mechano Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 Přátelé já tady sice pořád trousím vědomosti ale teď mi nějak dochází dech. Potřeboval bych informace o značce Tutima. Jestli někdo něco víte, prosím, pomozte. Případně poraďte kde hledat.
Viktor Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 Anglicky, s pěkným přehledem modelů: http://www.jacksonsquare.com/sc-watches/tu...out_tutima.html
steel Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 tutima - letecke hodinky z glashutte, po druhe sv.v. presidlili do zapadniho bloku, dnes vyrabeji repliky hodinek pro nemecke stihace z druhe sv.v. a hodinky pro nato, pouzivaji etu
cigi Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 Svýho času používali i lemanii 5100, a to je jediný, co stojí za zmínku - fakt moc hezkej chronograf, svýho času....... Na webu se zdá, že ji ještě používaj, tak to je něco!
Viktor Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 Používají Lemanii 5100 dál, četl jsem rozhovor s ředitelem, kde tvrdil, že mají zásoby strojků na mnoho let...
cigi Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 Jo Jo dobrá zpráva. Jedinou vadu to má, že chronograf je tolik nesmyslná komplikace, že mi to můj puristický vkus prostě nedovolí Ale bod pro tutimu!
steel Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 nerad bych se mylil, ale dnes jsou strojky lemania, o kterych vim, pouze chronograf - at je to omega, universal geneve, tutima, sinn nebo patek, nevidel jsem nove hodinky s lemanii a tremi ruckami, ale kdo vi ?....no kdo vi !
Snow Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Bez problému a promtně zasílají katalog v angličtině. T.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se