quest987 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Ja by sem sel asi jednoznacne do Panerai,ale jeste mne zaujali treba tyto Seiko Ananta Spring Drive GMT snad neni luneta moc vyrazna
krizko Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 (upraveno) Keď Ananty, tak už rovno tieto ... neviem síce, ako to je s dostupnosťou, ale možno by to za pokus stálo (cena je akurát na hrane) Upraveno 1. června 2010 uživatelem krizko
Návštěvník YPO Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Keď Ananty, tak už rovno tieto ... neviem síce, ako to je s dostupnosťou, ale možno by to za pokus stálo (cena je akurát na hrane) cena je hodně za hranou
krizko Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 (upraveno) cena je hodně za hranou no stoja 6400 USD, 1 US dolár je podľa Českej národnej banky cca 21 CZK, čiže stoja 135tis CZK (ak som to dobre spočítal). Zadanie je do 130tis, čiže som sa sekol o 5tis CZK, čo je však, podľa mňa, pri tejto sume zanedbateľné navýšenie (ide samozrejme o hrubé, orientačné prepočty) Upraveno 1. června 2010 uživatelem krizko
koveras Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2010 no 6400 dolarov je ok, ale predpokladam ze je to bez DPH a cla.... nemozem si pomoct, ci chcem ci nechcem vychadzaju mi z toho Panerai 312, mam ich uz mesiac v hlave, ale chcel som si to nechat schvalit. Teraz ma ale prekvapili tie SEIKO
redd Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 no stoja 6400 USD, 1 US dolár je podľa Českej národnej banky cca 21 CZK, čiže stoja 135tis CZK (ak som to dobre spočítal). Zadanie je do 130tis, čiže som sa sekol o 5tis CZK, čo je však, podľa mňa, pri tejto sume zanedbateľné navýšenie (ide samozrejme o hrubé, orientačné prepočty) + doprava, clo a DPH
Diamondking Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Teraz ma ale prekvapili tie SEIKO Které konkrétně..jsou tady už troje
krizko Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 (upraveno) no 6400 dolarov je ok, ale predpokladam ze je to bez DPH a cla.... nemozem si pomoct, ci chcem ci nechcem vychadzaju mi z toho Panerai 312, mam ich uz mesiac v hlave, ale chcel som si to nechat schvalit. Teraz ma ale prekvapili tie SEIKO no samozrejme, že keď sa do toho započíta clo, DPH, doprava, poistenie, tak to potom porastie (aj keď sa možno dajú zohnať i lacnejšie, netuším) ... faktom však ostáva, že pri takýchto debatách človek zriedkakedy započíta do výslednej ceny aj všetky pridružené platby :-)) Upraveno 1. června 2010 uživatelem krizko
koveras Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2010 podla mna DPH nieje pridruzena platba!!! DPH v USA je strasne roznorode. Které konkrétně..jsou tady už troje tie co ukazal Krizko za 6400 US dollars
Návštěvník YPO Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 nfaktom však ostáva, že pri takýchto debatách človek zriedkakedy započíta do výslednej ceny aj všetky pridružené platby :-)) aha
redd Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 podla mna DPH nieje pridruzena platba!!! DPH v USA je strasne roznorode. pokud budeš objednávat online, tak samozřejmě zaplatíš české DPH
koveras Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2010 (upraveno) pokud budeš objednávat online, tak samozřejmě zaplatíš české DPH co uz je pre mna samozrejme moc... edit: mohol by nejaky dlhodobejsi clen prosim v casti fora koupim zalozit inzerat, ze zhanam OP 312??? Nechcem tu totiz spamovat prispevky iba z dovodu, ze chcem podat inzerat, dakujem! Upraveno 1. června 2010 uživatelem koveras
Návštěvník YPO Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 pokud budeš objednávat online, tak samozřejmě zaplatíš české DPH ono je to stejně jedno česká cena je necelých 150t a se slevou se dostaneš lehce nad 130t nevím proč jsem se vůbec zapojoval do diskuze - tyhle radící témata většinou ignoruju, protože mi to přijde jako bych se tu zeptal jestli si mám koupit byt 3+1 nebo 4+1 - odpověď by asi byla: "no ve 4+1 budeš mít o jednu místnost víc" a "ve 3+1 budeš mít menší nájem" nechápu když chce někdo utratit za hodinky 130t, že nemá nějakou konkrétní vizi a pak se to dá doladit dotazem ale abych jenom neblábolil a poradil = kup si jakékoli Casio
koveras Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2010 ono je to stejně jedno česká cena je necelých 150t a se slevou se dostaneš lehce nad 130t nevím proč jsem se vůbec zapojoval do diskuze - tyhle radící témata většinou ignoruju, protože mi to přijde jako bych se tu zeptal jestli si mám koupit byt 3+1 nebo 4+1 - odpověď by asi byla: "no ve 4+1 budeš mít o jednu místnost víc" a "ve 3+1 budeš mít menší nájem" nechápu když chce někdo utratit za hodinky 130t, že nemá nějakou konkrétní vizi a pak se to dá doladit dotazem ale abych jenom neblábolil a poradil = kup si jakékoli Casio konkretna vizia bola, bolo mi ale poradene, nech zalozim aketo tema, aby sa mi rozsirili obzory, co vsetko vlastne existuje...
krizko Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 môj príspevok nesmeroval k diskusii o DPH apod., ale skôr k tomu, že pôjde zrejme o odporúčanú cenu, za ktorú možno tie hodinky kúpiť (+/-) aj inde (našiel som oficial seiko anglickú stránku, na ktorej uvádzajú cenu 4500 libier.) nechcel som dať tip na jedného konkrétneho predajcu, ale tip na hodinky ako také. Možno sa dajú zohnať v Rakúsku, Nemecku, skrátka niekde, kde by sa dali obzrieť, vyskúšať, kúpiť a doniesť domov osobne. Toť vsjo a vráťme sa prosím k téme :-)
Kalifx Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Keď Ananty, tak už rovno tieto ... neviem síce, ako to je s dostupnosťou, ale možno by to za pokus stálo (cena je akurát na hrane) Asi už to nemá cenu, ale neztrácí se u těch SEIKO chronografů (logicky) jedna z hlavních parádiček, nádherně plynule "plovoucí" vteřinovka SD? U těch malých subdialů se zdá i třeba u Navitimeru, že pohyb je plynulej.
Návštěvník YPO Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Asi už to nemá cenu, ale neztrácí se u těch SEIKO chronografů (logicky) jedna z hlavních parádiček, nádherně plynule "plovoucí" vteřinovka SD? U těch malých subdialů se zdá i třeba u Navitimeru, že pohyb je plynulej. ač to sem nepatří tak jsem rád, že jsi to vypíchl - je to tak a byl to jediný hnidopišský důvod k nenákupu
Návštěvník Snow Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 (upraveno) Budu Tě citovat ?hodinkymusia vydrzat cez vikend bez toho, aby som ich musel natahovat, cili v piatokpo praci ich polozim a v pondelok rano nasadim? a ?44hodinova rezerva je dost na to co som pozadoval???? Ten dotaz myslíš vážně , Ty si to neumíš spočítat ? Edit - pokud je alfou a omegou rezerva tahu, musíš jít do Panerai 312 nebo IWC Portuguese 7 days. Upraveno 1. června 2010 uživatelem Snow
koveras Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Budu Tě citovat ?hodinkymusia vydrzat cez vikend bez toho, aby som ich musel natahovat, cili v piatokpo praci ich polozim a v pondelok rano nasadim? a ?44hodinova rezerva je dost na to co som pozadoval???? Ten dotaz myslíš vážně , Ty si to neumíš spočítat ? Edit - pokud je alfou a omegou rezerva tahu, musíš jít do Panerai 312 nebo IWC Portuguese 7 days. myslim ze je to normalny dotaz, ine moze byt na papieri, ine v reali. Aj ked uznavam ze dlhsia rezerva, ked je na papieri 44hod je nerealna... potom vyvstava otazka, ci Paneraie 312 skutocne vydrzia tych 72 hodin
gas Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Defy vlastním, IWC Portuguese jsem zkoušel a PAM 312 taky. Mohu-li to seřadit, pak Zenith, PAM a až na třetí místo IWC. Jsem vysazený na in-house kalibry. IWC Aquatimer vintage mají vlastní kalibr pelaton 80111 a za sebe bych je dal rozhodně před Zenith a jeho el primero
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se