Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, pročítám si tak témata na fóru a učarovali mi hodinky Breitling. Respektive stupnice na modelech navitimer pomocí nichž lze otáčením násobit, dělit a počítat další věci. Lze něco takového najít i na hodinkách do 10 000,- ? Sám jsem našel většinou jen funkce tachymetru, případně kopie Breitlingů třeba s jinou značkou, kde ale čísla na stupnici přesně neseděli a početní úkony tak nelze provádět. Můj dotaz tedy je jestli nevíte o hodinkách s podobnými funkcemi v této cenové hladině. Předem děkuji za odpověď

Odesláno

o kopiach tu radsej nehovor... :) ...

ak mas zaujem o podobny vzhlad a funkcionalitu (tej stupnici sa hovori logaritmicke pravitko) tak seiko flightmaster doslova za par korun

http://cgi.ebay.com/SEIKO-SND253-SND253P1-Flightmaster-Pilot-NIB-FreeShip-/140412459293?cmd=ViewItem&pt=Wristwatches&hash=item20b13c191d

pripadne flightmastery s este podobnejsim tvarom lunety

http://cgi.ebay.com/SEIKO-FLIGHTMASTER-CHRONO-ALARM-PILOT-WATCH-200M-SNA411-/220613049913?cmd=ViewItem&pt=Wristwatches&hash=item335d8ffe39

inspiracia je jasna, na druhu stranu nikto ta s takymito hodinkami neobvini z "fejkariny". okrem toho, na rozdiel od inych "breitling inspired" modelov v tejto cenovej kategorii je Seiko kvalitou uplne inde.

kaliber je samozrejme quartz

Odesláno

Perfektní chlapi moc děkuju, já sem hlavně nevěděl jak to nazvat, proto sem měl problém to hledat. Ty Seika vypadaj bomba :clap: už sem i našel pár Casio modelů podle toho logaritmu :)

Návštěvník Snow
Odesláno

to Vit - ruské hodinky obcházím hodně velkým obloukem, ale tyhle jsou parádní. Musím uznat, že máš výborný vkus, Poljoty a LÜM-TEC zaviděníhodná dvojka.

to tumic - koupit Citizeny v tuzemsku je hodně špatný nápad. Kup si je na ebay, ušetříš hodně peněz a budeš mít hned základ na další. 

• Hlasovat proti 1
Odesláno
  V 13. 6. 2010 v 15:38, 'Snow' napsal:

to Vit - ruské hodinky obcházím hodně velkým obloukem, ale tyhle jsou parádní. Musím uznat, že máš výborný vkus, Poljoty a LÜM-TEC zaviděníhodná dvojka.

to tumic - koupit Citizeny v tuzemsku je hodně špatný nápad. Kup si je na ebay, ušetříš hodně peněz a budeš mít hned základ na další. 

Děkuju Snowe, tvé pochvaly si velmi vážím.

(ještě kdybys mi pochválil Certiny DS First ... :angel: )

Odesláno

No hele neřikám že si s tim budu v sámošce počítat kolik zaplatim za šest rohlíků, ale líbí se mi to a když už si vybírám hodinky bylo by mi asi líto koupit si nějaký bez této funkce. Znáš to jak by to v tobě pak hlodalo "proč sem si nekoupil tamty" :D

Odesláno

Jenom pro zajímavost, jsou vintage a asi by se do rozpočtu i tak nevešly, ale prošly mi nedávno rukama - Heuer Calculator - vlastně bráchové Navitimerů s kalibrem 12, s mikrorotorem, který tehdy Bretiling s Heuerem a Burenem vyvinul. Nevěděl jsem o nich. Údajně se kdysi dávno prodávaly i u nás v Klenotech. Občas jsou k zahlednutí na ebay tak kolem 2 kEUR.

Posted Image

Odesláno

Ještě koukám na tyhle Casio EF-527D, nemáte je někdo náhodou? Jde mi o to jestli je možné logaritmickým pravítkem otáčet jen pomocí malé korunky na pozici osum nebo i klasicky rukou celým vrškem se sklem. Hledal sem to i na youtube ale je tam jen jedno rozmazany video kde to neni zřetelné

Odesláno
  V 13. 6. 2010 v 19:54, 'tumic' napsal:

No hele neřikám že si s tim budu v sámošce počítat kolik zaplatim za šest rohlíků, ...

Posted Image Taky jedny hodinky vhodné na počítání Posted Image

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...