skalis Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Sea-gull chronograph. zdroj/source: www.seagullwatch.eu
B.F.G. Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 (upraveno) Nebo třeba zde ?Les classiques, model our classic... Upraveno 10. června 2010 uživatelem B.F.G.
WDW Odesláno 12. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2010 V 10. 6. 2010 v 19:23, 'Adam99' napsal: Ještě si projeď web Louis Erard . Pár tipů: Tohle není vůbec špatná nabídka. To stojí za hlubší prozkoumání, děkuji.
WDW Odesláno 12. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2010 (upraveno) Trochu více jsem se tyto dny zakoukal do těchto. Je to hodně velký úlet ?! Upraveno 12. června 2010 uživatelem WDW
WDW Odesláno 12. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2010 (upraveno) Ale jinak jsem nalezl, že ty co jsem si stěžoval, že jsou jen ve zlatě, mají i v nerezu. Sice lesklé, ale to bych snad i překousnul. Nejsou špatné, co ?Znaci IWC, mají ty výše nabízené úplně na začátku tohoto vlákna lesklé či matné pouzdro ?Zeno sice asi taková průměrná značka, ale na bežné nošení si myslím, že by mohla posloužit solidně.Dříve jsem tíhnul výhradně k černému číselníku, ale nevím co se to nyní ve mně obrátilo, že hledám jen světlý... Upraveno 12. června 2010 uživatelem WDW
WDW Odesláno 17. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2010 (upraveno) V 12. 6. 2010 v 22:14, 'WDW' napsal: Ale jinak jsem nalezl, že ty co jsem si stěžoval, že jsou jen ve zlatě, mají i v nerezu. Sice lesklé, ale to bych snad i překousnul. Nejsou špatné, co ? Znaci IWC, mají ty výše nabízené úplně na začátku tohoto vlákna lesklé či matné pouzdro ? Zeno sice asi taková průměrná značka, ale na bežné nošení si myslím, že by mohla posloužit solidně. Dříve jsem tíhnul výhradně k černému číselníku, ale nevím co se to nyní ve mně obrátilo, že hledám jen světlý... Prosím o zodpovězení ještě jedné hloupé otázky, ale já si opravdu nejsem jistý. Tento model Zeno (viz. obrázek nad tímto textem) má ETA 7750, chronograf je jasný, ale v tom případě tyto hodinky nemají žádnou vteřinovou ručičku ukazatele času, nejmenší rozlišovací jednotkou u času jsou tedy minuty. Je to tak ??? Upraveno 17. června 2010 uživatelem WDW
Diamondking Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 V 17. 6. 2010 v 21:04, 'WDW' napsal: Prosím o zodpovězení ještě jedné hloupé otázky, ale já si opravdu nejsem jistý. Tento model Zeno (viz. obrázek nad tímto textem) má ETA 7750, chronograf je jasný, ale v tom případě tyto hodinky nemají žádnou vteřinovou ručičku ukazatele času, nejmenší rozlišovací jednotkou u času jsou tedy minuty. Je to tak ??? Ač nevlastním chrona tak si myslím, že spodní subciferník je vteřinový /běží pořád/ a horní subciferník je čítač minut stopek a velká "vteřinová" ručka běží jenom při zapnutí stopek... tedy čas měřený na stopkách bude 30 minut ..doufám, že Tě nemystifikuji, ale jsem přesvědčený, že to tak je.
organic Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 V 10. 6. 2010 v 5:08, 'Diamondking' napsal: IWC Portuguese Chrono automatic: Taky me pri cteni te specifikace a polozky "cena nerozhoduje" napadly Portugaly...
PavelK Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 V 17. 6. 2010 v 21:04, 'WDW' napsal: Prosím o zodpovězení ještě jedné hloupé otázky, ale já si opravdu nejsem jistý. Tento model Zeno (viz. obrázek nad tímto textem) má ETA 7750, chronograf je jasný, ale v tom případě tyto hodinky nemají žádnou vteřinovou ručičku ukazatele času, nejmenší rozlišovací jednotkou u času jsou tedy minuty. Je to tak ??? Je to tak. Diamondking se mýlí. Vždyť je i vidět, že spodní subciferník má stupnici do dvanácti.
Diamondking Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 V 18. 6. 2010 v 10:47, 'PavelK' napsal: Je to tak. Diamondking se mýlí. Vždyť je i vidět, že spodní subciferník má stupnici do dvanácti. Myslím, že se nemýlím......
PavelK Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 V 18. 6. 2010 v 11:49, 'Diamondking' napsal: Myslím, že se nemýlím...... Myslel jsem, že je řeč o ZENO, ne o IWC (jako na videu). A stále jsem přesvědčen, že u ZENO ukazuje spodní subciferník hodiny stopek.
Diamondking Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 (upraveno) V 18. 6. 2010 v 13:05, 'PavelK' napsal: Myslel jsem, že je řeč o ZENO, ne o IWC (jako na videu). A stále jsem přesvědčen, že u ZENO ukazuje spodní subciferník hodiny stopek. Jj, máš asi pravdu... ...jenže nechápu když budu měřit stopkama, jak budu vědět, že tam je třeba 40 minut...a né 10 minut.. EDIT: Jak jsem koukal, tak všechny chrona mají minutový čítač 30 minut...sakra Upraveno 18. června 2010 uživatelem Diamondking
lac1 Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 este nikto nespominal novy model STOWA, nieje to sice Portugal, ale za zmienku stoji : http://www.stowa.de/basel2010/en/stowa-chrono.php
Návštěvník admira Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 V 12. 6. 2010 v 22:09, 'WDW' napsal: Trochu více jsem se tyto dny zakoukal do těchto. Je to hodně velký úlet ?! A neco docela podobneho
Návštěvník Snow Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 (upraveno) Blancpain vypadá báječně, ale vždycky sázím na svého Carla F.Bucherera. Carl F. Bucherer Manero Retro Grade \ zdroj - http://www.carl-f-bu...atchlist/3.html Upraveno 18. června 2010 uživatelem Snow
Návštěvník Tada Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Snow: To je náhoda, zrovna tyhle Carl F. Bucherer jsem měl na ruce v La Boutique Suisse v Praze, ale s černým ciferníkem. Musím říct, že mě ale trošku zklamaly. Zpracování poněkud průměrné, strojem sice lehce zdobený, ale vypadá na nějakej obyčejnej automat... Což není to nejhorší - jsou absolutně nepřehledné a to i s černým ciferníkem, na kterém jsou ty ručky poněkud kontrastnější.
Návštěvník Snow Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 To je pro mě překvapení, Carl F. Bucherer se u nás prodává ? Mám základní nedostatek, luxusní obchody nemám proběhnuté, protože zásadně nelezu tam, kde si nic nemohu koupit. Třeba by mě nikdy nenapadlo jít do prodejny Girard-Perregaux a zkoušet si tam hodinky, připadal bych si jako debil.
Návštěvník Tada Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 V 18. 6. 2010 v 17:21, 'Snow' napsal: To je pro mě překvapení, Carl F. Bucherer se u nás prodává ? Mám základní nedostatek, luxusní obchody nemám proběhnuté, protože zásadně nelezu tam, kde si nic nemohu koupit. Třeba by mě nikdy nenapadlo jít do prodejny Girard-Perregaux a zkoušet si tam hodinky, připadal bych si jako debil. Prodává, v La Boutique Suisse mají pár kousků, většinou takové nic moc, ten s tím jeo spešl kalibrem tam vůbec nemají... Však já bych si nějaké základní GP mohl koupit, stačilo by prodat mojí sbírku. Takže z tohohle pohledu si to, že tam jednou za čas zajdu (teď jsem tam byl podruhé, s rozestupem asi půl roku), si můžu ospravedlnit. Zrovna GP bych ti vřele doporučil, kdekoliv jinde na Tebe budou kysele koukat i kdybys mohl vykoupit celý jejich krám... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se