Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar pánové,

chci se jen zeptat, mám problém v mobilním tel.HTC TouchPro2, WM6.1, Opera prohlížeč, seká se mi to..Jiné stránky mi to nedělají, ale forum je pro mě skoro nepoužitelné..čož je průser..:)

Seká se mi to při Fast Reply a při psaní a vkládání čehokoliv..Nevíte někdo co stím?

A jinak bych přívítal vice češtiny..

Dík..

Odesláno

WM obecně špatné. Doporučuju přepnout si na Lo-Fi dole v menu... To by mělo pomoci. Já nic s WM už nemám, takže to na tom nemůžu ani ladit. Ale podívám se, jestli jsou nějaký workaroundy ...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zkušenost s Opera mini v Nok E 71 - jsou děsně deformované obrázky... :(

Můžu potvrdit, pravda že jsem to nezkoušel v předinstalovanym prohlížeči, ale v tý opeře je to napytel.

Odesláno

Bohužel mobilní prohlížeče pro WIN jsou mizerné a když jsem je měl, nefungovaly mi na nich nejen některé stránky, ale mohl jsem zapomenout na internetové bankovnictví.

Mě nopak potěšilo to nové GUI rozhraní fora pro iPhone, to jsem ani nečekal, tak příjemnou změnu.

Odesláno

Aku verziu opery pouzivas? Ja pouzivam najnovsiu verziu opery "Opera Mobile 10 for Windows Mobile, touch phone" a operu 9.7 pre HTC HD2 s podporou multitouch a nemam ziadne problemy.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...