Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vzhledem k transparentnosti zakladam nove vlakno a prosim vsechny zucastnene, aby prispivali vecne, at tu neni zbytecna hromafa off-topic prispevku.

Tak jsem se dostal k mejlu pro Zeno (uz je odeslany). Doufam, ze jsem neudelal zadnej kopanec, pro jistotu vam posilam (ex post) requirements (current status summary), ktere jsem jim napsal (pripadne pripominky k anglictine, prosim, nereste :)):

CASE -- standard Retro Carre case (WR 5 ATM) with solid caseback with engraving (engraving is still to be discussed, proposed is czechoslovak airforce logo + LE number), winding crown without logo (pozn.: v predchozim textu mejlu jsem uvedl velikost 40 mm)

CRYSTAL -- slightly domed sapphire crystal with AR coating underside (instead of mineral)

HANDS -- cathedral steel hands - white or no-colour (depending on member individual requirements) filled with Superluminova C3

DIAL -- dial final graphic design is still to be discussed (colour is semi-matte black)

-- lac1 previously told us, that you are considering use of some of your vintage logo (this would be possible, depending on discussion) or no-logo to keep the design clear

-- small "SWISS MADE" below the second hand subdial

-- numeral indices filled by Superluminova C3

BAND, BUCKLE -- standard brown leather band with tang buckle with engraved ZENO logo

PRICE -- total price should not exceed 400 EUR (considering 20-30 pieces), I will check the exact number and write to you again.

Jeste bych rad znal presny (v idealnim pripade) pocet zavaznych zajemcu o limitku, aby v Zeno mohli udelat kalkulaci na zaklade serioznich udaju. Proto prosim jako RE: na tento post zkopirujte pouze nasledujici cast, odstrante citace a doplnte se na konec. Cisla jsou jen pro kontrolu, aby nekdo nevypadl (simultanni posty atd.), nejde o poradi v limitce:

--------- zde odstrihnout --------- (heh, myslim zkopirovat)

Zeno Airforce limitka:

1. skalis

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 6. 6. 2010 v 19:35, 'emte' napsal:

Pani, zaujem mam. Ale zavazne sa budem moct vyjadrit, az ked bude znama definitivna podoba a dodacie podmienky.

:smile_anim: , aspoň grafický návrh.....

Odesláno

Zeno Airforce limitka:

1. skalis

2. little_w

3. kibi

4. ram 21

5. Onisan

6. vilembednar

7. Z.

8. Foundryman

9. Lac1 :)

10. seh1

Odesláno (upraveno)
  V 13. 6. 2010 v 6:37, m01e napsal:

Zeno Airforce limitka:

1. skalis

2. little_w

3. kibi

4. ram 21

5. Onisan

6. vilembednar

7. Z.

8. Foundryman

10. seh1

11. m01e

12.vendy

Upraveno uživatelem vendy
Odesláno

V tydnu jsem byl s lacim na pivu a probirali jsme limitku. On pak napsal do Zena a narozdil od mych 3 emailu dostal odpoved druhy den. Vzhledem k tomu, ze lac1 ted pusobi v Brne, tak to nejspis vezme do ruky hlavne on a ja mu budu pomahat. Snad se to podari dotahnout, i kdyz cesta kupredu jednoducha urcite nebude.

Odesláno (upraveno)
  V 20. 6. 2010 v 11:55, 'skalis' napsal:

V tydnu jsem byl s lacim na pivu a probirali jsme limitku. On pak napsal do Zena a narozdil od mych 3 emailu dostal odpoved druhy den. Vzhledem k tomu, ze lac1 ted pusobi v Brne, tak to nejspis vezme do ruky hlavne on a ja mu budu pomahat. Snad se to podari dotahnout, i kdyz cesta kupredu jednoducha urcite nebude.

Držím palce a přeju hodně úspěchů.

Pokud bude něco třeba, rád pomůžu.

Třeba můžu zapojit svoji němčinu, víc asi stejně nabídnout nemůžu :huh:

Upraveno uživatelem VilemBednar
Odesláno
  V 21. 6. 2010 v 5:37, 'VilemBednar' napsal:

Držím palce a přeju hodně úspěchů.

Pokud bude něco třeba, rád pomůžu.

Třeba můžu zapojit svoji němčinu, víc asi stejně nabídnout nemůžu :huh:

Diky. lac1 s nimi komunikuje normalne anglicky, v tom neni problem. Vyhodou asi bylo, ze jim mohl pri prvnich domluvach telefonovat. Po tomto kontaktu uz s nim po mejlu koresponduji pomerne svizne.
  • po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  Citovat

Zeno Airforce limitka:

1. skalis

2. little_w

3. kibi

4. ram 21

5. Onisan

6. vilembednar

7. Z.

8. Foundryman

10. seh1

11. m01e

12.vendy

13. skik

Upraveno uživatelem skik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...