Jezevec Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 (upraveno) Ahoj všici, Vybírám si první pořádné hodinky a v problematice se teprve rozkoukávám. Uvedené (http://www.hodinky-koscom.cz/Jaguar-J938-3-I3264.html) se mi líbí a cenově směřují do správné hladiny. Nicméně bych nerad sedl na lep. Jaguáry by měly být švýcarské, nyní patřící Festině, ale tenhle konkrétní model na webu nemají (a popravdě - ty, co tam mají, mi přijdou jako nižší liga). Také jsem nezjistil, co je v tom za strojek. Poradíte prosím? Upraveno 10. června 2010 uživatelem Jezevec
Micey Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Ahoj všici, Vybírám si první pořádné hodinky a v problematice se teprve rozkoukávám. Uvedené (http://www.hodinky-k...38-3-I3264.html) se mi líbí a cenově směřují do správné hladiny. Nicméně bych nerad sedl na lep. Jaguáry by měly být švýcarské, nyní patřící Festině, ale tenhle konkrétní model na webu nemají (a popravdě - ty, co tam mají, mi přijdou jako nižší liga). Také jsem nezjistil, co je v tom za strojek. Poradíte prosím? Ahoj, to néééé.. Quartzky za 34 litrů, značky Jaguar? Já teda nevim kdo to pro ně dělá (jo, Festina), ale přijde mi to jako úlet. Za tyhle (lepší) peníze máš třeba tyhle Hamiltony.. který jsou s automatem, na kovovym tahu, krásný.. Zdroj: http://www.google.cz...%26tbs%3Disch:1
Frantik Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Mas super rozpocet, za ktery URCITE sezenes mnohem lepsi kousek, ktery te bude reprezentovat. Na tohle zapomen, je to nesmysl. Hodinky Jaguar, Audi, Mercedes...co ja vim co jeste!!!
Dantechno Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 (upraveno) Pokud dobre vidim je chyba v popisu - na obrazku je videt automatic.... Je v nich klasicka ETA 7750. Safir s antireflexem a remen krokous. Upraveno 10. června 2010 uživatelem Dantechno
Jezevec Odesláno 10. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Zrovna na to zírám, že je v tom elektrika.. To mnohé vysvětluje Viděl jsem je nejprve naživo přes výlohu a teprve teď koukám pořádně na web a došlo mi to.. Vůbe mě nenapadlo, že do toho dávají quartz.
Dantechno Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Je tam mechanika - zkuste zagooglit....
redd Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 V této ceně už začni pokukovat po mechanických, to jsou ty pravé hodinky pro chlapy Baterku za 30K+ bych nevzal.
XXXfazerXXX Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 (upraveno) podle meho-kurevsky draha kalkulacka s remenem napadne se podobajicimu krokousovi........uplna blbost,vydrzis tady par tejdnu a koupis si v sekci prodej za stejny prachy poradny hodinky a Simon ti vystrihne takovej remen,z pravy jesterky,az te budou oci prechazet.........edit dantechno ma pravdu,je to automat,ale stejne pod nazvem JAGUAR kurevsky drahej Upraveno 10. června 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Micey Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Pokud dobre vidim je chyba v popisu - na obrazku je videt automatic.... Je v nich klasicka ETA 7750. Safir s antireflexem a remen krokous. Ajo, vygooglil jsem si je a fakt to budou automaty. Což ale nic nemění na tom že se za tyhle prachy dají sehnat zajímavější kousky než Jaguar:)
eskimak Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Ajo, vygooglil jsem si je a fakt to budou automaty. Což ale nic nemění na tom že se za tyhle prachy dají sehnat zajímavější kousky než Jaguar:) Podla mna su to druhe najlepsie hodinky co mozes za tie prachy kupit. Prve su hociake ine...
Tonitro Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 To se raději na tom Koscomu podivej na nějaké Fortisky nebo Orisky. Možná ještě ušetříš a každopádně neuděláš takovou kravinu, jakou by jsi udělal, kdyby jsi šel do Jaguarů.
radeno Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Mas super rozpocet, za ktery URCITE sezenes mnohem lepsi kousek, ktery te bude reprezentovat. Na tohle zapomen, je to nesmysl. Hodinky Jaguar, Audi, Mercedes...co ja vim co jeste!!! treba poznamenat ze znacka Jaguar, konkretne tato nema nic spolocne s automobilkou. Je to hodinarska znacka;)
Tonitro Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 treba poznamenat ze znacka Jaguar, konkretne tato nema nic spolocne s automobilkou. Je to hodinarska znacka;) No comment
Návštěvník admira Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Kdyby jsi se fakt pro ne rozhodnul, tak je alespon kup nekde jinde za mene penez. Dival jsem se na jejich web a maji tam celkove mnohem nizsi ceny.
Micey Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 No comment Ale jo komentuj to, mě by to taky zajímalo, víš o tom něco? To logo je celkem jiný než u aut, nijak se tim nikde nechluběj že by patřili k sobě.. Jako typická reklamka mi to zrovna nepřijde?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se