stucel Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Ahoj,jen tak pro zpestření a možná rozhořčení některých dávám na ukázku dva kousky IWC ze 70 let a to sicev provedení analog-quartz. Někdo možná řekne : "Fuj, kvarcky !" a já na to: "A nejsou snad Bondovky taky v tomto "hanebném" provedení tolerovány?" a co Patek Philippe ? ty si taky troufneš poplivat? No, to byla jen sranda.Jen jsem se potřeboval trochu vykecat v tom studeném a deštivém dopoledni.Š.
spiderer Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Dobry kvarc x nekvarc bych neresil, ja toleruju vsechno, nevim proc bych nemel.. kazdopadne se mi nelibi ani jedny, jelikoz tyhle "patvary" pouzder nejak nemam rad, kazdopadne vypada to, ze jsou oboje ve vytecne kondici, tak gratuluju k ulovku!
filo-boxer Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Ty hranaré jsou prďácké! Mám tak trochu slabost pro hranaté hodinky. V jaké cenové hladině se takové vintage IWC dají sehnat?
JanC Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Mně se ty hnědé velice líbí, vůbec bych k nim nepřipojoval termín 2. liga... jsou na pohled ve velmi dobrém stavu, takže pokud je rád nosíš a chlubíš se s nimi, tak nemám jediné námitky. Takže příště pozitivněji
stucel Odesláno 2. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Ty hranaré jsou prďácké! Mám tak trochu slabost pro hranaté hodinky. V jaké cenové hladině se takové vintage IWC dají sehnat? Tak někde kolem 350-450 EU. Š.
honza71 Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Ty tmavé jsou prima. Zlato mi nic neříká a s tímto tvarem pouzdra 2x nic. Ale ty první ....
IWCmann Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Moc pěkné hodinky, oboje, a rozhodně nejsou druhořadé !!
Návštěvník Snow Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Proč druhá liga, nepodceňoval bych je jen proto, že se jedná o quartzový pohon. IWC s tmavým číselníkem jsou parádní, udělal jsi určitě dobrý kup.
IWCmann Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Nebudu zakládat nové vlákno, tak to vložím sem. Foto jedněch mých taky takových podobných starších kousků. IWC DA Vinci Line, cal. 423, ruční nátah, r. v. 1973. Snad to nebude vadit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se