StanoBare Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 (upraveno) Prosim, potreboval by som info k dostupnosti modelov Fortis, aby som si ich prezrel na vlastne oci a vyskusal. Planujem cestu do Prahy, takze by som to vzal naraz. Poznam akurat Koscom (Na Porici 30), na Nest -sro.cz som si nasiel aj Eva Mikuškovicová - EVROM?...Dusak...Sherri Time & Glamour(Chodov)?...aby som zase nelietal hore dole po Prahe.:-)), takze super by bolo ich mat pokope spolu....v Kosiciach v predajni ich vsetky nemali. ide mi o typy: >B-42 Official Cosmonauts day+date - tah >B-42 Official Cosmonauts GMT 3timezones+date - tah >B-42 Marinemaster day+date - silicon (tie uz som si skusal) Clovek sa nepohne a vyber nezuzi pokial ich neuvidi. Dik za tipy. edit: pridanie fotiek Upraveno 10. června 2010 uživatelem StanoBare
Darek73 Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 (upraveno) Prosim, potreboval by som info k dostupnosti modelov Fortis, aby som si ich prezrel na vlastne oci a vyskusal. Planujem cestu do Prahy, takze by som to vzal naraz. Poznam akurat Koscom (Na Porici 30), na Nest -sro.cz som si nasiel aj Eva Mikuškovicová - EVROM?...Dusak...Sherri Time & Glamour(Chodov)?...aby som zase nelietal hore dole po Prahe.:-)), takze super by bolo ich mat pokope spolu....v Kosiciach v predajni ich vsetky nemali. ide mi o typy: >B-42 Official Cosmonauts day+date - tah >B-42 Official Cosmonauts GMT 3timezones+date - tah >B-42 Marinemaster day+date - silicon (tie uz som si skusal) Clovek sa nepohne a vyber nezuzi pokial ich neuvidi. Dik za tipy. edit: pridanie fotiek Doporučuju - Dušák v Arkády Pankrác. V OC Letňany jsou pak 2 prodejny. Upraveno 10. června 2010 uživatelem Darek73
StanoBare Odesláno 10. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Dik za tip. prosim a nevies, ci tam tie modely su? Ja viem, trochu blba otazka, lebo sa to moze z dna na den zmenit, ale aspon pre prehlad. Inak obehnem, co stihnem.
FoxTrader Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Videl jsem skvelé Fortisky v OC Letňany P9. Mají prodejnu na přízemí ... http://www.oc-letnany.cz/cz/obchody-a-sluzby/chronos.php . Ale nevím, jestli mají Tebou žádáné modely.. Každopadně mají cenník s modelama v ČR,a modelama na objednávku. Jinak hned vedle mají limitku http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=en&watchid=87 která je fakt dobrá.. /návštěva před 2týdny../ http://www.oc-letnany.cz/cz/obchody-a-sluzby/planeo-quick-time.php . Je to na Tobě.. Doprava Metro Hl.Nádraží- Letňany, odtud busem.. Text pouze pro člena fora.. práce mám dost.
Návštěvník YPO Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 GMT verze se v CZ neprodává, tudíž jí neuvidíš nikde
StanoBare Odesláno 10. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2010 to FoxTrader: Velke diky! OC letnany uz mi odporucil aj Darek73, to uz si najdem,kde ako, ale aj tak dobre info. to YPO: som rad, ze si spat. V Kosiciach mi hovorili, ze GMT model po objednavke je mozne dodat do 2-3 dni, teda som si myslel, ze ide z nejakeho Nest skladu v CR. Neviem, len domnienka. Skoda, prave o GMT model mi ide. Neva, staci potom aj B42 Official Cosmo day/date, ktory ma rovnake puzdro, tah a hlavne aj font a velkost cislic. Akosi sa mi zdaju decentnejsie, stale super citatelne, zachovavaju si sport vzhlad. A co Chodov - Sherri Time, oplati sa tam vobec ist?
bandicoot Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 YPO, nejdou ti zprávy, proto se ptám takhle: jak se nosí fortis guma? furt mi nějak ležej v hlavě potápky s otočnou lunetou na gumě... kdo má v tomhle hicu tahat 204 gramy na tahu (zenith) nějak nemůžu najít co by mě oslovilo díky
pavel23 Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 bandi: mě se nosí super, uvažoval jsem o koupi kovu, ale po nasazení gumového origo pásku jsem už od kovu upustil. Fakt doporučuji.
FoxTrader Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Fortis - modely dostupné v ČR vč. ceny zde: http://www.nest-sro.cz/soubory/45cz.pdf
StanoBare Odesláno 11. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Fortis - modely dostupné v ČR vč. ceny zde: http://www.nest-sro.cz/soubory/45cz.pdf Dik, dik, uz som to davnejsie stiahol - hlavne cennik 2009/10.
mocl Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 Nejlépe se domluvit přímo se zástupci firmy NEST a osobně se vypravit do jejich kanceláře, vždy tam mají kolekci hodinek Fortis! Jsou velmi ochotní a vstřícní.
StanoBare Odesláno 26. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2010 (upraveno) Dik, ale uz som davnejsie z Prahy aj vratil Podla informacii, tam nemaju nic naviac ako je dostupne v Arkadach u Dusaka, OC Letnany, ci v Koscome, obehal som si to vsetko. Typ Official Cosmo GMT, o ktory mi prednostne slo a ako ma YPO vopred upozornil, ze ho neuvidim = a neuvidel = tiez nemaju, takze vsetko by sa riesilo len objednavkou, co mi je naprd. Ale aj tak mi tato cesta velmi pomohla, mali tam viac modelov ako v Kosiciach, takze som si ich mohol riadne vyskusat. Edit: doplnenie textu Upraveno 26. června 2010 uživatelem StanoBare
Návštěvník YPO Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 V Koscomu mají nové zboží, včetně těch barevných slátanin a Cargo modelů - tak vyražte
BlackSteel Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Největší výběr Koscom, ale poradit moc neumí. Tedy zrovna na koho natrefíte.
Návštěvník YPO Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Největší výběr Koscom, ale poradit moc neumí. Tedy zrovna na koho natrefíte. jestli si se ptal kde jsou nejlevnější na webu tak to oni nevědí
lolohh Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 jestli si se ptal kde jsou nejlevnější na webu tak to oni nevědí Se divim, že sis koupil ty Cargo. Dnes jsem tam byl a měli tam jedny ještě hnusnější. Nevíte někdo, kde teď mají vystavené B42 se světlým ciferníkem? Díky.
Návštěvník YPO Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Se divim, že sis koupil ty Cargo. Dnes jsem tam byl a měli tam jedny ještě hnusnější. Nevíte někdo, kde teď mají vystavené B42 se světlým ciferníkem? Díky. jestli mysliš ty barevný - tak ty mám taky, ale to by na vás bylo moc silný kafe - to si nechám až na silvestra
BlackSteel Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Né, nešlo o cenu, ale technickou záležitost Bylo poznat, že tam jsou pouze prodavači (sice ochotní) a nikoliv odborníci.
Návštěvník YPO Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Né, nešlo o cenu, ale technickou záležitost Bylo poznat, že tam jsou pouze prodavači (sice ochotní) a nikoliv odborníci. tak se zkus zeptat tady - peta biker ví všechno
StanoBare Odesláno 9. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 tak tak, takisto som sa na Pata-Bikera obratil s prosbou o radu k Fortis a super odpoved. to YPO - prosim a mali v Koscome aj B-42 Off.Cosmo GMT verziu (649.10.11), alebo stale sa do CR nedovaza?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se