volfda Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 (upraveno) Ahoj chronoblázni, jak jsem zde několikrát psal, svrběla mi ruka, resp. levé zápěstí a já chtěl něco nového. Toužil jsem po PAM 312, či po další dávce Rolex kouzla. Nakonec jsem to dal k ledu s tím, že vyčkám na nový Submariner a uvidím, jestli se nenaskytne něco zajímavého na foru. No a minulý týden Mrakodrap nabídl tyto Zenithy Já prodával Navitimery a mrakouš byl svolný k výměně (s doplatkem na mé straně). Po výměně pár SZ to bylo jasné, musel jsem je mít Za zprostředkování děkuji bandicootovi, který převzal moje Bčka, poté je předal mrakoušovi a mně předal Zenithy, ušetřil nám hodně času! Jakmile mi Mrakouš volal, že je má bandi u sebe, hned jsem se s bandim dohodnul a ještě včera ve 20h sjel k němu domů, kde mi byly předány. Hned po prvním otevření krabičky mi padla čelist. Hodinky jsem znal právě od bandicoota, se kterým jsem se před časem setkal, bandi je má na kovu. Já zvolil bílý cifr a kůži. Tato kombinace mi padla do oka hned, jak jsem viděl onen inzerát. Bandicoot má u sebe také ty černé, takže pokud někdo váháte, jsou v Praze... Jsou také nádherné! Na chvíli jsem zaváhal, ale já dám vžýdy na první dojem. Hodinky jsou kupované 4.5.2010, takže netknuté, ještě měly visačku na sponě. Doma jsem je hned vybalil a prozkoumal. Nebudu psát technické specifikace, pokud jsou někomu neznámé, odkazuji na tuto recenzi z chronomagu. Hodinky jsou do detailu propracované a hned na první dojem dávají znát ,,já jsem něco...". Opravdová extáze se pro chronomagora dostaví, když si poslechne jak kalibr nádherně přede... Chod vteřinovky chronografu je plynulý, toto se opravdu u kalibrů ETA nevidí... Proporce jsou optimální, průměr mají 43mm, na mojí pracku akorát. Kouzlu Zenithů jsem propadnul letos v dubnu v Paříži, kdy jsem měl možnost prohlédnout si většinu z jejich produkce v butiku. To jsem ještě netušil, že do měsíce budu jejich hrdým majitelem. Mám je zatím ani ne den, takže si na sebe zvykáme, ale byla to láska na prní tiknutí PS. přidal jsem i foto aktuální chrono rodinky, myslím, že je to už slušná sestava Upraveno 30. května 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Nádhera! :-) Až dodělám školua stanu se ředitelem zeměkoule taky si je koupím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Perfektni, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Jé, ty jsou pěkný Vítej v táboře vzdoru. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Hoja! Gratulace jak blázen..sou perfekt. Jo Mrakodap nám dává....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Noo tak na ruke su paradne!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Ty bandicootovi jsem měl v ruce a musim vážně gratulovat! Koukal jsem z boku nenápadně jestli tam fakt je sklíčko, protože antireflex je takovej, že působí jako otevřené. Jak působí na fotkách trošku moc divoce, v reálu jsou skvělý! No a el Primero je numero Uno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Ty Zenith mě až tak neberou, ale tvoje sbírečka je parádní.Milgaussy jsou super a Seiko Depth Sensor jsou naprosto famózní! Akorát těch 50mm, co mají ty Seiko, bych na ruce fakt neunesl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Ty Zenith mě až tak neberou sdílím tvůj názor - myslím, že invence Zenithu versus elprimero skončila u podařeného modelu Rainbow - teď už je to jenom dyzajnofka s osvědčeným, ale zastaralým kalibrem - koneckonců od toho se odvíjí i pořizovací ceny = jde to do p***e 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Já už roky pokukuju po Zenith grande port royal open ale je to takové nesmělé pokukování 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Gratulace i ode mne!Já koukal na ty černý (vždycky koukám po tmavejch modelech)tak si asi brzo porídim taky něco světlejšího, aby byla změna. PS.Hrozně rád lítám páč Ruzyně je jediný místo kde vidím ňejaké nové Zenith live. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Děkuji všem za gratulace a potvrzení, že jsem neudělal špatně. Ať je kalibr zastaralý jak chce, jsou věci, které není třeba vylepšovat. I dkyž tento model v průměru 46mm vypádá celkem zvláštně, jak jsou tam subciferníky natěsnané u sebe. Já jsem spokojen a při každém pohedu na ně se kochám a hraju si s chronografem Je to zas něco jiného, osobně bych to nazval extravagantní elegancí PS. ta Seika jsou nejen velká průměrem, ale i vysoká, zhruba jako ty defy, takže když si pak vezmu Milgauss, pociťuji razantní změnu, alespoň mi nezevšední... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Hodinky krásný, měl jsem v ruce ty bandicootovy na tahu a bomba. Když jsem pak uviděl ty s černým cifrem tak jsem byl unešen. To jsou hodinky které bych jednou chtěl mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Sny se mají plnit nejen o Vánocích ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Já už roky pokukuju po Zenith grande port royal open ale je to takové nesmělé pokukování No moje teď určitě na pár chvil definitivní hodinky. Pokud jsi je ještě neviděl live, nedělej to... jinak je budeš muset mít... hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Mám ještě dotaz na Vás znalé, El Primero nemá hacking, znamená to tedy, že hodinky nesmím nařizovat proti směru hodinových ručiček, nebo je to jedno? Pokud se ptám na pitomost, pak se omlouvám, ale vždy jsem měl za to, že pokud nemají hacking, měly by se nařizovat jen po směru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 No moje teď určitě na pár chvil definitivní hodinky. Pokud jsi je ještě neviděl live, nedělej to... jinak je budeš muset mít... hned Viděl. Strašně se mi líbí, jen ta "rozporuzplnost" tkví v jejich menší "čitelnosti" ve srovnání s B-Uhr .. ale jsou stejně majestátné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 Viděl. Strašně se mi líbí, jen ta "rozporuzplnost" tkví v jejich menší "čitelnosti" ve srovnání s B-Uhr .. ale jsou stejně majestátné Proti B-uhr je všechno nepřehledné Jinak já s orientací nemám vůbec problém. Za den, dva jsem si zvykl i na ukazatel nátahu, který jako jediný může trochu mást ve srovnání s malou ručičkou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 Gratulujem su to nadherne hodinky s legendarnym strojom vo vnutri...len sa chcem spytat ci ta datumovka posobi aj nazivo tak asymetricky???..lebo osobne mi tam dost prekaza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 31. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 Gratulujem su to nadherne hodinky s legendarnym strojom vo vnutri...len sa chcem spytat ci ta datumovka posobi aj nazivo tak asymetricky???..lebo osobne mi tam dost prekaza Mně tam ta datumovka nevadí, vždy se mi líbilo umístění datumovky na této pozici. Mám spíš pocit, jako by lupička byla lehce níž. Posunul bych jí o 1-2mm více do středu, ale má to asi svůj důvod... Datumovka je přesně jak má mezi indexa a 4 a 5, nijak tam nepřekáží. Co mi překvapilo je, že je onen kyklop uvnitř, ne zvenku, z fotek to skoro nelze poznat, toto řešení je nepochybně lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se