vraby Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Odesláno 24. června 2010 Tady nevěděl jsem jak to vložit do předchozího příspěvku.
huskye Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 No ty nebudou do tří tisíc Ale krásný jsou, to je pravda Ale s budíkem se opravdu dají sehnat do této ceny třeba ty poljoty. Už jsi si něco koupil? Nebo to tu už je diskuze na prázdno
Diamondking Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Už jsi si něco koupil? Nebo to tu už je diskuze na prázdno Ony vesměs tyhle diskuze jdou do prázdna.......buď se dotyčný neozve vůbec, nebo koupí úplně něco jiného než mu bylo raděno /sakra to je slovo/. Už tady byly rady i za 150 000 ? k maturitě atd. a nějak si opravdu nevzpomínám, kdy si ten co chtěl poradit, koupil hodinky doporučené.
Frantik Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Ony vesměs tyhle diskuze jdou do prázdna.......buď se dotyčný neozve vůbec, nebo koupí úplně něco jiného než mu bylo raděno /sakra to je slovo/. Už tady byly rady i za 150 000 ? k maturitě atd. a nějak si opravdu nevzpomínám, kdy si ten co chtěl poradit, koupil hodinky doporučené. Tak tak, ja pamatuju asi dva lidi, co se pak pochlubili vybranym kouskem.......a to vetsinou byli zdejsi staří mazáci Ale zadnej vybranej "dárek pro otce" nebo "odměnu za vysokoškolský diplom" do 150 000,- jsem nezaregistroval
Diamondking Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Tak tak, ja pamatuju asi dva lidi, co se pak pochlubili vybranym kouskem.......a to vetsinou byli zdejsi staří mazáci Ale zadnej vybranej "dárek pro otce" nebo "odměnu za vysokoškolský diplom" do 150 000,- jsem nezaregistroval ....ale stejně mě to baví hledat ty či ony hoďky do tolika a tolika peněz a takové či onaké i když to je naprázdno
Frantik Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 ....ale stejně mě to baví hledat ty či ony hoďky do tolika a tolika peněz a takové či onaké i když to je naprázdno no to me samozrejme taky, cejtim se pri tom strasne dulezite a hraju si na odborníka
onney Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Já bych to viděl tak, že pokud chce hodinky, které bude otloukat cestou z hospody a zároveň chce kombinované, tak ať vážně zajde do obchoďáku. Ale pokud chce skutečně HODINKY, tak ať tady chvíli vydrží, občas mrkne do prodejní sekce a nakonec vezme nějaké mechaniky od Seika. Ovšem pokud na tomto fóru chvíli vydrží a občas si něco přečte, zjistí, že mu jedny hodinky nestačí, že chce rozhodně nechaniky a že musí začít šetřit :-)
Yen.da Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 (upraveno) Taky se přikláník k mechanikám Seiko. Na ebayi se dají v pohodě do třech tisíc sehnat SKX007 na gumě možná i na kovu. Jsou to bytelné hodinky s vodotěsností 200M. Určitě lepší volba než Seiko 5 nebo citizen. Akorát ta doba dodání je trošku delší. Upraveno 30. června 2010 uživatelem Yen.da
Diamondking Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 (upraveno) Jojo, dobrý..dal jsem to do gůglu a vyjelo mi tam spousta odkazů a obrázků..tydlencty vypadají supr, ale cenu jsem nenašel New Seiko SKX007 Upraveno 30. června 2010 uživatelem Diamondking
Yen.da Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 To bude nějakej mod od Yobokiese. Podobný mají i na My link
lub Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Určitě lepší volba než Seiko 5 nebo citizen. osobně si myslím, že tyhle SKX, nebo monstra, nebo seiko 5 sports, nebo jiná seika s kalibrem 7Sxx jsou zhruba na stejný úrovni kvalitou/zpracováním a koneckonců i cenou od cca 130-200 babek (nepočítám třeba nedostatkový samuraje). u těch pětek je spíš otázkou vkusu, jaký model si koupíš, některý jsou hodně povedený, jiný méně. automaty citizen diversky nemám, ale na jedny se chystám a předpokládám podobnou kvalitu.
Yen.da Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 osobně si myslím, že tyhle SKX, nebo monstra, nebo seiko 5 sports, nebo jiná seika s kalibrem 7Sxx jsou zhruba na stejný úrovni kvalitou/zpracováním a koneckonců i cenou od cca 130-200 babek (nepočítám třeba nedostatkový samuraje). u těch pětek je spíš otázkou vkusu, jaký model si koupíš, některý jsou hodně povedený, jiný méně. automaty citizen diversky nemám, ale na jedny se chystám a předpokládám podobnou kvalitu. Mně osobně například vadí ta "pětka" pod logem Seiko na ciferníku... jinak zpracování bude asi podobné.
cooper2005 Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Dovolím se vmísit do této debaty... je myslím zbytečné zakládat nové téma, když tu je "Hodinky do 3 tisíc" Kolega z práce si vybral u nás v klenotech následující hodinky, ale nenašel jsem o nich tady na foru ani zmínku. Prý mu to připomene staré zlaté časy šífáků..... Můžete něco k hodinkám říci - jsou spolehlivé, atd atd... Koukal jsem, že jich je více verzí, ale vybral zrovinka tyhle v zelené barvě. Díkyhttp://www.hodinky-time.cz/orient-automatic-2eu00002u/d-70476/
Yen.da Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Dovolím se vmísit do této debaty... je myslím zbytečné zakládat nové téma, když tu je "Hodinky do 3 tisíc" Kolega z práce si vybral u nás v klenotech následující hodinky, ale nenašel jsem o nich tady na foru ani zmínku. Prý mu to připomene staré zlaté časy šífáků..... Můžete něco k hodinkám říci - jsou spolehlivé, atd atd... Koukal jsem, že jich je více verzí, ale vybral zrovinka tyhle v zelené barvě. Díky http://www.hodinky-time.cz/orient-automatic-2eu00002u/d-70476/ Osobně orienty nemám ale kvalita a spolehlivost bude obdobná jako Seiko. podobné se řešily tuším tady : link a člen Filipes je docela chválil.
huskye Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Jo ty jsem už taky zaregistroval, na ebay stojí půlku, ale mi se s tím zeleným ciferníkem teda vůbec nelíbí... ještě jsou s černým a ty celkem ujdou, ale jinak bych si za tu cenu koupil spíš ty diversky citizen nebo seiko
cooper2005 Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Jo ty jsem už taky zaregistroval, na ebay stojí půlku, ale mi se s tím zeleným ciferníkem teda vůbec nelíbí... ještě jsou s černým a ty celkem ujdou, ale jinak bych si za tu cenu koupil spíš ty diversky citizen nebo seiko Já je nechcu kupovat, ale kolega jak jsem psal, je chce... prý přesně ty samé vozili šífáci před rokem 89, za zlatých dobrých časů.... No a z nostalgie by si chtěl pořídit ty samé. Tady v klenotech jsou asi za 3 tis. Na internetu za 2,7 tis.. Na ebay za polovinu? Kde prosím - že bych mu poradil a jeho syn, který vládne englickým jazykem, by mu je třeba zkusil pořídit a on tak by za ušetřený peníz mohl vypít více rezavého moku...
cooper2005 Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 (upraveno) a Upraveno 30. června 2010 uživatelem cooper2005
huskye Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 Tak jsem zas dělal machra aniž bych si to ověřil Spletl jsem si je s těmito, které vyjdou asi na 1300,- : http://cgi.ebay.com/NEW-Orient-BEM6Q002F-Mens-Standard-Automatic-Watch-/190368760053?cmd=ViewItem&pt=Wristwatches&hash=item2c52dcc0f5 ty co jsi chtěl ty, vyjdou na víc, asi 2300,- : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=190388585560 Což se už asi neoplatí sorry
HB63 Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 Já je nechcu kupovat, ale kolega jak jsem psal, je chce... prý přesně ty samé vozili šífáci před rokem 89, za zlatých dobrých časů.... No a z nostalgie by si chtěl pořídit ty samé. Tady v klenotech jsou asi za 3 tis. Na internetu za 2,7 tis.. Na ebay za polovinu? Kde prosím - že bych mu poradil a jeho syn, který vládne englickým jazykem, by mu je třeba zkusil pořídit a on tak by za ušetřený peníz mohl vypít více rezavého moku... Tak úplně stejný nejsou,ty co se prodávají v současnosti těm původním nesahají ani po kotníky.Měl jsem oboje a provedení staršího modelu je mnohem lepší. Ty původní mají klenuté sklíčko a hlavně podstatně kvalitnější náramek.Myslím,že i cifr byl povedenější.
cejny Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Odesláno 2. července 2010 At se zname podiva http://jewelry.shop.ebay.com/Watches-/14324/i.html?LH_BIN=1&LH_ItemCondition=1&rt=nc&Gender=Men%2527s&_nkw=orient&_catref=1&_dmpt=Wristwatches&_fcid=56&_fln=1&_localstpos=&_ssov=1&_sticky=1&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m282&gbr=1 a vybere si. Bohuzel orient je i u nas celkem levne a uvazovat o dotazeni z ciziny ma cenu u neceho co je doopravdy drazsi nebo tu nejde sehnat, prece jen ten rozdil je male a 2 roky zaruky nejsou k zahozeni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se