kulix Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 Zdar pánové,chci se jen zeptat, mám problém v mobilním tel.HTC TouchPro2, WM6.1, Opera prohlížeč, seká se mi to..Jiné stránky mi to nedělají, ale forum je pro mě skoro nepoužitelné..čož je průser..Seká se mi to při Fast Reply a při psaní a vkládání čehokoliv..Nevíte někdo co stím?A jinak bych přívítal vice češtiny.. Dík..
Chronomag Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 WM obecně špatné. Doporučuju přepnout si na Lo-Fi dole v menu... To by mělo pomoci. Já nic s WM už nemám, takže to na tom nemůžu ani ladit. Ale podívám se, jestli jsou nějaký workaroundy ...
X-Bob Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 Zkušenost s Opera mini v Nok E 71 - jsou děsně deformované obrázky...
kulix Odesláno 16. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2010 Chlapi, nejde s tím fakt něco udělat? Ja nemužu vůbec komunikovat na foru přes tel..
KFL Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 (upraveno) Mne to funguje normalne . HTC HD2. Screenshot. Upraveno 17. června 2010 uživatelem KFL
Horhe Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Zkušenost s Opera mini v Nok E 71 - jsou děsně deformované obrázky... Můžu potvrdit, pravda že jsem to nezkoušel v předinstalovanym prohlížeči, ale v tý opeře je to napytel.
sect Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Stejné to je i v předinstalovaném, mám N E66.
Josef01 Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Bohužel mobilní prohlížeče pro WIN jsou mizerné a když jsem je měl, nefungovaly mi na nich nejen některé stránky, ale mohl jsem zapomenout na internetové bankovnictví. Mě nopak potěšilo to nové GUI rozhraní fora pro iPhone, to jsem ani nečekal, tak příjemnou změnu.
Don2008 Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Aku verziu opery pouzivas? Ja pouzivam najnovsiu verziu opery "Opera Mobile 10 for Windows Mobile, touch phone" a operu 9.7 pre HTC HD2 s podporou multitouch a nemam ziadne problemy.
kulix Odesláno 18. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 dekuji chronomagu za aktualizaci fora..sice je to trosku pomalejsi, ale FUNGUJE to..Super, diky..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se