Přejít na obsah

REPUTACE

Návštěvník YPO

Reputace  

129 hlasů

1. 1. Chci reputaci tak jak je teď

• ANO
      23
    • NE
      106
  2. 2. Chci transparentní reputaci

• ANO
      67
    • NE
      62
  3. 3. Nechci žádnou reputaci

• ANO
      74
    • NE
      49

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 249
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník YPO

je zvlastni, jak je nekdo zavisly na svem "medialnim obraze"

ha ha od tebe se to dobře poslouchá :D

poslyš kibi, proč ty vystrkuješ rypák akorát když se tu objeví Onion ? málo sebevědomí ? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

EDIT: ciste ze zvedavosti, mohli byste , ti z vas co hlasovali, ze nechcete transparentni reputace uvest zde i duvod? treba taky zmenim nazor

Uvedu ti jich za sebe hned několik:

- nemá to význam a smysl (poprosím tě na oplátku o důvody, proč bych měl věřit, byť transparentní, reputaci člena, který tuto získal třeba za 86 tipů na dobrou kávu ve vláknu "Káva"? Nic proti kafe, ale pokud od něj budu kupovat hodinky, tak mně to přece nic neříká...)

- je to infantilní (bodíkuju momentální názor člověka, kterýho jsem třeba v životě neviděl, imaginárně mu razítkuju do notýsku sluníčka nebo prasátka "...aby jako viděl!...". Pak si má ten dotyčnej člen třeba nechat to pozitivní zasklít a kvůli negativnímu se vobjesit? Nebo se budou vždycky na konci kvartálu rozdávat lízátka?)

- nesmyslně to predikuje názor na lidi tady (já třeba Tadu moc nemusím, ale ať si na něj udělá každý názor laskavě sám, ne? Ale proč by měl, že jo? Stačí se kouknout na jeho reputaci a už přece "ví", že z něj nic rozumnýho nevypadne. A že to tady Tadovi sázej mnozí třeba z dlouhý chvíle už není v ten okamžik důležitý...)

atd, atd

EDIT: Jen aby nedošlo k omylu - já tu nechci mít ŽÁDNOU reputaci. Anonymní nebo transparentní...

Odkaz ke komentáři

Uvedu ti jich za sebe hned několik:

- nemá to význam a smysl (poprosím tě na oplátku o důvody, proč bych měl věřit, byť transparentní, reputaci člena, který tuto získal třeba za 86 tipů na dobrou kávu ve vláknu "Káva"? Nic proti kafe, ale pokud od něj budu kupovat hodinky, tak mně to přece nic neříká...

- je to infantilní (bodíkuju momentální názor člověka, kterýho jsem třeba v životě neviděl, imaginárně mu razítkuju do notýsku sluníčka nebo prasátka "...aby jako viděl!...". Pak si má ten dotyčnej člen třeba nechat to pozitivní zasklít a kvůli negativnímu se vobjesit? Nebo se budou vždycky na konci kvartálu rozdávat lízátka?)

- nesmyslně to predikuje názor na lidi tady (já třeba Tadu moc nemusím, ale ať si na něj udělá každý názor laskavě sám, ne? Ale proč by měl, že jo? Stačí se kouknout na jeho reputaci a už přece "ví", že z něj nic rozumnýho nevypadne. A že to tady Tadovi sázej mnozí třeba z dlouhý chvíle už není v ten okamžik důležitý...)

atd, atd

no v pohode. ja sem proti bodovani, me spis zajimalo v ramci ankety, kdyz nekdo chce bodovani ale nechce transparentni. o to mi slo.

ad kafe. pokud by to bylo transparentni, tak si tech jeho 80 bodu rozkliknes a zjistis za jake prispevky je dostal.

me je to putna, ale od prechodu na nove forum, jsou body celkem zhave tema, takze bych je radsi zrusil a bude klid :)

Odkaz ke komentáři

.... od prechodu na nove forum, jsou body celkem zhave tema, takze bych je radsi zrusil a bude klid :)

1. plny souhlas s Kalifx

2. nejsou to jen body, co jsou zhavym tematem - duvod pro rozpoutani flame se najde vzdy (viz. soucasna diskuse v YPOve vlakne o Seiko Ananta :suicide_anim: )

3. bodovani prispevku je duvod, proc nechodim na diskuse typu "Novinky.cz"

4. proste si myslim, ze je to tu zbytecne, obrazek o kvalite prispevku si udela kazdy sam pro sebe, vzdy se bude jednat o ciste subjektivni nazor toho ktereho clena

5. a ted k hodinkam; rano jsem obul potapky, ze si zajedu nekam vykoupat. Vyjdu ven, prask, 32°C, dusno, hruza. Na to uz jsem preci jen dost :wheelchair: . Tak zpatky do domecku a uz mam druhe :cheers:

Odkaz ke komentáři

V tomto alternativním světě dostávají věci význam až potom co jim věnujeme pozornost :) Chápu, že YPO má psotnik z jakéhosi bodového ohodnocení, já třeba nevím kolik bodů má sám YPO, ale význam onomu hodnocení dodala až tato diskuse :) Navíc teď nepochybuji, žě moji čtyři hlavní fandové mají o činnost postaráno :) Tak hurá chlapci, klikat mi mínusové body :)

Odkaz ke komentáři

Objektivně rozumný a objektivně blbý příspěvek neexistuje. Pokud se ti příspěvek jeví jako slaboduchý, ohodnoť ho minusovým bodem, ale naříkání "tak dobrý příspěvek a tak málo bodů" je blbost, protože jde jenom o tvůj subjektivní názor. Něco jako "proč tak dobrá strana dostala ve volbách tak málo hlasů".

Já ale nechci dávat nějakému příspěvku plusové a mínusové body, nedávám je, nebudu je dávat, nedávali jsme je tady nikdy, nebyl důvod ... Jak už jsem napsal, celá řada příspěvků "o ničem/hloupých/zbytečných/dosaď si sám ..." dostává plusové body z různých důvodů, naopak příspěvky "rozumné/podnětné/obsažné/opět dosaď si sám" dostávají z "různých důvodů" mínus nebo vůbec nic ... Z tohoto důvodu to vidím jako nesmysl ... 

P. S.: A uvidíš, že tento můj příspěvek bude mít mínusové body jen proto, že bude pár "objektivních" u něj klikat na mínus ... :D A já se tomu budu jen smát ... B)

P. S. 2: A to, že má můj původní příspěvek a názor mínusový bod mi to jenom potvrzuje ...

P. S. 3: Už se objevilo první mínus a ani to tak moc dlouho netrvalo ... :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

V tomto alternativním světě dostávají věci význam až potom co jim věnujeme pozornost :) Chápu, že YPO má psotnik z jakéhosi bodového ohodnocení, já třeba nevím kolik bodů má sám YPO, ale význam onomu hodnocení dodala až tato diskuse :) Navíc teď nepochybuji, žě moji čtyři hlavní fandové mají o činnost postaráno :) Tak hurá chlapci, klikat mi mínusové body :)

hale tak já ti to klidně povím -1 (konečně to je jak má být) :)

ty ses taky nějak setsakramentsky propadnul (jakoby ti to někdo šmahem odmáznul) :gora:

Odkaz ke komentáři

Tak udelejme (nekdo z moderatoru) jednoduchou anketu: Reputace ANO x NE. Pripichl bych to, at to nezapadne a za tyden bych podle vysledku bud reputaci zrusil nebo nechal (doufam ze se zrusi, kdyby se nechala, tak by to chtelo asi dalsi anketu, jestli treba reputaci jenom v nekterych sekcich nebo reputace transparentni, atd..)

Osobne si myslim, ze reputace je nesmysl, chapal bych ji jedine ve forme feedbacku v prodejnim vlakne, ale to nevim jak by se udelalo, aby mohli feedback zanechat jenom ti co spolu obchodovali.

Odkaz ke komentáři

Tak udelejme (nekdo z moderatoru) jednoduchou anketu: Reputace ANO x NE. Pripichl bych to, at to nezapadne a za tyden bych podle vysledku bud reputaci zrusil nebo nechal (doufam ze se zrusi, kdyby se nechala, tak by to chtelo asi dalsi anketu, jestli treba reputaci jenom v nekterych sekcich nebo reputace transparentni, atd..)

Osobne si myslim, ze reputace je nesmysl, chapal bych ji jedine ve forme feedbacku v prodejnim vlakne, ale to nevim jak by se udelalo, aby mohli feedback zanechat jenom ti co spolu obchodovali.

takze bys delal ankety do te doby, nez by byl vysledek "zrusit" :)

hodnoceni prodeju je jiz ted. kdo ma pozitivni zkusenost tak ji napise a kdo nema, tak se ozve taky velmi rychle

Odkaz ke komentáři

Já ale nechci dávat nějakému příspěvku plusové a mínusové body, nedávám je, nebudu je dávat, nedávali jsme je tady nikdy, nebyl důvod ... Jak už jsem napsal, celá řada příspěvků "o ničem/hloupých/zbytečných/dosaď si sám ..." dostává plusové body z různých důvodů, naopak příspěvky "rozumné/podnětné/obsažné/opět dosaď si sám" dostávají z "různých důvodů" mínus nebo vůbec nic ... Z tohoto důvodu to vidím jako nesmysl ... 

P. S.: A uvidíš, že tento můj příspěvek bude mít mínusové body jen proto, že bude pár "objektivních" u něj klikat na mínus ... :D A já se tomu budu jen smát ... B)

P. S. 2: A to, že má můj původní příspěvek a názor mínusový bod mi to jenom potvrzuje ...

P. S. 3: Už se objevilo první mínus a ani to tak moc dlouho netrvalo ... :D

V naší diskuzi o objektivnosti hodnocení vítězím už o čtyři body aneb hlas lidu, hlas boží :)

Odkaz ke komentáři

Ve foru gentlemanů přiděluje jeden druhému trestné body protože se mu nelíbí barva jeho cylindru .To je tedy pánové s dovolením  k posrání  :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...