Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

jen tak pro zpestření a možná rozhořčení některých dávám na ukázku dva kousky IWC ze 70 let a to sice

v provedení analog-quartz. Někdo možná řekne : "Fuj, kvarcky !" a já na to: "A nejsou snad Bondovky taky v tomto "hanebném" provedení tolerovány?" a co Patek Philippe ? ty si taky troufneš poplivat? No, to byla jen sranda.

Jen jsem se potřeboval trochu vykecat v tom studeném a deštivém dopoledni.

Š.

post-8259-12754664164.jpg

post-8259-127546642792.jpg

post-8259-12754664511.jpg

Odesláno

Dobry kvarc x nekvarc bych neresil, ja toleruju vsechno, nevim proc bych nemel.. kazdopadne se mi nelibi ani jedny, jelikoz tyhle "patvary" pouzder nejak nemam rad, kazdopadne vypada to, ze jsou oboje ve vytecne kondici, tak gratuluju k ulovku!

Odesláno

Mně se ty hnědé velice líbí, vůbec bych k nim nepřipojoval termín 2. liga... jsou na pohled ve velmi dobrém stavu, takže pokud je rád nosíš a chlubíš se s nimi, tak nemám jediné námitky. Takže příště pozitivněji :)

Odesláno

Ty hranaré jsou prďácké! Mám tak trochu slabost pro hranaté hodinky. V jaké cenové hladině se takové vintage IWC dají sehnat?

Tak někde kolem 350-450 EU.

Š.

Návštěvník Snow
Odesláno

Proč druhá liga, nepodceňoval bych je jen proto, že se jedná o quartzový pohon. IWC s tmavým číselníkem jsou parádní, udělal jsi určitě dobrý kup.

Odesláno

Nebudu zakládat nové vlákno, tak to vložím sem. Foto jedněch mých taky takových podobných starších kousků. IWC DA Vinci Line, cal. 423, ruční nátah, r. v. 1973. Snad to nebude vadit.

post-1842-1275583135,2.jpg

post-1842-1275583144,22.jpg

post-1842-1275583157,72.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...