Je lepší než v ČR ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Cena byla 6470 zlotych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2010 (upraveno) Nejhezčí Longines ze současné kolekce a zaroveň asi nejhezčí potápky vůbec! Mohu se zeptat jaká je výška hodinek? DiamondKing: Překvapuje mě, že je to docela dost. Čekal jsem, že budou v Polsku hodinky levnější jako u nás... jako spousta jiných věcí. Musím se někdy o víkendu skočit podívat do Cieszyna, prý je tam na ul. Glęboka hodinářství a mají i zajímavé ceny + jsou ochotni dělat zajímavé slevy. Ale nevím co tam mají. Upraveno 28. července 2010 uživatelem adamjursa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2010 Já byl v Bielsku OC Sfera a asi týden nato v Krakowě v Galerii Krakow stály úplně stejně....třeba TH Carrery byly za 9900 Zl...ceny asi jak u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2010 Cena byla 6470 zlotych I když je teď zloty za šest, tak je to dost. Pod 30 tis. se ale nové koupit asi nedají - např. i na authenticwatches je mají za 1500 USD (plus přídné clo a DPH). Na koscomu je nemají - jaká je cena v ČR?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 U Hanáka v Brně mě velmi zaujaly. Šel jsem se tam podívat na hodinky jiné produkce, konkrétně mě zajímalo jestli mají už dnes nevyráběné Omegy Seamaster 2254 (samozřejmě je neměli). A čirou náhodou se kouknul do vitríny na Longines a nejvíce mně zaujaly právě tyhle Legend Diver. Vlastně se mi od Longines nic nelíbí, až na tyhle a to hodně. Asi bych měl těžké rozhodování s datumem/bez datumu. Strojek mají klasickou ETU 2824? Na stránkách várobce jsem je nenašel, ale asi blbě hledám.OT: Stejně skončím u Damasko (ted jsou v kurzu a děsně in) a tyhle počkaj A majitelům gratuluji! Jsou nádherné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Strojek mají klasickou ETU 2824? Upravovaná ETA 2824 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj85 Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 Mam slabost pre retro kusky a re-edicie.Zohnat v dnesnej dobe poriadne compressor-watch nie je jednoduche.O to viac ma beru.Skutocne nadhera,palec hore;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Tak dnes došlo na facelitf. Originál syntetika zůstane na dovču k vodě a parádu večer na báru budu honit s tímhle krokoušem od Ondry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 tak to je peckova fotka a peckovy remen. o hodinkach ani nehovorim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Hodinky jsou suprové i na tom originalním syntetickém řemenu i na krokodýlkovi. Jejich cena je vážne trochu "masitá". Cca 40tis v Polsku, 36tis v Německu a 45tis u nás? Fakt sem měl celou dobu za to, že sou aspoň o 10 papouchů levnější No nic já asi budu obdivovat jen na fotkách... ale majiteli každopadně gratuluji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcmasakr Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Máte někdo tip na obchod, kde by byly k vidění? Obeslal jsem všechny hodináře v Praze a nikdo je nemá. Může být mimo Prahu, v přilehlých německých zemích ... Oslovily mě na první pohled, ale před případnou koupí je musím vidět a vyzkoušet na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 (upraveno) Zkus napsat těmhle : www.klenotyprovaznik.cz . Mají obchody v Chomutově, Žatci,Teplicích a Ústí n/L. Třeba budeš mít kliku. Upraveno 6. ledna 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcmasakr Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Díky za tip, bohužel nemají (a taky mě trochu překvapilo, že mi za 5 dní nebyli schopni odpovědět na mail a musel jsem tam zavolat). Nějaký jiný nápad? V ČR mi asi pšenka nepokvete, takže jsem připraven zajet do Německa nebo třeba do Vídně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Díky za tip, bohužel nemají (a taky mě trochu překvapilo, že mi za 5 dní nebyli schopni odpovědět na mail a musel jsem tam zavolat). Nějaký jiný nápad? V ČR mi asi pšenka nepokvete, takže jsem připraven zajet do Německa nebo třeba do Vídně ... No to víš, jsou to vesničani, internet tam ještě nedorazil. (Jen pro pořádek, už pár let bydlím na vesnici cca 1600 obyvatel a narodil jsem se v Chomutově ) Když jsem byl minulý týden u Dušáka, pan provavač mi ty moje "pochválil" a říkal, že jedny nedávno pro někoho objednával. Takže při troše štěstí Dušák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Serpent Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Jaké srdce bije uvnitř hodinek ? Název L633 mi nic neříká, ETA 2824 nebo snad něco lepšího jako třeba ETA 289X ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se