Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Společně se členem tohot fóra, námořním kapitánem hufnorem vyrážíme za pár týdnů na moře.

Zjistil jsem, že "nemám co na sebe", tedy vhodné hodinky na palubu , do vody a do ca 5 m pod vodní hladinu. Railmastery určitě nebudu mučit.

Takže se musím superrychle porozhédnou po něčem, nejlépe quarzovém v ceně 2 - 5 k Kč co bude:

- analog

- WR 200 m

- stopky

- popř. budík a 24 hod/GMT

- gumový pásek

- hezké a přiměřeně velké (packa 17,5 cm)

- pasovat k pleti malému tlustému a plešatému :-)

Z důvodu nedostatku času, to nejsem s to na webu ubrouzdat, takže spolehlivé tipy jsou vítány:-)

Návštěvník Kamil
Odesláno

A nespletl sis Kč s nějakou jinou měnou? :)

EDIT: Aha, analog. Nějak se mi přiřadily mechaniky.

Návštěvník slava
Odesláno

jsem mel vzdalene za podobnym ucelem:

casio g-shock awg-100

heureka.cz rika ze od 3318 kc...ale mel jsem je ze zahranici za asi 1/2.

v rodine mame podobne lacinych a vodnich parametru treba wenger sport extreme nejak kolem 2000 kc a pak jeste jedny drazsi ale oboji je 200 m.

a jinak ruzne seiko...tam se tez do 5000 vejdes.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Napadají mě jedině nějaká Seika. Jinak bude problém, protože skoro všechny ostatní divery v tvé cenové relaci jsou 45mm a výše. Třeba Invicta má modely s alarmem nebo druhým časem, ale jsou velké.

Odesláno (upraveno)

brette, z duvodu, ze letos k mori nejedu, jsem uz pred par tydny nabizel mistnimu clenovi ZAPUJCENI svych Citizenu Promaster. az na ten kvarts (tohle je automat) splnuji zadani, takze nabidku opakuji tobe, pokud nebudes chtit utracet za hodinky, ktere vyuzijes "jen" na dovcu. samozrejme je to bezplatna nabidka v ramci fora. :)

tady jedna motivacni:

Posted Image

a jedna na 17,5 - 18 cm zapesti:

Posted Image

edit: sorry, nevsimnul jsem si pozadavku na stopky / gmt / budik / zabudovany gmt / mikrovlnku / ... :) nabidka nicmene plati.

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

Ty od little_w jsou supr.

Já jsem to zazdil z několika důvodů, po podrobné vnitřní analýze je asi jediný upřímný ten, že se prostě bojím něco půjčovat protože bych to nemusel vrátit v totožném stavu.

Prostě půjčené věci mi nedělají radost, protože je víc hlídám a stávám se jejich sluhou. Byť bych při jejich zničení byl schopen zaplatit 100% náhradu, nejde to.

Počínaje neschopností si půjčit knihu v knihovně a konče autama. Není to stav daný praxí, spíš asi výchovou a nějakým přísným, vnitřním kodexem.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

to all: Chlapi, měl jsem perný týden, takže jsem k tomu tady dostal teprve dnes. Díky všem za rady!

to little_w:. Velmi ocěňuji Tvou nabídku, ale na hodinky koukám jako na něco hodně osobního, a navíc stejná obava jako u bandiho. Díky moc!

to baker: viz výše. Ale díky moc!!!

Viděl bych to právě v těch uvedených tipech. Okruh brouzdání se tím výrazně snížil a já budu víkendovou noc věnovat výběru :-)

Návštěvník Tada
Odesláno

částku konvertuj do eur a vynásob a kup si diversky Vulcain Cricket

• Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Objednáno, zaplaceno!

Jo , zvítězily tyhle Casia. Sice žádné dodatečné funkce, ale ta jednoduchost a krása mě dostaly :-)

post-5108-1276453427,58.jpg

foto zdroj : i-net

Upraveno uživatelem brett
Odesláno (upraveno)

Objednáno, zaplaceno!

Jo , zvítězily tyhle Casia. Sice žádné dodatečné funkce, ale ta jednoduchost a krása mě dostaly :-)

Ty ledky v nich svitej jak svina.Mel jsem je v ruce.

post-6982-1276453491,67.jpg

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Ty hodinky ... a

no a hlavně jachta Bavaria 35 Cruiser, r.v. 2010 na nás čekají ... k vyplutí 3-tího

... pod vedením námořního kapitána Viktora "hufnora" :-)

post-5108-1276454835,16.jpg

post-5108-1276454848,26.jpg

post-5108-1276454858,65.jpg

post-5108-1276454905,51.jpg

foto zdroj: Bavaria

Odesláno

Ty Casia se mi líbí hrozně moc, fakt mají něco do sebe. A ta malůvka mečouna je kouzelná.

Trošku mě irituje ten nápis quartz, když už ho mají uvnitř, nemusí se tím chlubit i na ciferníku, ale budu o nich uvažovat jako o favoritovi na letní dovolenou.

Odesláno

no a hlavně jachta Bavaria 35 Cruiser, r.v. 2010 na nás čekají ... k vyplutí 3-tího

Ti vole, to je krasna lod. Za rok rozhodne jedu!

brette, kvarc nekvarc, hodinky sis vybral pekny.

Odesláno (upraveno)

to Brett, závidím..... :rolleyes: , kam jedete jachtat?? já až polou září -Kornati, já si na to tady pořídil oranžový monstra :gora:

Upraveno uživatelem blend

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...