Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Prosim, potreboval by som info k dostupnosti modelov Fortis, aby som si ich prezrel na vlastne oci a vyskusal. Planujem cestu do Prahy, takze by som to vzal naraz. Poznam akurat Koscom (Na Porici 30), na Nest -sro.cz som si nasiel aj Eva Mikuškovicová - EVROM?...Dusak...Sherri Time & Glamour(Chodov)?...aby som zase nelietal hore dole po Prahe.:-)), takze super by bolo ich mat pokope spolu....v Kosiciach v predajni ich vsetky nemali.

ide mi o typy:

>B-42 Official Cosmonauts day+date - tah

>B-42 Official Cosmonauts GMT 3timezones+date - tah

>B-42 Marinemaster day+date - silicon (tie uz som si skusal)

Clovek sa nepohne a vyber nezuzi pokial ich neuvidi.

Dik za tipy.

edit: pridanie fotiek

post-6829-1276193064,82.jpg

post-6829-1276193078,01.jpg

post-6829-1276193087,3.jpg

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno (upraveno)

Prosim, potreboval by som info k dostupnosti modelov Fortis, aby som si ich prezrel na vlastne oci a vyskusal. Planujem cestu do Prahy, takze by som to vzal naraz. Poznam akurat Koscom (Na Porici 30), na Nest -sro.cz som si nasiel aj Eva Mikuškovicová - EVROM?...Dusak...Sherri Time & Glamour(Chodov)?...aby som zase nelietal hore dole po Prahe.:-)), takze super by bolo ich mat pokope spolu....v Kosiciach v predajni ich vsetky nemali.

ide mi o typy:

>B-42 Official Cosmonauts day+date - tah

>B-42 Official Cosmonauts GMT 3timezones+date - tah

>B-42 Marinemaster day+date - silicon (tie uz som si skusal)

Clovek sa nepohne a vyber nezuzi pokial ich neuvidi.

Dik za tipy.

edit: pridanie fotiek

Doporučuju - Dušák v Arkády Pankrác. V OC Letňany jsou pak 2 prodejny.

Upraveno uživatelem Darek73
Odesláno

Videl jsem skvelé Fortisky v OC Letňany P9. Mají prodejnu na přízemí ... http://www.oc-letnany.cz/cz/obchody-a-sluzby/chronos.php . Ale nevím, jestli mají Tebou žádáné modely.. Každopadně mají cenník s modelama v ČR,a modelama na objednávku. Jinak hned vedle mají limitku http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=en&watchid=87 která je fakt dobrá.. /návštěva před 2týdny../ http://www.oc-letnany.cz/cz/obchody-a-sluzby/planeo-quick-time.php . Je to na Tobě.. Doprava Metro Hl.Nádraží- Letňany, odtud busem.. Text pouze pro člena fora.. práce mám dost. :mobile:

Odesláno

to FoxTrader: Velke diky! OC letnany uz mi odporucil aj Darek73, to uz si najdem,kde ako, ale aj tak dobre info.

to YPO: som rad, ze si spat. V Kosiciach mi hovorili, ze GMT model po objednavke je mozne dodat do 2-3 dni, teda som si myslel, ze ide z nejakeho Nest skladu v CR. Neviem, len domnienka. Skoda, prave o GMT model mi ide. Neva, staci potom aj B42 Official Cosmo day/date, ktory ma rovnake puzdro, tah a hlavne aj font a velkost cislic. Akosi sa mi zdaju decentnejsie, stale super citatelne, zachovavaju si sport vzhlad.

A co Chodov - Sherri Time, oplati sa tam vobec ist?

Odesláno

YPO, nejdou ti zprávy, proto se ptám takhle:

jak se nosí fortis guma?

furt mi nějak ležej v hlavě potápky s otočnou lunetou na gumě...

kdo má v tomhle hicu tahat 204 gramy na tahu (zenith)

nějak nemůžu najít co by mě oslovilo

díky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Nejlépe se domluvit přímo se zástupci firmy NEST a osobně se vypravit do jejich kanceláře, vždy tam mají kolekci hodinek Fortis! Jsou velmi ochotní a vstřícní.

Odesláno (upraveno)

Dik, ale uz som davnejsie z Prahy aj vratil :)

Podla informacii, tam nemaju nic naviac ako je dostupne v Arkadach u Dusaka, OC Letnany, ci v Koscome, obehal som si to vsetko. Typ Official Cosmo GMT, o ktory mi prednostne slo a ako ma YPO vopred upozornil, ze ho neuvidim = a neuvidel = tiez nemaju, takze vsetko by sa riesilo len objednavkou, co mi je naprd.

Ale aj tak mi tato cesta velmi pomohla, mali tam viac modelov ako v Kosiciach, takze som si ich mohol riadne vyskusat.

Edit: doplnenie textu

Upraveno uživatelem StanoBare
  • po měsíci...
Návštěvník YPO
Odesláno

V Koscomu mají nové zboží, včetně těch barevných slátanin a Cargo modelů - tak vyražte :)

Návštěvník YPO
Odesláno

Největší výběr Koscom, ale poradit moc neumí. Tedy zrovna na koho natrefíte.

jestli si se ptal kde jsou nejlevnější na webu tak to oni nevědí :D
Odesláno

jestli si se ptal kde jsou nejlevnější na webu tak to oni nevědí :D

Se divim, že sis koupil ty Cargo. Dnes jsem tam byl a měli tam jedny ještě hnusnější.

Nevíte někdo, kde teď mají vystavené B42 se světlým ciferníkem? Díky.

Návštěvník YPO
Odesláno

Se divim, že sis koupil ty Cargo. Dnes jsem tam byl a měli tam jedny ještě hnusnější.

Nevíte někdo, kde teď mají vystavené B42 se světlým ciferníkem? Díky.

jestli mysliš ty barevný - tak ty mám taky, ale to by na vás bylo moc silný kafe - to si nechám až na silvestra
Návštěvník YPO
Odesláno

Né, nešlo o cenu, ale technickou záležitostPosted Image Bylo poznat, že tam jsou pouze prodavači (sice ochotní) a nikoliv odborníci.

tak se zkus zeptat tady - peta biker ví všechno
Odesláno

tak tak, takisto som sa na Pata-Bikera obratil s prosbou o radu k Fortis a super odpoved.

to YPO - prosim a mali v Koscome aj B-42 Off.Cosmo GMT verziu (649.10.11), alebo stale sa do CR nedovaza?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...