honza71 Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Se zadáním se to sice moc neslučuje, ale ty jsi stejně přelétavý jako spousta z nás, tak třeba se chytíš. Eberhard & Co Chrono4 Badboy. Průměr pouhých 46mm.
Návštěvník Snow Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Co tohle, nechceš být trochu akční, měl jsem je a docela ujdou. zdroj - http://www.chronomag.cz/clanek/2008-05-17/prurez-kvetnovymi-hodinarskymi-novinkami.html 1
Baker Odesláno 9. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Co tohle, nechceš být trochu akční, měl jsem je a docela ujdou. Koukal jsem na ne kdyz tombed koupil Doxy od NiGa, ale je to na me az moc barevne, z tohoto duvodu me neoslovuje treba toto.
Návštěvník Snow Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Koukal jsem na ne kdyz tombed koupil Doxy od NiGa, ale je to na me az moc barevne, z tohoto duvodu me neoslovuje treba toto. Aha, no vidíš, Zenithy etalon chronographů 3,9 a Ty je nechceš, černé jsou úchvatné.
Mike. Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Dodane Type 21 http://www.dodane1857.com/ ZDE jsou i vintage.
Dantechno Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Blancpain Fifty Fathoms Flyback Chronograph
Dantechno Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Nepochybuju ze Breitlingeny mas v maliku ale snad pro budouci ctenare vlakna..... Breitling Navitimer 125th Anniversary Chronograph
Baker Odesláno 9. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Nepochybuju ze Breitlingeny mas v maliku ale snad pro budouci ctenare vlakna..... Breitling Navitimer 125th Anniversary Chronograph Ty jsou dobry, dokonce o jednech vim za dobry peniz, ale bohuzel vybec nemaji lumi.
krizko Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 (upraveno) Dnes som náhodou narazil na tieto: Síce žiadny high-end (najmä ak porovnáme s Autavia a spol.), ale zadanie (takmer) spĺňajú (38 mm je však asi málo).Edit: Tí Rusi majú viacero modelov, ktoré spĺňajú zadanie, nebudem však Upraveno 9. června 2010 uživatelem krizko
Baker Odesláno 9. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Mi se líbí ty novodobé Autávky. To jsem chtel slyset, mi prave taky, mam sice trochu problem s hranatymy tlacitky, ale jinak dobry
honza71 Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 (upraveno) ..... mam sice trochu problem s hranatymy tlacitky, ale jinak dobry IMHO Tě ty tlačítka budou s..t . Vůbec k těm hodinkám nepasujou. Velká škoda, ty hoďky jsou moc pěkné. Upraveno 9. června 2010 uživatelem honza71
Chumpus Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 (upraveno) Mi se líbí ty novodobé Autávky. Souhlas, jsou super. Taky bych si je pořídil, teď byly na ebay za super cenu, ale jako u Orisu jsem to vzal oklikou. EDIT: A k těm původním to bude ladit ještě líp než Monaco. Upraveno 9. června 2010 uživatelem Chumpus
Baker Odesláno 9. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2010 teď byly na ebay za super cenu Kolik ?
Chumpus Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Kolik ? Jestli se nepletu, tak 2000usd, ale bylo to z UK, takže bez cla. A byly skoro nový. Teď tam jsou nejlevnější za 1800 z USA. Možná bych ještě zkusil chrono24 http://www.chrono24....1&numresults=33 http://www.chrono24....1&numresults=33
Návštěvník Snow Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Měl bych pro Tebe ještě jednu chuťovku bohužel bez datumu, ale s vlastním super strojkem.
Baker Odesláno 9. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Teď tam jsou nejlevnější za 1800 z USA. O tech vim, ale prodejce posila pouze v ramci US.
Baker Odesláno 9. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Měl bych pro Tebe ještě jednu chuťovku bohužel bez datumu, ale s vlastním super strojkem. Asi to bude pecka, ale ta znacka me nejak neoslovuje, ty otocne disky jsou zajimave.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se