Přejít na obsah

Představení nových členů Chronomagu

Doporučené příspěvky

ahoj....tak šup šup představit své kousky : SEM

Ahoj , tak nějaké fotečky určitě budou , jenom teď trošku nestíhám tak snad v nejbližší době. Jinak se nestačím divit jak početná G -čková komunita tady je ,to je bomba :clap:

Ze všech mých G -ček si nejvíc cením DW 6300 ( úplně první Frogman ) ocelové tělo se šroubovacím zadním dýnkem . Super nezničitelné hodinky .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den,

dnes jsem se konečně odhodlal k registraci. Na chronomag jsem narazil už na počátku minulého roku, když jsem potřeboval informaci k hodinkám Eberhard & Co. Četl jsem si téměř pravidelně, dá se říct, že každý den. O zaregistrování jsem nepřemýšlel, protože jsem se domníval, že bude lepší vstoupit alespoň trochu připraven. Hodinkami se zabývám mnoho let a docela dost mi jich prošlo rukama, možná vás potěší, že to byly samé mechaniky ;.). Zatím jsem se nepropracoval k vyšší třídě,  tedy k hodinkám s in-house strojkem.

Ještě pár slov ke mně, připadá mi to jako dotazník, ale budiž. Takže počínající střední věk, vzdělání VŠ, zaměstnání si nechám pro sebe, pardon. Zaliby, hudba, četba, filmy zahraniční produkce z let 70-90, nejlépe americké, anglické a francouzské, neopovrhnu i nezávislou produkcí. V létě provozuji hlavně horskou turistiku, zatím mi dech ještě stačí (fest kouřím), v zimě sjezdové lyžování.

To je asi všechno, moc se omlouvám za svůj první a hned tak únavný příspěvek, berte jej shovívavě.

Ještě na okraj, ukážu vám jednu ze svých nejoblíbenějších firem a můj oblíbený model.

Vogard

model zde -Vogard Black Card

Upraveno uživatelem Tennessee
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj, já jsem Joe Lemonade a jsem fanda do automatů - Švýcarů. Nejčastěji mě potkáte s mými Zeno Watch Basel Airplane Diver Automatic Green na ruce. Poslední dobou jsem si oblíbil i vintage a kapesní hodinky z přelomu 19./20. století, avšak zatím je sbírám pouze virtuálně. Jsem prvním rokem na vysoké škole, studuji angličtinu. Mezi mé záliby patří v létě kolo, inline a v zimě lyže. Na chronomag jsem narazil asi před týdnem, takže jsem vaším čerstvým fandou. :)

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Ahoj, jsem registrovn na fóru už rok, na stránkch čím dál tím častěji. Jsem fanda Prim - pravidelně je střídám, nedávno jsem se odhodlal a fotím je do - Jaké Primky máte právě na ruce...Sbírám kromě zajimavých modelů Prim (asi 30ks) i Erbenovy Kytice (zatím asi 100ks, počínaje 2.vydáním- 1.se mi zatím nedaří sehnat :-)

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Ahoj,tak já se s dovolením také přivítám na foru,sice sem chodím už dlouho,ale s příspěvkama

to bude asi horší,za dobu co sem lezu už sem si musel pořídít quartzky od zde neznamé firmy KHS s tritiem,

dále mám vintage Omega Geneve ze sedmdesatejch let,ale ty sou k renovaci,ted nosím G-shocky a

manželce sem koupil mechaniky Seiko 5 Military a tahá je furt,

dál sem si musel koupit dva nožíky a to Victorinox Bundeswehr a zavíráček od Mcusty a včera sem si objednal Opinel,

takže díky foru sem bohatší o několik potřebných věcí :)

fotky bohužel nedám,protože sem companal- počítačovej analfabet

mějte se

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

som Maťo, mám 20, som z Bratislavy. Registroval som sa už dávnejšie, ako tak pozerám už je to skoro rok, ale zatial som len zberal informácie, ktorých je tu naozaj hodne. Momentálne nie som vlastníkom žiadneho zaujímavého kúsku, čo sa v dohľadnej dobe dúfam zmení. :)

Odkaz ke komentáři

Dobrý den,

dovolte pár slov na úvod. Zájem o hodinky ve mně vzbudil dědeček, který mi kpatnáctým narozeninám věnoval své Chronograph Suisse a tím vše začalo. Zaminulého režimu jsem vystřídal pouze několik Primek a koupil Autavie. Porevoluci bylo vše jinak, po vzniku internetu a následně ebay jsem nakoupil řaduhodinek. Vzhledem k tomu, že jsem finančně limitován, dotáhl jsem to pouze kOmegám a TAG Heuer, vyšší třída je pro mě bohužel passé. 

Chronomag jsem objevil velice záhy, pamatuji si to téměř přesně, bylo to někdyv březnu nebo dubnu 2006, sháněl jsem informace k Omegám SpeedmasterProfessional X-33, na které jsem měl zálusk. Pak jsem ho zase vypustil a vracelse jen opravdu velice, velice zřídka. Nyní mám spoustu času a proto jsem serozhodl pro registraci.

A to je asi vše, doufám, že mě přijmete mezi sebe.

Domino.

post-13379-035095900 1287484971.jpg

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Dobry den

po prebudeni lasky k plniacim peram sa zacal budit zaujem o mechanicke skvosty na rukach. Forum som navstevoval nepravidelne uz asi 2 roky ked som na neho zavial pri hladani info o ulete Fossil wrist pda

Pred par tyzdnami prebehla iska medzi jednymi krasnimi omegami v metre a uz som vedel ze je zle Posted Image a uz som ich videl na mojej ruke.

Aktualne hladam a vyberam prve mechanicke hodinky ktore si planujem dat ako odmenu za uspesne ukonceny semester takze to kludne mozu byt seika alebo rolexky Posted Image

Odkaz ke komentáři

Ahoj, jmenuji se Sasa a je mi nejakych 26let...k hodinkam mam vrely vytah uz od detstvi, uz od nejakych 10 let musim mit nejake porad na ruce...momentalne mam 5 kousku- Festina chronograf, fashion Lacoste (takove oblekovky), ecodrive Citizen Nighthawk a Longines LungoMare...ale jelikoz mi chybi nejake mechaniky, jeste se porozhlizim po nejakych automatech Seiko...kazdopadne jak jsem jiz psal jsem typ, ktery hodinky sundava pouze pri sprchovani a tudiz si to u me holky musi poradne odpracovat :-D

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

jsem Lemare, je mi něco přes 30 a jsem tu nový :) Hodinky mě začly zajímat jako jedna z mála společensky akceptovaných a přitom velmi zajímavých ozdob pro muže. První automaty - Invicty - jsem si koupil na základě recenze na Chronomagu a tehdejšího názoru, kolik jsem do hodinek ochotný vrazit :) Loni jsem od přítelkyně dostal letecké Zeppeliny, které (aniž bych to tušil) rovněž vybrala na Chronomagu :) No a před pár dny přineslo mé pročítání fóra další oběť - od člena fóra jsem koupil oranžové diversky :)

Jsem zvědav, kam mě tato záliba ještě dovede :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj všem :cheers: po dlouhodobém pročítání fora jsem se konečně rozhoupal k registraci, tak mi dovolte abych se zde představil. Hlavní důvod je, že jsem se rozhodl pořídit si hodinky s velkým H, tím myslím kvalitní mechanické hodinky a jelikož jsem začátečník, tak bych nerad šlápl vedle a proto jsem se přišel poradit. Jinak se zajímám o vintage hodinky a to hlavně omega a prim. Omegy bohužel zatím nemám žádné, ale primek už jsem pár nashromáždil. Nejvíce se zaměřuji na prim sport I a II ale ve sbírce mám samozřejmě i jiné modely. Top sbírky asi sport II "potápěč" v NOS stavu. Tak to by pro začátek asi stačilo :). Ještě jednou všechny zdravím!

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Ahoj, já jsem Chlumák, registroval jsem se nedávno, nejsem odborník, jen elév. Hodinky mám rád, hlavně ty nošené a tak je nosím:) A třeba na seikách je to už opravdu vidět:skull: Ted´ jsem si koupil Timexy, dneska zrovna jedny automatický pilotky od člena fóra a na cestě ke mně jsou 4 kousky asi z padesátých let, 3xswiss a jednou indie, chci dát dokupy ty, které nejsou v kondici a samozřejmě taky nosit. Tak zdar všichni:cheers:

post-13259-010616000 1288723601.jpg

post-13259-000690600 1288723631.jpg

post-13259-019939500 1288723653.jpg

post-13259-041146500 1288723682.jpg

Odkaz ke komentáři

Jak se představit ? Toho času 20 letý student, který potřeboval nové hodinky a tak zabrousil na Chronomag, kde spíš sbírá zkušenosti a kochá se některými modely, co po pročtení pár témat daleko častěji zírá lidem na zápěstí. není to nemoc ? Posted Image

Odkaz ke komentáři

Ahoj kandidati,zavislaci atd...som tu uz nejaky tyzden,ale aby sa nerusili dobre mravy,tak sem pridavam svoj prispevok.

Stranku mi poradil kolega,ked som spomenul,ze by som rad nove hodinky a nespravil dobre :sad01_anim: ,ked mam volny cas tak som tu stale(manzelka ma nazvala zavislakom) :D .

Dufam,ze do vianoc uz aj ja budem majitelom nejakych automatov,ktore som samozrejme do tejto chvile nepotreboval :thumbsup_anim: .

Odkaz ke komentáři

Zdravim, jsem tu reglej od včerejška, je mi čerstvých 30let, hodinky jsou mou zálibou od dětství, začínal jsem tatovejma Primkama, jenže v tu dobu (bylo mi asi 14) se mi kamarádi smáli, co to mám za dědkovský hodinky na sobě:)), potom nějaký vietnamský, ve 22letech sem koupil čorky Casia, docela hezký, pak další Casia Edifice od přítulky, od araba fejky Luminor Panerai avšak hezké, dobře udělané a hodně přesné,automaty fungujou když leží přes dva dny, na cestě jsou Police Street Navy a Festiny nějaký...Zatim quartzy, ale mechaniky přibudou, až budou lováky.

Jinak perfektní sajtny, chválim to tu.

P.S. na zápěstí už taky koukám pár let každýmu:))

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...