tumic Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Dobrý den, pročítám si tak témata na fóru a učarovali mi hodinky Breitling. Respektive stupnice na modelech navitimer pomocí nichž lze otáčením násobit, dělit a počítat další věci. Lze něco takového najít i na hodinkách do 10 000,- ? Sám jsem našel většinou jen funkce tachymetru, případně kopie Breitlingů třeba s jinou značkou, kde ale čísla na stupnici přesně neseděli a početní úkony tak nelze provádět. Můj dotaz tedy je jestli nevíte o hodinkách s podobnými funkcemi v této cenové hladině. Předem děkuji za odpověď
Návštěvník Tada Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Nějaké kvarcové Citizeny jsem viděl s logárem...
Pixelator Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 o kopiach tu radsej nehovor... ... ak mas zaujem o podobny vzhlad a funkcionalitu (tej stupnici sa hovori logaritmicke pravitko) tak seiko flightmaster doslova za par korun http://cgi.ebay.com/SEIKO-SND253-SND253P1-Flightmaster-Pilot-NIB-FreeShip-/140412459293?cmd=ViewItem&pt=Wristwatches&hash=item20b13c191d pripadne flightmastery s este podobnejsim tvarom lunety http://cgi.ebay.com/SEIKO-FLIGHTMASTER-CHRONO-ALARM-PILOT-WATCH-200M-SNA411-/220613049913?cmd=ViewItem&pt=Wristwatches&hash=item335d8ffe39 inspiracia je jasna, na druhu stranu nikto ta s takymito hodinkami neobvini z "fejkariny". okrem toho, na rozdiel od inych "breitling inspired" modelov v tejto cenovej kategorii je Seiko kvalitou uplne inde. kaliber je samozrejme quartz
tumic Odesláno 13. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Perfektní chlapi moc děkuju, já sem hlavně nevěděl jak to nazvat, proto sem měl problém to hledat. Ty Seika vypadaj bomba už sem i našel pár Casio modelů podle toho logaritmu
Karlos Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 V 13. 6. 2010 v 8:55, 'tumic' napsal: Dobrý den, pročítám si tak témata na fóru a učarovali mi hodinky Breitling... Když učarovali, tak hodinki! 1
radeno Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 V 13. 6. 2010 v 9:51, 'Karlos' napsal: Když učarovali, tak hodinki! to ma byt vtip? 1
railmaster Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Radšej by som zvýšil strop a pozrel sa na Ollech&Wajs.
Vit Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 V 13. 6. 2010 v 9:22, 'B.F.G.' napsal: Poljot třeba tady. TYTO poljoty nebudí dojem nějaké napodobeniny a mají navíc budík.
tumic Odesláno 13. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Všem moc děkuju za rady, nakonec sem si vyhlídnul Citizen promaster pilot, i cena je přesně podle mých představ:speak_cool: (http://www.ehodinky.cz/hodinky-citizen/promaster-i12886/hodinky-citizen-promaster-bj7018-57e.html )
Návštěvník Snow Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 to Vit - ruské hodinky obcházím hodně velkým obloukem, ale tyhle jsou parádní. Musím uznat, že máš výborný vkus, Poljoty a LÜM-TEC zaviděníhodná dvojka. to tumic - koupit Citizeny v tuzemsku je hodně špatný nápad. Kup si je na ebay, ušetříš hodně peněz a budeš mít hned základ na další. 1
radeno Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Malú nasobilku máš vedieť naspamäť . Vôbec nechápem načo komu sú tieto "doplnky", to akože pojdeš do obchodu a budeš si na hodinkach počítať?
Vit Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 V 13. 6. 2010 v 15:38, 'Snow' napsal: to Vit - ruské hodinky obcházím hodně velkým obloukem, ale tyhle jsou parádní. Musím uznat, že máš výborný vkus, Poljoty a LÜM-TEC zaviděníhodná dvojka. to tumic - koupit Citizeny v tuzemsku je hodně špatný nápad. Kup si je na ebay, ušetříš hodně peněz a budeš mít hned základ na další. Děkuju Snowe, tvé pochvaly si velmi vážím. (ještě kdybys mi pochválil Certiny DS First ... )
tumic Odesláno 13. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2010 No hele neřikám že si s tim budu v sámošce počítat kolik zaplatim za šest rohlíků, ale líbí se mi to a když už si vybírám hodinky bylo by mi asi líto koupit si nějaký bez této funkce. Znáš to jak by to v tobě pak hlodalo "proč sem si nekoupil tamty"
dknespl Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Jenom pro zajímavost, jsou vintage a asi by se do rozpočtu i tak nevešly, ale prošly mi nedávno rukama - Heuer Calculator - vlastně bráchové Navitimerů s kalibrem 12, s mikrorotorem, který tehdy Bretiling s Heuerem a Burenem vyvinul. Nevěděl jsem o nich. Údajně se kdysi dávno prodávaly i u nás v Klenotech. Občas jsou k zahlednutí na ebay tak kolem 2 kEUR.
tumic Odesláno 15. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Ještě koukám na tyhle Casio EF-527D, nemáte je někdo náhodou? Jde mi o to jestli je možné logaritmickým pravítkem otáčet jen pomocí malé korunky na pozici osum nebo i klasicky rukou celým vrškem se sklem. Hledal sem to i na youtube ale je tam jen jedno rozmazany video kde to neni zřetelné
Andrew Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 V 13. 6. 2010 v 19:54, 'tumic' napsal: No hele neřikám že si s tim budu v sámošce počítat kolik zaplatim za šest rohlíků, ... Taky jedny hodinky vhodné na počítání
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se